Yvett azt mondta e-maiil címére küldjük csak az a gáz, hogy az adatlapján nem találom...De nem kell félni.Írok neki PM-et és ha megkaptam közéteszem itt.
Üdvözlettel: Selmo - Erin O'Shanon
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
yvett kukac onlinemagus pont hu -Yvett e-mail címe.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Van valamelyikőtöknek kérdése a versennyel, lefolyással, mesélési mizériákkal kapcsolatban? Bátran kérdezni, nem harapok
Nekem mondjuk lenne kérdésem - Heroldhoz, mert ő inkább a kompetens személy ez ügyben: Sorgen hol van? Ennyire elkavarta a jelszavát, vagy esetleg meggondolta magát? No annyira nem sürgetés, csak hát már csak 9 nap van hátra
Üdv!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Tegnap kért és kapott új jelszót. Én is említettem neki hogy a napok peregnek. Telon sajnos nem tudtam neki elmagyarázni hogy merre találja a karibírálatokat de tud róla és most már lehetösége is van rá hogy megjelenjen. Szándékozik jönni!
Herold
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Lenne egy észrevételem, bemásolom a csapattopicba is, mégpedig az, hogy fel kellene valahogy készülnöd rá, hogy hogyan tartsd ott a csapatot, hogyan vegyék rá magukat a kaland végigjátszására, mert nyilván nem akarunk keresztbetenni a dolognak, de a lovagom nem igen szeretne időzni külföldön, hisz eléggé sietős az útjuk hazafelé. Szóval majd valami csalafintaságot ki kell eszelned (ha már a történet nem eleve ilyen ) hogy ottarts minket. Mert normális esetben szándékomban állna egyházi, és világi rangom segítségével utattörni.
Ti csak attól ne féljetek testvéreim....A Hétarcú főleg a Gyógyító aspektusa megvéd minket. Nah, de azért csak elővigyázatosan Béláim.