Ja, egyébként jó játékot a karival, at előtörténeti rész rendben, bár szerintem Quator a statisztikákért felelős bíráló soknak fogja találni a 3db 4. szintű képzettséget....
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Még egyébként a statisztika abszolút nincs rendben ezek csak irányadó számok, még ezekhez megy hozzá vonódik le.Sok ez még.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
A CÉ- az elírás volt. Köszi hogy figyelmeztettél! 2db 4.-fok van már csak! HM elosztva.
Plz számoldd át nekem.
Köszike
Faj:Dzsad Jellem:Káosz Vallás:Egyetlen dologban hisz és az saját maga Kor:21 Preferált kéz: Jobb Kaszt:Akrobata,késdobáló(inkább mindendobáló),kovács Tsz:1
Abu baldekben születtem, apámról és anyámról nem tudok semmit csak annyit, hogy bizonyára voltak. Állítólag pár hónapos koromban talált rám az akit apámnak nevezek,egy fegyverkovácsot, Aziz a jóság volt maga.Magáhozvett, kitanított a mesterségre, ugyan az elején nem voltam túl fogékony a mesterfogásokra, de kitartással, és szerettettel eljuttatott addig, hogy mesterségemben nagyratörjek.16 éves koromban azonban ő is elhagyott ebből az árnyékvilágból.Eztán a helyi mesterek kiközösítettek körükből, hiába voltam én a jobb,de ők többen voltak.Ezért pénz és munka híján el kellett távoznom honomból, az értékeimet, a házat,valamint a műhelyet főbb szerszámaim kivételével eladtam.És útnak eredtem, természetesen nem volt ilyen egyszerű a dolog, előtte azért a helyi céhmester orrát betörtem elég csúnyán, meg egy két mester műhelyét megrongáltam.A végzet alig 3 nap múlva el is ért amikor még épp El Sobirában jártam.Amikor rámleltek(nem volt nehéz dolguk nem sokat rejtőzködtem).Valószínűleg meg akaratk ölni, de hiába valami kezdő olcsó emberek lehettek, ugyanis még élek, igaz fél hónapot, élet, és halál közt lebegtem.Amikor felébredtem,egy pyarron felé tartó szekércsoporton.Vándorszínészek, muzsikusok,táncosok, akrobaták közt.Ők kigyógyítottak és hála a nagy ellenálló képességemnek túléltzem mindent, és teljesértékű ember ként élhetek.Igaz a hasfalam jobb oldalán húzódó sebhely ami közülbelül negyed láb hosszú apró szépséghiba maradt örökre, igaz a kovács kezek sem hegektől mentesek. Már 5 éve járom Pyarron városait a csoportommal, itt kitanultam az akrobatika mesterségét,és a kések, bárdok, tőrök dobásának művészetét. A Pyaroniak meggyanúsították a csoportot, tolvajlással, szemfényvesztéssel, ezért mindenki akinek volt egy kis sütnivalója szedte a sátorfáját, de nagyon hamar.Úgygondoltam, ha már nemvolt szerencsém délen akkor megyek északra.A társaim úgyis ódákat zengtek Erigowról.Nem hiába voltak akik onna szakadtak egészen idáig.Térkapuval indultam útnak, Pyarronból Erionba, és Erionból Erigowba.
Karileírás:
1.8 láb magas kb. 90-100 font közti óriás.Kreolosan csillogó bőre és kopaszra borotvált feje néha eléggé rémisztően hat.Arca csupasz, barna szeme alatt a jobb oldalt furcsan nonfiguratív rajzolat van( kb 2 cm2) Jelentése az átlag ember számára nincs, csak őt emlékezteti arra, hogy csak maga van a világon. Izmos, hasfala jobb oldalán a kb. negyed láb hosszú sebb kanyarodik.Ezt ügyes kezek varrták be, de a seb nagyon csúnyának hat.Jobb és bal karja a kovács munkától izmosak, és karjain a sebek megszámlálhatatlanok.Jobb felkarján felhőkön sétáló meztelen nő képe látható,a balon pedig egy
Felszerelés: -2 öltözet téli-nyári viselet.Fejkendő.-nagyobb táskában. -24db dobótőr-mind a saját kezéhez van készítve.-egy övnyi (8db) a mellkasán van mindiga többi a táskában. -2 kés a csizmáiban-télen nyáron csizmát hord -1 rövidkard az oldalán- saját kezéhez készítve.-tokban. -Babonásan hozzámragadt alapvető kovácseszközeim(kalapács,fogó)-a táskámban szintén.
NJK, csatlós: nincs
Ajándék,jutalom: nincs
Értékek: 0 arany 4 ezüst 2 réz
Jellemrajz:Tipikus káosz jellem, senki és senki nem irányítja csak a saját akarata, és ahova a szél viszi.Persze fő irányvonala a pénzszerzés, a boldog nyugodt öregkor.És persze az öregapja álma, vagyis nagyszerű kovács legyen, és vissza vágjon a volt céhének azzal, hogy nagyobb híre lesz mint nekik volt valaha is.
A karakter Erigowba készül, nem hozzám, én ide mért kellenék?
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Sry mindenki senkinek nem akartam bonyodalmat csak Klawel kérte hogy a karilapomon a pénzt változtatssam meg.És így szerintem jobb ha elől van és mostmár csak editelni kell.Így nem lesz többet olyan mintha új lenne.