Nocsak nocsak. Rend..hmmmm hát nem is tudom.. én az életre gondoltam....vagy esetleg az Élet Rendre Amugy tényleg rend jelleműt akartam indítani. Felötlött bennem a káosz halál is de inkább maradok a rendnél
Edit: Nibur ezt találtam neked a mérgekhez : Mérgek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ichigo 2008.01.02. 23:16-kor.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
köcce épp most futottam át őket terjedelmes irás és nem is rossz de nekem megvannak az "alap" mérgek,amit tartok magamnál és nem annyira feltünőek kin mérgeket és egyéb sebző mérgeket érthet okokból nem szivesen tartok mivel a lebukási veszély eléggé nagy egy ellenőrzésen pl
nibur: nem tom,hogy van méreg kezelésed,de legyen,mert bele fognak kötni ha magadnak rakd a mérget a fegyverre,hogy elb*szod és ez kivételesen nem vicc...
Nibur: jobban átnézve a karidat...tényleg kelleni fog a méregkezelés xD másik,hogy 3db 4-s képzid van,amit sztem a szervezők nem fognak engedni...továbbá a Y 3-n csak fogadn fogsz tudni üziket remélem tudod sodrony alap áron 1-3s tudtommal(bár lehet,hogy fvknél nem,de ennek nem néztem utána...de nem mindenki kap olyat azt hiszem....) 129%-s rejtőzés mindennel együtt xD ettől még akkor sem tudsz elbújni a kivilágitott beton parkolóba xD nincs feltüntetve,hogy melyik skillt melyik szinten vetted fel asszem azt is kellet és se vakharc se titkos Y(abszolut láttás),ami azér sztem nem ártana egy fvnek
nos egyelőre ennyi
*mondjuk az kezdeti kpba is bele fognak kötni lehet...mivel a kp alapnak számit az is,hogy mennyit tanultál első szintig sztem,de majd eldöntik ők...
Örömmel látom, hogy áttanulmányozod a karakterlapokat Shinter!
Nekem van még pár finomítás: pl akkor lehet e hatalom amulettem, vagy nem 30 aranyért?!
Utána felteszem én is a karlapot.
Az előtörim is kész. Hiányzik belőle az Ichigóval való ismeretség rész. Addig nem akarom be se írni, még nem tudom a karakterének a nevét és nem egyeztettük le pontosan mikor találkoztak. Bár olvastam egy ötletet Ichigótol , hogy valami estélyen futottunk össze, mikor ő valami ládikát gyártott le egy nemesnek, s azt hozta el Erenbe. Nekem tetszik az ötlete!
Nibur, ha jól tudom elkészíti a közös előtöri részt, bár szerintem sokat segítenénk neki, ha előtte mi már feltennénk a mieinket!
Látom alakul itt a dolog!
Még a végén egy jó kis bulizós csapat lesz Cirkuszos álcával, meg minden!
Lehet a mérgeket nem erőltetem, mert tényleg nehéz rejteni a mérgezett fegyókat. És a karim inkább az alattomos hátbatámadós fajta. csak 1.stzinten megkötés a 2db 4-es képzi. Kp-ből lett a másik felfejlesztve. pszin alapból nem tudnál üzit küldeni, mert a pyarr csak akkor műkzik, ha látod az illetőt. Nekem eg alapból láthatatlannak kell lennem.
A sodrony alap 11-3, de mivel ereni embervadász leszek, és alapkönyv szerint minden fv 0-3 al használja így nekem nem lesz mgt.
Hát a kivilágított parkolóban nem, de a homokban, meg ilyen helyeken fényes nappal sem vesznek észre az út mellett. Olvasd el a 100 felettihez írt bejegyzést az ut-ben + a köpeny színváló, ésa hasonul a környezetére...lsd tündeköpeny gyűrűk urában Max akkor szúrnak ki benne, ha nem odaillő dolgonak azonosul...pl ut közepén embernyi göröngy.
A tsz/skill meg majd csak a versenylapra megy
Arra meg már nem volt kp-m
A kezdeti kp-m pont azért 1, mert sok skillem van, és sok magas....ergo csak aa klán skilljeit tanultam...a színészet stb majd csaqk későbbi szinteken lesz, mikor már kikerül az 1.táborból, és átviszik a 2.táborba.
