*Miután a goblinnal nyélbe ütötte az "üzletet", Barlon még vár egy kicsit, majd elsétál a sogron szentéjhez. Megvárja Sheena érkeztét, majd fülig érő mosollyal megszólal:*
- Üdvözlöm hölgyem! Látom pontos, mint a tűzhalál! Indulhatunk? * Miután a lány bólint beszélgetve elindulnak az Enrawell csillagába. Mikor megpillantja az atyát, és a másik férfit ismét elmosolyodik*
- Remélem megismer még atyám!? Igen, én vagyok az Barlon! Ne, ne is kérdezze, hosszú történet! Látom többen is leszünk.* Néz rá a férfira.*
- Szép jó estét uram! Én Barlon Ergwont vagyok Erigow városából! Örülök, hogy megismerhetem, s azt is, hogy eme jó ügy érdekében együtt tevékenykedhetek önökkel! * Mosolyodik el szőrtelen arccal, de kicsit megszorítja Sheena kezét, s rákacsint midőn elindulnak a megbeszélésre. Csendesen hallgatja Jerom szavait, miután a törpe az idegen nő asztalához kísérte őket, majd bemutatkozik az északi is.*
- Szép estét hölgyem! Én Barlon Ergwont vagyok Erigowból. * Tekint a hölgyeményre, majd a többiekkel egyetemben elsétál a tárgyalóterembe. *
Kinézet:
Körülbelül 180 cm-er magas, szikár, jó izomzatú, de nem nagydarab srác./ úgy 80 kiló körüli / Jelenleg tar kopasz., Zöld szeme felett hiányzik mindkét szemöldöke. Enyhén ívelt orra alatt is hiányzik most bajsza, s szakálla. / Ha érdekel miért szőrtelen, kérdezzétek meg a „genya” Kalmárfejedelemet!

// Levontam a Gwysnek adott 4 ezüstöt. Így maradt 1 //