• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utak, ösvények, csapások

A Hétarcú birodalma...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1106 hozzászólás • Oldal: 55 / 74 • 1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 74

Re: Utak, ösvények, csapások

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.18. 21:21

Valahogy felkeveredtél a szobádba, mert fájt a fejed s a zajt tetted felelőssé részegségedben. Odafenn csend is volt, el is nyúltál hasadon. Még gondoltál rá, ha jobban leszel, visszamész, de elnyomott az álom. Hajnalban sóhajtásokra, nyögésekre ébredtél. Már volt értelmed hogy körbeless a sötét szobában, ahova az éjszaka kicsiny fényei besütöttek, mert a függönyt senki se húzta be: Roberts sehol, biztos odalenn alszik az asztalra borulva. Még moraj jött az ivó felől, a lovagok valamilyen formában talpon lehetnek.
Ám balodon az egyik ágyon egy elmélyülten s hevesen szeretkező párt vettél ki a homályból. Felül a pucér Haravan volt, alatta meg az a kocsibeli szép hajadon anyaszült meztelenül, aki annyira magán kívül volt, hogy már nem tudta elfojtani gyönyöreinek hangját. Úgy tűnik nem zavarta a tündért, hogy te is benn vagy, bár nem is hihette, hogy felébredsz egyhamar.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.12.18. 22:09

<Khmmm.....>
Nagyot nyelek.Szótlan maradok.
<Itt most két lehetőség áll fenn.Vagy úgyteszek mintha aludnék, vagy kicsikarok magamból egy hányingert jelző hangot, és nyugodtan úgy ahogy épp vagyok....Nem is hülye ötlet.kimegyek, mintha észre sem vettem volna semmit a körülöttem lévő világból.>

A tettek mezejére lépek.Nem olyan nehéz kicsikarni a hányást jelző hangot, mivel egy kicsit émelyeg a gyomrom, igaz nem vészes //dorbézolás 3.fok//.Gyorsan mint aki épp hányni készül felpattanok, és kifelé veszem az irányt.
Nem sokat figyelk a külvilágra, csak rohanok kifelé ahogy csak tudok.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.18. 22:37

Nos, nem dermedt meg a magába feledkezett párocska, te meg a kirohanás után már a folyosón álltál. Kinn pedig belefutottál a falnál álló egyik fekete vértes lovagba, aki próbált rádfókuszálni. A hányásingerlés jól sikerült. Túl jól. Kitaccsoltál a folyosóra. Fene, túl jó színész lenne belőled :D
Aláfestésnek egy pár kéjes kiáltása hangzott fel.
Még szádat törölted, amikor egy köntösben Haravan lépett ki melléd a folyosóra, puhán bezárta az ajtót. A lovag eltámolygott a maga szobájába, kinyitotta az ajtót, de belépni nem volt ereje, bedőlt, lábai kinnmaradtak a folyosón.

-Csodás hajnalunk van, nem igaz? A pohár fenekénél egy dolog szebb: a gyönyörben izzó női szempár, s tanúja csak az, aki okozza! Nincs igazam?-vigyorgott.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.12.18. 22:56

-Valószííínűleg...blöá.....Egy.. kicsit...jól.. éreztük magunkat.-mondom szaggatottan.
-Mikor ...indulunk tovább??

Nézek Haravanra eléggé elnyúlt képpel.Kicsit mintha sápadt is lennék, és a szemem sarkában kicsi könnycsepp van az erölködéstől ami a hányással jár.

-Ény tészen állok...hukk-biztosítom Haravant nem épp meggyőzően.-Nyamm...-egy kicsit adom a részeget.Finom torz mosollyal az arcomon amit annyi részegen láttam már.

