• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

Jelentezések, megbeszélések, tájékoztatás...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 3 / 73 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73

Re: I. OM- szerepjátékverseny: megbeszélés, szervezés

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2007.12.20. 6:57

Sziasztok!

Nem akarok nagyon beleszólni, mivel a szervezőséget nem vállaltam fel, de nem kellene még JK-kat toborozni? Kezd úgy tűnni, hogy kevés JK-nk lesz...

Sessaryen
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.20. 6:59

A felhívás kint van!
Az jelentkezik aki akar!
De eddig ennyien jelentkeztek. :(

Nem hiszem hogy 15-nél többen leszünk. MAx. 20 fő és akkor hű...eddig 22 fő volt a jelenléti rekord az oldalon, tehát ez irányadó arra is kb hányan lsznek ott a versenyen.
Talán elérjük, megközelítjük a 20 főt...

Elméletben hírdethetnénk mondjuk az RPG.-hun-hogy többen legyenek, de akkor az nem "családias" OM-verseny lesz. És itt most elvileg az a cél, hogy MI talákozzunk.

UI: Con! A Tuant meg kellene fejlni egy kis támogatásért. Ha csak egy könyvet adnak, már jó. :wink:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 9:03

Teljesen igaz igy is van elég ember,aki gyorsan felkapja a vizet a semmiért :D

Aki nem akar kmkedni mér akarna moduliró lenni?Jk ként csak tudni fogja,hogy mi lesz a modul vagy annak egyes részét,ami mind a saját mind a verseny hangulatát elrontják ha csak nem azt tervezi alapból,hogy nem megy el az OM versenyre,de akkor meg mért akarja irni a modult,ha neki ugyis mind1,hogy a többiek hogy szorakoznak? :D
olyan érzésem van mint a vampirebe a Tzimise/lehet rosszul irtam/ klán jelkép :D önmagába harapó kigyó :P

Na de viccet félretéve azé irtam ide,hogy nem cska a tuannal lehet beszélni hanem a Delta vision is szokta támogatni a különbőző rendezvényeket....pontosabban eddig mindig támogadta a rúnatábort pl xD ill. irtam,hogy ismerem a Lavarion újság szerkesztői és tudnék velük is beszélni...nem vmi nagy szám,de talán szinesitő elemnek elmegy és hoznak ingyen újságot is xD lehet,hogy csak nem vette észre a szervezői gárda vagy csak azér nem jött jelzés,mert nem érdekelt senkit,de ha véletlnül mégis jelezettek,hogy ne mondhassák azt egyesek,hogy páholyból könnyű ^^ :D :) :P XD

ui.:NEM komolyan venni :D már mint amit irtam komoly,de nem minden része xD na jó értitek remélem...
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.20. 10:00

Castor: Gyakorlatilag annak címeztem aki a leírtakkal érvelt. Szerintem triviális hogy nem neked szólt.

Egyébként pedig van más dolgom is, szóval nem hat meg nagyon, ha kimaradok a dologból. Ha Con szeretne a csapatban látni, úgyis megváltoztatja a dolgot, ha nem, akkor nincs miről beszélni.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 11:51

ja eszembe jutott még vmi... :D

mennyire kiváncsi a társasság egy hastánc bemutatóra? :D és mondjuk nem mellékesen mennyire van rá igény? nem,nem én fogok táncolni mielőtt mindenki ezt gondolná,de van egy barátom,aki táncol és szoktak járni bemutatókra-na meg barátok közt ingyé is akár,de ez most nem lényeg :D-,szóval körülérdeklődhetek ha van rá igény....

ui.:bnők/felességek otthoni panaszokodásokért/verésért/vacsi nem adásért és egyéb következményekért fellelőséget nem vállalok :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.12.20. 11:56

Nekem tetszik az ötlet, tök jól szinesítené a programot, pláne ingyen.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.20. 11:58

Üdv!

A modulíró-km dolog érdekes kérdés. Egyrészt most aki csak modult írna és nem km-kedik, JK pedig így nem lehet a talni vagy kissé unná magát vagy nem jön el és akkor szegényebbek lettünk egy találkozással.

