Szeretném azokat megkérni, akik igényelnek Hemohoz vezetést és vonattal jönnek, legkésőbb jövő hét péntek este 8ig írják meg ide, és Quatorral megvárjuk őket. Ha valaki úgy érzi, menni fog egyedül is - és nem lepődnék meg, ha így lenne - akkor az jön maga, ahogy tud.
Mi elvileg, ha sikerül megvenni a jegyeket durván 9-re érkeznénk meg a hivatalos kiírás szerint. A késés meg csak nem lesz több fél óránál. Ha igen, az kínos lesz. Majd hozok valami névtáblát, vagy mit.
Bízzunk Quator Nagy Ződjében, mert én nálam nem lesz se tábla, se zászló Lecsövezünk az aluljáróba, szagolunk pár hajléktalant meg romát, aztán meg lesz az indító hangulat Ah, tudom már, zöld rövid kabát lesz rajtam! Komolyan! Igaz nem nagy, de ződ...
Budapest, Déli Pályaudvar -> Szolnok Tervezett Indulási idő: 7:20 diákjegyes, átszállás nélküli, másodosztályos. Többet még nem tudok, de ezt néztük ki.
De két vigyorgó ~184 centis srácot hátizsákkal keressetek a szemetekkel. De az aluljáróban csak nem sétálunk el mellettetek.
Garma! Elmentettelek a telómba, mi kb. 7-re kimegyünk az állomásra szal 7-től kezdheted várni a hívást. Enriquel! Ha van kedved velünk utazni akkor sztem te is csörögj rá Garmára, aztán valahogy összenavigáljuk magunkat.
Hát igen ahogy látom sokan leszünk a vonaton, és nem megy a déliből vonat szolnokra, a keletiből megyünk a 7:20-assal, orwennel, a többi stimmel. Nah a névtábla eddig kimaradt, np, keresek a konferenciákról egy kitűzőt Szép napot mindenkinek!
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"