<Remélem nem veszi észre, hogy csak hamukázok....>

//Azt hittem aki 3. fokú dorbézolással rendelkezik sosem hány, és akár három napig is bírja az ivászatot. Javíts ki ha tévednék, de ez már a második alkalom a játék során mikor elég szarul nézek ki viszonylag kis mennyiségű piától.
Nehogy szemrehányásnak vedd, csak bántja a férfiúi büszkeségemet, meg a karikoncepciómat... :D :D //

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.19. 10:43

//Amennyi piát a karid bedöntött magába, örüljön, hogy nem detoxba dugtam :D Azért nem azt jelenti a 3. fokú dorbézolás, hogy bármilyen mennyiségű és erősségű italt ledöntve vitézül kitart! hacsak nem masszív alkoholista...
Nem hányt volna a karid, igaz, mert olyan rosszul nem volt, de ha már harákolt... Ezt a részt kidobtam, hogy benn marad a róka vagy kinn az élethű alakítás közben.
Nem célom lenyomizni a karid, hisz nem olyan fajta ő :) //

Haravan egyik szemöldöke felszalad.
-Nem mész te sehova, csak az ágyadba. Nézd meg hogy nézel ki. Elébb a kisasszonyt átviszem a maga szobájába, aztán téged is beviszlek, ha nem sikerülne egyedül...
Ezzel a tündér így is tett. Vaniát ölben vitte át egy másik szobába, s ha kellett neked segítség-ami nem valószínű-, visszatért szobátokba, eldobta magát az ágyon.
-kapafogú barátod hol hagytad, s kik voltak azok a furcsa erővel körbevont tagok, kikkel ittatok?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.12.19. 14:55

Úgy teszek mintha meglepődnék zon, hogy bárki is volt Haravanon kívül a szobában.

-Hene valószínűleg lenn hortyog, legalábbis utolsó emlékeim szerint.....
-Akikkel ittunk azok pedig lovagok voltak nagyon érdekes fekete páncélt viseltek, és az egyiknél valami féle madár is volt.

-Miért mit éreztél? Vagyis mire gyanakszol?Nem sietnünk kéne majd a hintóban kialszom magam, Valrinak minden perce számít.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.19. 19:13

-Ebben az állapotban nem javaslom az indulást. Pihenjük ki magunkat, én is elfáradtam. Ma háromszor kellett tettrekészen megostromolnom egy nőt, tudod milyen munka az?

A reggel frissen és üdén talált. Így ez jele volt annak, ha nem erőlteted azt a rókát, simán bennmaradt volna. Hene ezt nem mondhatta el magáról, és két lovag sem. Mikor lementél, hogy éhes bendőd megtöltsd, az elgémberedett, nyúzott, sápadt, arcán az asztal lenyomatát magán viselő Hene fogadott.
-Ember, te hogy bírsz ételt rendelni?! te meg! Mért nem jöttél le inni?-kérdezte a kifogástalan öltözetű tündért látva, aki ma aranyló szőke volt.
-Basszus, tegnap nem fekete hajú volt?!-gúvadt rá a férfira.
A pultnál Aethelfrid, a szőke göndör lovag evett kolbászt és kenyeret sajttal, kétpofára. Vigyorogva üdvözölt:

-Íme az est bajnoka! Kiittad a vértjéből a tesóim, ez szép volt! Rajtam is majdnem kifogtál, delám, kiderült, egy képességűek vagyunk vedelésben! :D
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.12.19. 19:58

-Hidd el öreg Haravan én tudom....
-Egyébként most jut eszembe valószínűleg pyarrok a lovagok.
<Bírja az hétszentség...,de azért ezt még én is teljesítem, és nem vagyok utána nyúzottabb.>
-Egyébként is úriember ilyesmiről nem beszél...

-Hogyhogy hogy vagyok képes, ember...megy ez nekem vagy már elfelejtetted?
-Köszönöm a dícséretet te is keményen teljesítettél, a tesóidra meg igaz, ők sem csak az első pár pohárig bírták...
-Hene szerintem menj fel és tedd magad rendbe, mert elég ramatyul nézel ki pajtás, ráérsz mindenre csak holnap indulunk.

Belemerülök az ételembe, és kedéjes reggeli diskurzust váltok a szőkével.

