Sajnos nem várt kiadásokból fakadóan anyagi okok miatt vissza kell vonnom a jelentkezésem. Elnézést kérek mindenkitől. Hál istennek mivel megvagytok négyen ebből nem lesz gond.
Üdv
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Ettől függetlenül szeretnélek kérni benneteket, hogyx találjuk ki a csapat nevet ennek a szedett vedett társulatnak, és kezdjük összerakni a közös előtörit.
Előljáróban hogy az én csapodár bárdom erigowi sazármazású félelf kisnemes, és elég sokáig erigowban is dekkolt, nem egy nagy zenész, a hegedűhöz jól ért aztán semmi egyébb, ám a kártyában és a szemfényvesztésben már szerzett egy kis nevet. Innen a bece név Ász
Garma elment.... Nagyon úgy érzem hogy a mi csapatunk az egyetlen ahonnan szálingóznak kifele az emberek...
Hát ilyen az élet. Szal Nekem még kicsit agyalni kell a saját koncepcióman mert újra és újra hibákat találok benne ami már nekem is röhejesnek tűnik. De mihelyst kész vok elküldöm nektek.
Ha minden jól alakul ma lerendezem a fizetős részt. Ha nem akkor holnap.
Sorry, de tényleg úgy néz ki, hogy nem fogok tudni elmenni ha mégis akkor nézőként ott leszek, de senkinek a számításait nem akarom keresztülhúzni azzal, hogy számít rám és nem tudok menni.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Skacok lassan egyeztetni kellene a felállást. Az én fejvadászom kész, Calorys Arel papja kész ti ,hogy álltok? Össze kéne hozni az elötörit isLehetne egy verzió az is, hogy"Én jövök Caloryssal s egy kisváros lebujába iszogatunk ti is itt száltok meg estére, vagy a kobzos itt zenélget a pap meg betér. Vmi ilyesmi. Betér a helyi vagány csapat részegen s s bunyó alakul ki.A papok összetartanak(mi azért térünk ide be ,hogy meglátogassúk régi cimbinket a kobzost) s bunyó után már kész is a csapat." röviden ez is lehetne De egyeztetés céljábol írtam visszáb az e-mail címemet de skype-on is megtaláltok(bajvivo skype néven)keressük egymást.
No Arel papom egy kicsit kilóg majd a sorból. Egy meggyötört fölig alázott életunt kariként végez az előéletével. Nem lessz ugyan egy magányos alkat de inkább érdekli az hogy saját lelki békéjét megtalálja mint sem az hogy másokét megismerje. Az elősztori készvan...fejben. A jövőhetet szánom arra hogy begépeljem és akkor megkaphatja mindenki.
Ahol én kocsmaibunyóban találom magam ott igen fagyos helyzetek fognak kialakulni! Azt gondolhatjátok hogy nem a kezemmel fogom őket hidegre verni.
Másik Arelitának: Ha Yllinori leszel akár ismerhetjük is egymást. Én sokat fogok forgolódni Chei-nél. (nem leszek a tanítványa...-a mestere leszek )-csak poén el ne higyétek. Amúgy télleg fognak ismerni Ru-Shenonba mégpedig így: -Az őrült aki egy kráni sequadion által elrabolt elf után indult a feketehatárra és a király egy tucatnyi Suttogót küldött utánna mire azok félholtan haza cipelték.
Egyelőre remélem elág enyi a közös szált illetően.
Én mint említettem, az én karim Erigowi, tehát, én az északi szálat erősítem, és nem hagyományos bárd, nem igazán foglalkozik a zenéléssel, ért hozzá, de nem az a célja, hogy dalolászon, ő egy nagy kártyás.
Mindenki dobja át a kariját nekem emilkében és én megcsinálom holnap, de csak akkor tudom bevállalni, ha szombat délutánra mindenki karija megjön vagy konzultáljunk holnapi nap folxyamán msn-en. Én csak azon tudok érintkezni veletek srácok.
Nos még nincs irodalmi stilusba öntve de ami késik nem mulik
A név Komédiások lesznek, ezt ajánlom a tisztelt szervezők figyelmébe is.
Csapat elötöri, nos a lényegek és összefonodások Egyeztetések után.
Lorin és Calorys, már régebbről ismerik egymást, ám utjaik gyorsan külön váltak, mivel Calorys északra került. Itt ismerkedett meg Rioval, akinek meghalt az apja, és egy sötét tikot hagyott maga után, így kettejüknek kellett valaki aki jártas az alviágban, hogy megtalálják Rio apjának gyilkosát, így találkoztak egy fogadóban egy elég jó nevű kártyással akinek eléggé kiterjedt ismeretségei vannak, kezdteben szép kis summát igértek neki a segítségért, ám a kezdeti nyomozás ahhoz vezetette hogy a fiuk megkedvelték egymást, és jó barátokká váltak, de valahogy mindig zsákucákba ütköztek a nyomozással, ekkor jelent meg ismét Erigowban Calorys régi ismerőse Lorin aki azóta már az inkvizició oszlopos tagjává vált és segítségükkel egy Erenbe, pontosabban MAsgarba vezető nyomra bukkantak, igy jutott a kis csapat a helyzsínre. És annyit tudnak, hogy valamilyen hátorzsági szabotázs sorozatot akart megakadályozni Rio apja ezért kellett meghalni, valamint Lorin apjának szintén köze van ehez az egész akciohoz. Viszont, hogy az apa melyik oldalon áll az kétséges.