• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Raqul Con Ravore (chimeira)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
48 hozzászólás • Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.18. 8:28

Ianaraknak...Egyépként a szökés egy vadászat közben történt....Egy határ vidéki erdõben történt egy ott bújkáló nemest kellett eltenni láb alól ....két társammal rábukkantunk a menedékére..az eggyk társammal végzett egy csapda így csak a másikra kellett koncentrálnom....elvégeztük a melót ....és a társam orvul hátbaszúrtam..
majd megkezdõdött a vágta...ki az országból...körülbelül 12-órányi egéruttal el is értem a határt.....
Azt mondod gyilkos vagyok tévedsz..Gyilkos a kéz mi a kardot tartja..és gyilkos a penge mi a húsod marja..de én még sohasem öltem....
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 58
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.18. 10:19

Fölvettem még fegyverhasználatnak a rövidkardot...a jelbeszédet pedig kitöröltem......a fegyver +1 kp volt így most van össz 1 kp-m
Azt mondod gyilkos vagyok tévedsz..Gyilkos a kéz mi a kardot tartja..és gyilkos a penge mi a húsod marja..de én még sohasem öltem....
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 58
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.06.18. 12:17

Khm... Ha a Kalmárfejedelem nem biggyeszti ide a Hastinról szóló leírást én járok utána. Szóval ha õ nem rakta volna be, akkor is kifogásoltam volna a dolgot - azt meg el is felejtettem, hogy a wiertõl MINDEN állat fél...

Képzettségeidet újból átnéztem.
4.fokú fegyverhasználatot nem engedélyezek! Nem indokolja az elõtörténeted ezt a magas képzettséget. - a felmaradt 1 KAP-ot elköltheted máshová.

Kp pontod nem marad.
Ügy.10fr 10
Int.10fr 7
Kp alap 4
Kp/szint 5
Összesen 26
És 26 Kp-t költöttél.

Kutya akkor storno - hidd el jobban jártál így egy teljesen idegen országban.

Az élelem, ruha, bor szállítmány elfogadva.
3.fokú pszi használattal nem tudod megállapítani, hogy kinek mekkora a pajzsa - de talán nem is kell... a legénységbõl nem mindenkinek van dolga a raktérben. Ha ezt nézem lehet a karinak akkora mákja, hogy kifog egy alacsony akaraterejû egyént.... (ugyanis egy 10-es akaraterõvel rendelkezõ egyént már nem tudsz uralmad alá hajtani - 1E a Parancs ereje, erre kell dobni ugyebár... és az max 10. Így a legnagyobb E amit létre tudsz hozni az 11. Ha ez az érték megegyezik a kiszemelt áldozat akaraterejével a hatás nem jön létre .... Kockázatos nagyon a dolog.)
Bár jószívûségbõl nem lehet megélni, de... legyen akkora mákja a karinak, hogy mindezt túlélte és lassan a hajó kitöt Shulur hatalmas kikötõjében... Majd meglátjuk, hogy toronban hogy boldogulsz nyelv és helyi szokások nélkül :twisted:

Ha a fegyverhasználatot módoltad 3.fokra, és az 1 KAP-ot elköltötted részemrõl indulhat a móka :ordogi:
Kérek a Kikötõnegyedbe majd egy bemesélõ reagot részedrõl (nehogy azt tartalmazza, hogy: zsuppsz és meglógtam a hajóról! .... érzékeled, hogy megáll, egyre több hang jut el hozzád, melybõl arra következtesz, hogy végre kikötötök a célállomáson), nyílik a raktér ajtaja, ilyenek ... - de ha azt szeretnéd én indítsak írj privit kérlek.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
48 hozzászólás • Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4

Vissza: Temetõ