-A tegnapi estéből nem emlékszem, hogy pontosan miért is vagytok itt pajtás.
Annyira emlékszem, hogy a felföldre igyekeztek.Mit szeretnétek ti ott látni?Azt tudom, hogy nem veszélytelen vállalkozás, de semmi többet.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.19. 20:15

-Egy lovagtársunk egy évvel ezelőtt elvetődött oda, nem hallottunk hírt felőle régen, úgy gondoltuk, ideje megkeresni. S ne csak azért, mert rednünk oszlopos tagja, hanem mert testvérünk, azaz bátyánk az illető. Sokan vagyunk fiúk, s mind Dartont követjük!-mondta büszkén a szőke férfi.
Haravn érdeklődő lesz.

-Darton? Az nem egy halálisten a pyar mitológiában?
-Testvérem, az, de nem mitológiában, hanem a jelenben!-ivott bort Aethelfrid.
-Utálom, ha nem értem, miről beszélnek!-morogta Hene, felállt, eltámolygott a szobátokig.
Kiderül, egy darabon veletek mennek, s mikor Hene előjön a maga mégmindig nyúzott, de tiszta állapotában, akkor a 2 lovagtestvér is. Ti addigra bereggeliztetek a tündérrel, aki ráérősen igazgatta haját.
Hangos kiáltás jelezte, a keletre tartó kocsi indulásra kész, a vendégek foglalják el helyüket.

-Nos, Aren, mit szólnál hozzá, ha a következő városban együtt ismerkednénk nőkkel? vagy köt a nászesküd?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.12.19. 21:04

//Van arra időm, hogy megszerezzem legalább a vallásismeret pyarr 1-et??Mert nincs mire elköltenem a sok KP-met :D Még így i mrad 39 KP-m é gyakorlatilg nem tudom mire költeni.Hiáb ilye4n a tetterő kalandozók élete:D//

-Darton??Sosem hallottam még róla?Egy egész panteon Ennyi istent imádtok arrafelé??Te jó Domvik....Mesélnél majd nekem ezekről az istenekről?Ha már úgyis együtt utazunk....
-Halálisten? Ez félelmetesen hangzik,de ugye nem akartok most hirtelen mindenkit lemészárolni.//adom az ívet, hogy kihasználhassd a Dartoniták jó humorát, persze csak ha van kedved:D//

-Nagyon szívesen veled tartanék komám, de nem lehet, meggyűrűzött madár nem ugorhat más tyúkolba.Meghagyom a szüzeket neked...Majd rájössz nem az a fontos, ha egyszer rálelsz az igaz szerelmre.
<Bár megtehetném....Hohó, hova gondolok....Nekem van valakim, aki szeret, és bármit megtenne értem,. ezt sosem feledhetem el.>-figyelmeztetem magam.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.19. 22:25

//Vedd fel bátran//

A szőke elgondolkozik.
-Most hogy mondod, nem volt meg a reggeli emberáldozat. Tesók, egy önként jelentkező!-s Henére mutat...A két dartonita felélénkül, megkapják két oldalról az ocsúdó cimborád, majd kivitték az udvarra. Ott letolták a nadrágjét s kardlkappal elfenekelték. Hene visított, mint akit nyúznak, inkább attól, hogy semmit nem ért az atrocitás okából és a miértjeiből.
Haravan kuncogott.

-Én különösen örülök, hogy velünk jönnek. De a barátod meg fogja utálni...
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.12.24. 15:37

Elsőre nagyon nem bírom követni mit tesznek, majd amikor áldozat, és Hene összefüggést megértem, először nagyon megijedek,és épp indulnék,majd amikor meglátom, hogy csak elfenekelik kitör a vidámság, és én mégmeg is toldom.
-Hene ezek meg akarnak téged ölni, azt mondják, most elvernek, megszégyenítenek, és utána mindnyájan nyársra húznak?!Nem tudom ezt hogy értik :D
<Tetézzük csak az öreg kínjait,de amikor úgylátom elég, zért közbeavatkozok, nem hagyom eldurvulni a dolgot.>
-Én is örülök, hogy ilyen kedélyes egy társaság csatlakozik, a szűz és a matróna valahogy nem volt ily kellemes.Egyébkét mit tudsz róluk?Ugye nem jelentenek bajt?

