Amilyen hamar meglepődne azon hogy idegen szavaira ervül felelnek, olyan hamar is felejti el, hogy mondtak neki egyáltalán valamit

Egybefolyik ember, asztal, gyertyafány, törpe s dartonita, a lány most táncol és ez uralja a telj' világot. Mondhatni ő a föld lüktető közepe, aki elvész a zenében. Majd néha-nééha visszanéz azért környezetére, látja, hogy másokra is ragad valami táncából, fel is nevet vonakodó arcukon. Ő azt hiszi, tőle félnek tőle nyűgöződtek le.
Aztán valaki elé áll s nemcsak áll, de megfogja karjá, pedig pördülne megint, veszne el a muzsikában. Lefejti kezéről a másik kezét s kicsit lök rajta:
-Sicc innen, most magam vagyok! Majd ha felkérlek, jöhetsz!-mondja lihegve a tánc heve miatt kipirulva.
-Itókát még!-kiáltja, de nem tud ervre váltani, kész, ennek a nyelvnek egyelőre szünet állt be

<Olyan ez mint egy éles álom! Úrnőnek érzem magam temérdek férfi felett!>
S táncát az asztalon folytatja, immár teljesen félmeztelen, ingjét se tűrte meg magán.
Az ital érdekes jószág, idő után többet árt mint használ. Egyensúlyát egyre nehezebben lelio meg, mintha elfelejtete volna, hova rakta legutóbb. Meglepődik, hogy szalad minden, meg olyan messze a lába a fejétől, hogy ebben a furcsa érzületben le kell ülnie. jedlen esetben az asztalra. Sűrűn pislogva, kásás hangon szól anyanyelvén zagyválva Aurinhoz.
-Unnur kicsit...megnyúlt...nőttem? Mondd már meg a szobának hogy ne ficánkoljon! Hű, ti az előbb nem...nem...ketten voltatok?...-néz Aurinra, Aurin mellé, megint mellé, aztán Ruelre s Ruel mellé is még két képzeletbeli alakot lesett. Majd megtaláléta újra Aurint, bár szeme hol ide, hol oda nézett, fókuszálni próbált.
-Unnur fázik...-mászik közel a dartonitáhiz, le az asztalról az ölébe, ha tud. Ha kupa borul, akkor borul, észre sem veszi. odafészkelődik, nem érdekli hogy kemény hideg vért nyomja az odalát, fejét Auron vállára teszi.
-Vigyél olyan helyre ahol nem futkos minden és nincsenek ilyen sokan és nem fázom! Unnur szeret téged de ne mondd el neki hogy ezt mondtam!