• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Con Larrodan (Syer'Lyarquin Elensar - Árnyék)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
20 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.04.24. 20:39

Kössze ;)
Lenne itt egy ilyen:
"- Fegyverméreg (a vesszõkre... Kínméreg... a típust döntsétek ti el) 20 adag (1 adag 1 vesszõ) " Mit mondtok?
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.04.28. 17:44

Nem látom akadályát (egy ideig szekerezem itt nektek)
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.05.02. 10:41

A Rászil írta:Elégedett vagyok az elõsztorival, a képzettségekkel is, bár nagyon profi lett, de mondjuk volt ideje megtanulni a dolgokat jól...mindössze azt találtam, hogy az UT-ben nincs erdõjárás.
Huhhhú de tápos itt valaki?! :lol: No jó, kijön a kap-ból meg minden, de hogy 35-ös Té alap...ez rengeteg! de ha ragaszkodsz hozzá...végülis Rad lesz a házigazdád. Szerintem alapértéknek sok, még egy tápos, kráni gyilkológépnek is. Bár ezt is lehet a sok felkészülés számlájára írni, meg a sok veszélyes helyzetére, hasonlóan mint a sok magas képzettséget, de ennyire?! No jó, meggyõzhetõ vagyok, ha csak én sokkallom majd ezt a magas TÉ alapot, akkor kezdem majd azt hinni, hogy túl mereven fogom fel az UT elveit. (bár volt hogy én lettem leoltva a túl nagy szabadságvágyammal... :wink: )

A korával, és a kiképzésének céljával magyaráznék mindent. Majd 300 évet készült arra, hogy tökéletes kondícióban, s képességei megfelelõ szinten várják testvérét. Az öreg megtartó megjósolta, hogy kalahorájuk testvérét fogja megérinteni, s a megtartó is ritka az elfek között, személyes testõrnek pedig mégis csak a testvére a legjobb. A gõg, a felülemelkedés hiányzik belõle, de csak a testvérével szemben ilyen. Tiszteli a kalahorájukat, s a tesó az õ jegyét viseli... eszébe sem jutna megszegni nevelését.

A cél a hatékonyság volt, s elég harcorientált... ezért is gondoltam a magas TÉ alapot... :roll:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.05.02. 17:54

Üdv!

Ha azóta, hogy átbeszéltük a számokat és módosítkat nem lett átírva a statisztikai rész teljesen mehet a szekér! Azaz jó játékot! :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2007.05.02. 17:57

Értem, én is így gondoltam. Tõlem mehet.
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 451
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
20 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Temetõ