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.25. 9:27

Siken megrázta a vállad, izgatottan kapkodta a levegőt:
- Van egy kis baj...
Van egy kis baj? Lehet, már ideje volt. Egy hete haladtatok már a képpel, annak rendje és módja szerint. A Három Zöld Manóban Ormond ígéretéhez híven meghívott titeket, jót szórakoztatok, Dentas is levetkőzte végre az Elennia miatt kelt idegességét. Utána viszont a monoton utazás következett, ami nem is baj, az egyre nedvesebb idő miatt a piktor aggódott műve miatt, pedig vízlepergető anyagba csavarta a képet. Egy hevesebb eső miatt be is húzódtatok korábban, mint Rua, a helyi kocsmába kiruccantatok, de Dentas megfázott, folyatta is az orrát, a piktor a képét dédelgette, de fél szeme egy bügyös helyi macán járt, ám mivel annak akadt egy igen magas, tenyeres talpas testvére, ennél tovább nem merészkedett.
Ám Siken mintha szemezett volna egy leánnyal egész este, s nem is ment veletek vissza a pajtába aludni, ahol éjjelre megszálltatok...
Erre most felkelt téged hajnalban!

- Izé, Iymer, engem meg fognak nyúzni! Tűnjünk innen, mielőtt a háziakat felverik! - nyögte.
- Emlékszel arra a lányra, akit úgy bájoltam? Én azt hittem, hajadon! De nem! Iymer, én lefeküdtem a pap feleségével!!!
A többiek hortyogtak még.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.12.25. 9:45

Hene válogatott szitkokat harsog, a lovagokra meg rád is, hogy micsoda barát vagy te, hogy hagyod, hogy őt nyúzzák. Haravan somolygott:
-Igen cudarul bánsz vele, valljuk be. Amúgy milyen szűzről beszélünk? :D
A lovagok kérdésén elgondolkozik:
-Úgy tudom, valami emberi isten lovagjai, s az az isten a Halál Ura. Nem eme országban tisztelik ezt az urat, és azt hiszem, elég vakmerő tett részükről, hogy itt vannak. De pont ezért tartom őket szimpatikusnak. Velük legalább nem viselkedsz úgy, mint egy papucsra szert tett engedelmes férj :P Még a végén elvisznek örömölányokhoz is... Nem jó egy nővel hálni, én azt mondom, rá lehet unni ugyan arra a cukorra...
A vidámkodás után kocsiba vágtátok magatokat. A lovagok a kocsival tartottakk, nem siettek, ervül nótázni kezdtek, hadd rebbenjenek fel a madarak az ágakról, hadd botránkozzanak meg a falusiak!
De Arhadek után már elcsendesedtek és inkább békésen lovagoltak. Hene dél tájt közel hajolt hozzád:

- Én amondó vagyok, fura barátod nem csak külföldi, de fajtalan is... Látod hogy néz a szőke göndör lovagra? Mintha lányra nézne!
Te csak egy mélázó tündért láttál. Honnan szed ilyesmit Hene?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.12.27. 12:03

<Emberi isten,és pyarrok, egy egész phanteonnal hmmmm.....Őrültség....Csak egy isten van és az Domvik....De attól érdekes egy feltevés.Nem szabad őket megbántani, tiszteletben kell tartani őket, hisz ők sem próbálnak engem téríteni.>

-Miért??Úgyérted már nem szűz,vagy nem is volt az??

-Hene, idefigyelj nyugodj bele, nem fajtalan ő.Magam tudom, hogy a nőket kedveli.Egyébként meg amíg nem kezd velünk addig nincs semmi baj,nem?Mindenkinek a saját dolga, hogy hol kotorászik...

<Azért ez érdekes lenne,ha a jó öreg Haravan a fiúkat is szeretné....Jó Domvik győzz meg róla, hogy alaptalan a feltevésem.>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1106 hozzászólás • Oldal: 55 / 74 • 1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 74

Vissza: Shadon