"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
A versenykiírás még mindig él! 4 fős csapatokat kérünk!!! Nem kell tömörülni 5 fős csapatokba, nem kell az ötödik elemet hajkurászni - főleg ott nem ahol már egy csapatban 4-en vannak.
A túlzott kavarás meg már most nem tetszik a csapatba tartozás terén. Ne vándoroljunk már napról napra, s ne szövögessük már egyedül a hálót, mert már most átláthatatlan ki hova, hogy miként... és így nekem baromira nincs kedvem csinálni semmit (ez főképpen az újonnan regisztrált haveri társaságok feltűnése miatt mondom). Arról nem is beszélve, hogy egy-két törzstaggal van/lesz így kiszúrva, mert neki nem marad csapat ahová "beférhetne" - holott ez OM-es buli lenne elsősorban...
Nem mellreszívni senki részéről - csak kérnék mindenkit gondolkozzatok el ezen!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
igazából castor mondta még az elején,hogy ismerösök is jöhetnel ha van 1 regisztrált felhasználó akire hivatkozni lehet ha jól emléxem igy most jöttek,de nem lehet játszani? beszéljetek inkább arról,hogy lehessen 5 fős csapat HA minden csapatban legalább 4n vannak már
ill arról,hgoy most mi a helyzet a hatalom amulettes dologgal sztem baromira nincs köze a drágakőmágiához és nem is az,de ha erősködik vki,hogy tápos,akko legyen 1mana/1a,ahogy javasolták elég drága már a dolog igy...és sztem nem 1 karakter vár arra,hogy végre eldőljön a kérdés és befejezhesse a karlapját
Ha lehet javasolni: Mivel a társaságból sok ember nem is ismeri a másikat, ezért lehetne esetleg sorsolni a csapatokat. Ez csak egy ötlet - nem feltétlen jó - de így el lehet kerülni a kavarást. A helyszínen mindneki megtudja hová fog tartozni és slussz.
Az ötlet nem rossz csak mókás eredményt szülhet illetve boríthatná a versenykiírás kitételét a fajokra vonatkozóan. Jól nézne ki egymás mellet a toroni kyr úr a gorviki siedonnal egy domvik pappal meg mondjuk egy önérzetes gnómmal Nyomorult party még a megbízóig se jutna el.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Ideértem. Jöjjenek a dolgok. Nem feltétlen sorrendben, de azért próbálok mindenre választ adni, ami eddig függőben volt.
Hatalom amulett: 2e+1MP=1a áron lehet készíteni, de grátiszba nem jár senkinek.
Ichigo!
Nyílpuska: mivel ez egy kahrei nyílpuska csak ráadásnak nagyobb, így maradjunk a 80aranynál most nem tolom feljebb a több anyag miatt. Így az elkészítési tápjárulékkal 50%-on tehát végösszegben 40aranyért lehet. Az értékeknél, ahogy láttam egyszerűen átlagoltad a kahrei meg a könnyű nyílpuskát. Ahogy Yvett mondta nekem valahonnan kellett ihletet meríteni. Csillagvető: Ez egy igen körülményes dolog mivel nyilat, tűt kilőni nem olyan nagyon problémás, de egy sokágú, mindenbe beleakadó csillagot azért már fura. Eléggé manga jellege van számomra, de azért legyen. Az ára 20arany. PErsze itt is tápoljunk, mert az jó alapon megkapod az 50%-os kedvezményt és 10aranyért lehet nálad ilyen is. Az értékeinél a sebzésnél a +1-gyel nem értek egyet. Egy dobócsillag akkor is könnyű marad, ha szerkezet lövi ki. Emellett a pontosság miatt az erő nem lesz jobb, mint ha valaki megfogja és istenesen odab*a. Illetve mindkettőre vonatkozik, hogy ha eltörik benne valami, akkor javítani nem nagyon lehet, ugyanis nem rugószettel járkál a kari. Esztergagépet meg nem látni a kovácsoknál.
Schinter!
Ventillátor: Na persze. Mi hajtja a kis elektromotor? Tehát azért ne rugaszkodjunk el ilyen ne legyen.
Vulgármágiából magasmágiába: Nem. Ha nagyon tanulhatnékja van a karinak ott a mágiahasználat azt felveheti nagyonalap szintre és vásárolgathat 1-2manát, amit csak arra tud majd használni és teljesen külön is kezelünk. Tehát NEM BM-i manából nem lehet varázslói varázslatokat létrehozogatni.
Solymászat: Igen oda azért kell egy alap állatismeret.
Idomított ló: Sztem semmi haszna, de ha mindenáron fizetni akarsz, akkor képességenként a ló ára. Pölö: Könnyűharci ló 3a, Könnyűharci ló, ami füttyel hívható 6a
Thor!