Hakea: Azért az elgondolkodtató, hogy már most is ilyen flegmán állsz a dolgokhoz. Ha ennyire nem érdekel az egész, akkor miért szorgalmazod, hogy a te ötleteidet kelljen a többieknek mesélni? Már az is nagyon csúnya beszólás volt a jelentkezésnél, hogy csak akkor kegyeskednél modulírni, ha az ötletek emgfelelnek az igényeidnek. Most persze lehet engem útálni, de én azt mondom így talán jobb is ha nem erőteted. Majd mi összehozzuk a saját kis földhözragadt mudulkánkat és szépen eljátszogatunk vele. 8)

A résztvevőkkel kapcsoaltban én azt mondom, ha kicsit kevesen is leszünk végül akkor is tartsuk emg a rendezvényt az OM-eseknek és ne zúdítsunk ágyútöltelék gyanánk mindenki mást a rendezvényre.

Schinter: Az újságos srácok sztem nem túl jó ötlet a fenti OM-buli dolog miatt, de azért hastáncos lánykák akár még bekerülhetnek a programba. :lol: Mondjuk ők sem OM-esek, de ezt még megbeszéljük. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.20. 12:01

:D Egyre jobban tetszik a dolog...hozhatnánk vm kardos, páncélos bemutatót is :P :D

Ja amúgy Quator...van egy ellenőrizendő karim :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 12:41

mind rpgznek aktivan,de én mint program szinesitésként gondoltam...gondolj bele,hogy egy kellemes játék után(feltéve,hogy senki sem huzza fel magát vagy hoz magával vérnyomás csökkentőt :D ) egy jó kaja után esetleg közben hastánc bemutató stb. :D program szigorúan csak omseknek xD

ui.:nem mondtam,hogy ide is ingyen jönnek csak azt mondtam,hogy nekünk a rúnatáborba ingyen táncolt a leányzó :D de ha egyáltalán nicns rá igény,akkor meg sem kérdezem tőle/tőlük :D
ja,és nem tudom eléggé hangsúlyozni,hogy bnők/feleségek ne engem kövezennek meg utólag :D bár ha finom sütiket dobálnak,akkor benne vok :D csak ne legye 3 hónapos/forró :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.20. 12:48

Schinter: Nekem téynleg tetszik az ötlet. :) Én is a színesítő programnak gondoltam a hastáncot nem úgy hogy "egyébként hastáncolnak, de ide rpgzni jöttek". 8) :) Természetesen szűkös kereteink miatt valószínűleg ingyé tudjuk őket "megfizetni" tehát ha fizetősen vállalják és nem csak egy kóláért, akkor valszeg nem fog beleférni, mert azért úgy vélem nem kéne nagyon lerabolni az OM-es pénztárcákat, hisz az utazás és egyéb költségek is elegek lesznek sokunknak. Ha meg Nava, Yvett, Ayana jönne nem biztos, hogy ők is szívesen megfinanszíroznák a rájuk eső hastáncoslányok részt. :D PErsze ki tudja. :angel:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.20. 12:56

várjuk meg Castor reagját is erre,hisz ő is szervező és nem tudnám elviselni ha emiatt lenne...hm...ja igen, dühős :D

hát amikor "nálunk" fellépetek,akko a lányoknak is tetszett a műsor :D bár messze nem annyira mint a himegyedeknek :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2007.12.20. 12:58-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.12.20. 12:58

Szerintem ezt hanyagolhatjuk. Ingyen senki sem fog lejönni, főleg ha azt is számoljuk h utazni is pénzbe kerül. Találkozni, beszélgetni, játszani akarunk, hát maradjunk is ennyinél. :wink:

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.20. 13:18

Ok. Akkor hatáncosok nem kellenek. :) Mondjuk ez anyagi oldal miatt főként szinte biztos volt. Max megkérhetjük szépen az OM-es lányokat, hogy vlamai hasonlót ha gondolnak szívesyen megnézzük. :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.12.20. 13:33

A hastáncos lányok ellen valahogy nincs semmi kifogásom. Egy kérdést szerintem megér ha lesz rá igény. Ami a kardos bemutatót illeti ugyan jelenleg fegyvereim nincsenek, bár lehet, hogy addigra tudok szerezni bár ennek az esélye csekély, de hosszú bottal és karddal illetve lándzsával már most is tanulok vívni illetve lehet hogy addigra lesz saját íjjam is, de kölcsön íjjat mindenképp tudok szerezni ha ilyen igény lesz.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.20. 13:45

:D Pedig csak poénból írtam, de ha már így megemlítetted, én szívesen megnéznék egy ilyet :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1083 hozzászólás • Oldal: 3 / 73 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73

Vissza: I. OM-szerepjátékverseny