• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Domvik háta mögött

A Hétarcú birodalma...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
67 hozzászólás • Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Re: Domvik háta mögött

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.05. 22:12

-Ah, egy tündér! Biztos hogy az volt? Miből gondolja? Mióta ismeri őt, és mikkel töltöték együtt az időt? Ő tanította meg önt az elme beszédére? Minek fejében? Biztos kért ellenszolgáltatásképpen valamit! Amíg az ön társaságában volt, milyen természetellenes dolgokaz művelt? Alkalmazta azt tisztességes shadoni embereken?
Nocsak, most meg hirtelen Haravan érdekli őket? Bár így közvetve kiderül, milyen viszonyban voltál vele, és miben segített neked, illetve hogy miféle mágiának voltál is tanúja... Úgy tűnik, vallatóid hosszú beszélgetést terveztek, nem fogják lezavarni pár lényegretörő kérdéssel. MINDENT tudni akarnak?! Lehetetlenség!
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.02.06. 17:44

-Igen biztos, hogy egy tündér volt.Onnan tudom, hogy megvoltak a megfelelő testi jellemzői, és egyfajta ősi erő hatotta át.Igen, ő tanított, ha azt tanításnak lehet nevezni, hogy először olvasott a gondolataimba, majd egyszercsak ráébredtem, hogy ha nagyon erősen koncentrálok, akkor sikerül nekem is kapcsolatot létesítenem vele. Ellenszolgáltatás?Arról nem volt szó,soha.
Milyen természetellenes dolgokat művelt?...Hmmm...Az egész lény természetellenes volt....Példánakokáért egyszer mikor párbajom lett volna, ő egy bizonyos időre az ellenfelemet. Szüzeket csábított el.Több ősi rituálét hajtott rajtam végre, másik síkokra jutottam el, többek közt láttam Shadon jövőjét....

<Kezdem unni ezt a kérdezgetést....De nem kell problémázni, nekik ez a dolguk, nekem pedig az, hogy igazat válaszljak rá.>

Ezt is teszem minden kérdésükre a teljes igazságot válaszolom, és nem próbálom őket átverni.

Innentől viszont nem idegeskedek, és megtalálom az egynsúlyt....Nem mozdulok ki a saját ritmusomból.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.07. 17:32

Jól megforgattak. Haravant kiveséztették veled. Mindent tudni akartak. Elborzasztotta őket az, hogy az embereket úgy használta, mint más a zokniját, s ezt te nem is akarttad megakadályozni. Valri is bekerült a képbe, üzleted azzal a másik tündérrel, aki megátkozott. de leginkább egy dolog fogta meg őket: a jövőben járós meséd. No meg amit eléjük tártál. Elég vadnak találták kalandjaidat, de végül vallatód kijelentette:
-Önt megrontotta a tündérfajzatok népe. Megfertőzték az elméjét tiltott tudással, kitették önt bűnös erejüknek, s kiforgatta erkölcseiből, hisz tehetetlen tanúja volt nemünk megcsúfolásának, mi több, káprázatba vitték, ahol abszurd jövőképpel kábították el. Ezt csak tisztítótűzzel lehet kimosni...-a papok felálltak. Kicsit elfáradtál már és éhes is lettél.
-Mendraiosz Geminian!-szólították a boszorkányvadászt. Nyílt az ajtó, a férfi benézett:
-Vigye kérem az urat, s tisztítsa meg bűneitől! Mélyen beette lelkét a tündérmágia, úgy hisszük, a jámbor lélek gyökereire telepedett, ki kell metszeni!
Mi van, ezzel a kínzatást emlegetik? komolyan ezt akarják veled művelni?
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.02.07. 21:18

<Megizzasztottak az öregek...Már a t0k0mől is folyik a víz.Minden bajom van.>

Amikor kimondják az ítéletet, taljesen kétségbe esek...

<Nah, így kell neked az ájtatos képűekben megbízni öreg komám, ilyen fiatalon temethetnek is...Ég veled világ!Nagyon jó játék volt, de nem én húztam most az ászt..>

Teljesen abba vagyok, hogy a végső halálomat egy kínpadon fogom megélni záras időn bellül.

Utolsó imáimban Domvikhoz fohászkodok: "Uram, szólíts magadhoz, ha úgy tetszik, de te formáltál ilyenné, én csak kijátszottam a kártyákat amit te osztottál nekem."

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.08. 21:23

Geminian végigvezetett egy folyosón, hogy most egy másik kamrába vezessen,. de nem knízókamrába. Egy egyszerű, frapriccses szerzetesi cellában találtad magad.
-Imádkozz, ez az éjjel még a tiéd, holnap pedig Kassian inkvizítor megmutatja neked urunk fényét.
A tömör faajtó bezárult, kulcs fordult rajta. Egyedül maradtál a sötétben.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.02.09. 17:40

<Teringettét imádkozzak??Lehet tényleg érdemes lenne újra átvenni a régi imákat.Hogy is voltak?.....Ássuk csak elő azokat a gondolatokat,úgyis rég kértem engesztelést, és már tényleg sok van a rovásomon.>

Letérdelek.

Domvik mind hét arcához imádkozom főleg a számomra legkedvesebbhez a Tanítóhoz.Ezekbe az imákba belefoglalok mindent: a vétkeimet, azt a néhány dolgot amit mentségemre felhozhatok,hogy szeretem a családomat, megbocsátást kérek, és neki ajánlom a lelkemet.

<Szólítom segítségül az Egyetlen hét arcát a Tanítót,az Eretnekek ostorát, a Gyógyítót(nevek felsorolása)...Kérem az Ő szent nevéért bocsássa meg összes bűneimet, és kegyelmezzen a lelkemnek, hogy még ezen világban hívül szolgálhassam holtomiglan....(folytatom a majdnem két órás imát amit Amrius tanított, kiegészítve a fent említettekkel.)>

Majd ha befejeztem, a megbékélt lelkek nyugalmával aludni térek.

<Nem tetszik ez a fapriccs, kemény, de még mindig jobb mintha börtöncella lenne.>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.02.13. 10:48

Kérlek, írj egy elalvós reagot az Antissra, ideiglenesen ott folytatódik a meséd, aztán ha felkeltél, újra ide írd majd a reagot hozzám! Amíg az Antisson álmodozik a kari, addig az Álmok Úrnője (Yvett) mesél neked. Megbeszéltem vele, tud rólad, hogy érkezel.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
67 hozzászólás • Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Shadon