Mérgek alapanyagára: Van jó herbalizmusa a karinak? Ha igen kiment a mezőre és szedett cuccot meg viperákkal birkózott és ennyi. Ha nincs akkor nézd meg az ETK-ban miket írnak a hasonló mérgeknél, mint adagonkénti árat és a mechanikához hasonlóan az egyszerűség kedvéért 50% az alapanyagár.
Alkímia: Fémet jól maró sav: Miben viszed? Ha a fémet is jól marja akkor minden mást is. Kivéve talán az üveget. Na most sztem egy üvegfiolát megvenni nem nagyon fogsz.
Fényrúd: Ez az üvegcse a fentiek miatt drága mulatság lenne. Viszont ha mondjuk egy vékony béldarabban vagy valami hártyából készült zacskóban is megfelel, mint szűrt fényt adó cucc, akkor a világítási ideje legyen fertályóra. Nagyjából egy fáklya is annyi alatt ég le, ha jól rémlik. A lötyi alapanyagai attól függnek természetben megtalálható cuccból főzöd-e vagy valami ásványi-szervetlen cuccból szeretnéd.
Laborbérlés: Ha kaland előtt akarod a bérletet kivitelezni, akkor mondjuk, hogy a labor árának feléért odaengedtek, hogy dolgozz a cuccokon amiket eleve hozni szeretnél. Egyébiránt, ha ez a sav nem feltátlen életbevágó számodra sztem a többit megcsinálhattad a nagyi boszorkánykonyhájában vagy egy üstben/serpenyőben. (Itt a természetes alapanyagú mérgekre gondoltam és a világítós lötyire.)
Terda!
Ugyan pm-ben kérdezted, de lehet a csapattársaidat is érinti az alkar-lábszárvédő kérdése a kétkezes harcnál. Így ide írok: Mivel az alkar-lábszárvédők a gorvikiak spec páncéljai, amik VÉ-t adnak, így ha nem visel más vértet, akkor megkapja a +15 VÉ-t két ramiera mellé is.
Na, ha van valami, ami kimaradt, akkor szóljatok. Ha újabb kérdés van akkor is.
Háát Isten a tanúm rá nem hajkurásztam senkit. Ööö arra is hívnék tanút, hogy nem beszéltem sehol 5. emberröl, de minek.... asszem csak a VI. csapatot említettem. Ha nem lehetséges, akkor maradunk Sorgennel egy csapatban(és az V. csapat többi tagjával) és ha Calorys meg Rio(4. delikvens, de még nem regelt) is jönni akar még igy is, akkor kerülnek másik csapatba.
Ez sajnos azt a gondot nem oldja meg hogy jóval több JK van 20 nál.
Kíváncsi vagyok mit talátok ki erre, már csak azért mert ha ezek után lessz az hogy akkor ne 4 hanem 5 fös csapatok legyenek akkor fenntartom a lehetöségét a mogorvaságnak.
Herold
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Egyrészt a sorsolás nem lenne jó a Garma által vázolt helyszínen összekerülő karkaterek problémája miatt.
A sok jelentkezőből meg majd meglátjuk hányan fizetnek be és küldik el a jelentkezésüket rednesen, határidőre. Egyébként, hogy utánna az 5x4fő-n felüli emberek hová lesznek 5.elemként elhelyezve még nem tudni.
Azért két észrevétel, megjegyzés:
1, Ha már felvetődött a VI.csapat, akkor kérdem én ki lesz a KM-je? Mert van egy gyanúm, hogy a törzstagok már beleélték magukat a karialkotásba, sőt van aki már a végére ér. Nem hiszem, hogy bárki szívesen odadobja a jó hónapig csinosítgatott karakterét azért, hogy egy teljesen ismeretlen bandának mesélhessen egy teljesen ismeretlen modult, amit csak a kezébe nyomtunk és nem vett részt a kidolgozásban.
2, Nagyon örülök, hogy sok az új jelentkező, de ez alapvetően egy OM-tali lenne csak mivel egy "na beszélgessünk 6 órát" apropóra a kutya nem jönne, így adtunk egy "verseny" álcát neki. Kérdésem az újonnan reggelt szigorúan olvasónak jelentkezettekhez, akik a versenyre gyorsan-frissen jelentkeztek is, hogy március 22-e után fogjuk még látni őket valaha az oldalon? Mert értem én, hogy izgi a verseny gondolata, de ez alapvetően nem erről szólna, hanem az közösségépítésről.
A mogorvaság lehetőségét én is fenntartom a folyamatos variálások miatt. Most akkor közöse talizunk és mindegy ki hol játszik egy jót vagy klikkesedünk és leraboljuk a versenyt?