Huhh...na ennyi, menek nézni az előtöriket
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Nekem meg 5. fokű mechanikám lesz ja meg lesz 2 spec fegyverem. egy kőnnyű számszeríj amire egy hasonló szerkezet lesz építve mint a kahrei nyílpuskákra annyi eltéréssel h körönként 2x támad meg k5ős sebzése lesz, a másik meg egy alkarra serelhető slan csillag kilövő ami sebzésben nem váltöztat, vagy max hozzáad 1et és a távot megnöveli és körönvént2 v 3at lehet vele támadni mert egy rúgós mechanizmussal könnyen fel lehet húzni. de majd ezeket ide írom és megkérem a bírálókat nézzék meg és mondják meg mennyibe kerülnek. de ti is mondhattok véleményt vagy ötletet
Pyarron szerinti 3688-as esztendőben hozta úgy sorsa, hogy az ereni titkosszolgálat szolgálatába állt. Egyik első megbízása nem épp testhez állóvolt. Sajnos muszály volt elvállalnia, mert régi klánjának törlesztenie kellett adósságát. Védenie és követnie kellett az egyik átpártolt toroni család sarját. A legkönnyebben ez úgy ment, hogy összebarátkozott vele. Így barátként mindig a közelében tudott maradni feltűnés nélkül, és ha valaki megpróbált ártani neki, könnyebben meg tudta védeni. Az évek folyamán mondhatni a legjobb barátokká váltak. Már szinte nem is megbízásnak tekinti az ügyet, inkább kalandozó társakká váltak, annyi féle kalamajkában vettek részt együtt. Az ereni titkosszolgálat is felfigyelt erre, de ami jobban érdekelte őket az a kiváló együttműködési készségük, nomeg a veszélyes helyzetek, amikből kivágták magukat. 3690 elején ennek következtében jutottak az ereniek arra az elhatározásra, hogy jobb, ha ők mondják meg, hogy milyen feladatokat végezzenek, különben még komolyabb galibába is kerülhetne az ifjú utód. Az embervadásznak nem volt ellenére, hogy állandó megbízójává válika titkosszolgálat (zaftos ügyek, támogatók…) Egy egyszerű túszmentő akció volt a belépési feltételük. Az akció azonban koránt sem úgy alakult, ahogy azt az ereniek tervezték. A túszokat mint utóbb kiderült Tharr szolgái hurcolták délnek, Toronba. Mire ez a tudomásukra jutott már késő volt, mert a duó utánuk indult, és megszakadt a kapcsolat velük. A nehézségek idővel a 2 vándorban is tudatosultak, és az is, hogy segítségre lesz szükségük, ha sikeresek akarnak lenni. Az egyik fogadóban találkoztak egy ritka ügyes dalnokkal, aki munka és pénz nélkül tengődött. Ideális segítségnek ígérkezett, mivel a toroniak között több nő is volt, és úgy látszott, hogy ez az ifjonc kiváló a nők meghódításában. Ráadásul kiderült, hogy még egy társa is van, aki nemcsak pap, hanem kiválóan ért a mechanikus szerkezetekhez is (csapdák…). Hosszú üldözés után nehezen, de sikerült elfogni a toroniakat, melyben olyannyira nagy szerepe volt a két újoncnak, hogy a vadász és a boszorkánymester felkérte őket, hogy segítsenek az északi szövetségnek pár apró ügy elintézésében, és busás hasznot kaphatnak. A bárdnak és a papnak nem volt ellenére a dolog így erenbe már négyen tértek vissza (+ a túszok). A titkosszolgálatot meggyőzték a látottak, és időről időre megbízzák őket olyan ügyekkel, mely nemzeti szempontból kényes lenne, így az ereniek nem szívesen végeznék el. A jutalmat mindig azonos arányban, testvériesen osztják szét. Röviddel a kaland után az is kiviláglott, hogy ha nem akarnak nagyon feltűnőek lenni, akkor szükség lesz álcára. Mivel a bárd és a vadász valamelyest konyított a színészethez, a boszorkánymester a trükkös főzetekhez, A pap pedig a vajákos tevékenységhez és a fura, mulatságos szerkezetekhez, így magától jött az ötlet, hogy mutatványos társulatot alakítsanak. Ehhez még jól is jöttek a bárd előadó készségei, és idővel közkedvelté vált a köznép köreiben. Jelenleg több mint 3 éve űzik ezt a kettős életet, és várnak a következő kalandra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nibur Sakraf 2008.01.03. 13:44-kor.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Nekem tetszik az ötlet, csak p.csán ne lőj vele valakit, ha egy buli alkalmával, véletlenül a karid az asztalon akar szunyókálni, s a fejét az asztallapra helyezett kezére hajtja! Ezzel felengedve a rugós szerkezetet! Jó nézne ki a bárdom, fenekében egy slan csillag!
Azért kíváncsi vagyok, hogy a bírálóknak hogy fog tetszeni és mennyiért szerezheted be a rugós szerkezethez való alapanyagokat!?
Szerintem szükség lehetne egy „biztonsági rendszerre”. Pl: egy hang, fény effekteket bemutató nyílás-záróra szerelhető kütyüre. Behatolás elleni védelem!