pszi ébresztésnek hívják, ha meg azzal nem ébredünk fel akkor meg a bizt. rendszerel sem érnék sokat sztem ...am ha nem slan csillagnak, hanem repeszvetőnek hívod sztem jobban elfogadják. és nem csillagokat, hanem acélrepeszeket lő ki....a sebzés ha lehet még nagyobb is, és könnyebb a lőszert beszerezni.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
előstory nagyjából sztem jó...annyi beleköthetnékem lenne,hogy sztem ne bárdot irj hanem "...dalnokot,abból fajátból,aki szerette élvezni az életet emelett elég ügyesnek és gyors futónak bizonyult az évek alatt,hogy még nem a bitófán kötött ki..."
...a vadász és a boszorkánymester felkérte őket, hogy segítsenek az északi szövetségnek pár apró ügy elintézésében...
ezzel a résszel sztem logikusabb ha úgy irjuk/irod,hogy miután visszatértek néhány ügyet megoldották és eléggé ügyesnek bizonyultak évekig dolgoztak még együtt úgy hogy a pap és a bárd nem tudott a bm és a fv kapcsolatáról az ereniekkel és a titkos szolgálattal...max csak nem rég árultak el cseppnyi infot arról,hogy a megbizójuk megfellelően titokzatos és elég sok infohoz jut hat hozzá ha akar...meg is mondom,hogy mért lenne ez igy jobb:
1: csak úgy senki nem fogja elárulni,hogy ő fv klán tag főkép nem akkor ha titkosszolgálat is bele van keverve hisz bárki ellenfél lehet
2: a karik valszeg tisztában vannak azzal,hogy ha elárulják akkor mind magukat mind közeli barátjukat,családjukat bajba sodornak...ha egy közeli barátnak árulják el akkor is hisz bármikor kicsuszhat a száján egy kiadós ivászat után vmi info és a figyelmes fülek venni fogják az adást
3: nem olyan dolog,amivel kacérkodni lehet az fv klántagság...inkább rejtegetni való
1 szekér elég lesz nem?arra mindenki felpakolja a cuccait+az álcához szükséges cuccait nem?
acél sulyóm,ék,üveg golyók stb. és örködés sorrend párosával és mindenki csettintésre ébred alap security procedura
mellesleg Y üzenet küldés megy régi ismerösöknek láttatlanba is tudtommal...legalábbis etk alapján megy és aszerint játszunk
Ardon egy szép nyári estén nőismerősétől meghívást kapott a Wereber nemesi család fényűző estéjére Erenben. Feladata nem volt egyéb, mint a hölgy kísérője ként "páváskodni" a bálon. Az est szépen, szokásosan el is telt. Azonban a díszes armada közepette egy kirívó egyén is megjelent. Mint utóbb kiderült, Gilron felkentje volt az, ki egy csodálatos ajándékot, egy zenélő dobozt készített és hozott el magával a Wereber család nagyasszonyának, aki rajongott az ilyen fajta "csecse-becséért". Ardon nem bírta ki, s miután a kütyü átadása megtörtént, dicsérő szavak kíséretében méltatta a papot. Az est után, a dalnok megtudta, hogy Gilron felkentje még nem szállt meg sehol, hisz épp hogy ideért az estélyre. Ardon felajánlotta, hogy elkíséri egy jobb nevű fogadóba, amit az atya el is fogadott. Út közben megtudta a férfiról Ardon, hogy egyenlőre, miután elhagyta az illető Kahre-t, nincs mit tennie. Az éjszaka elteltével ismét összefutottak a fogadó vendéglőjében. Ott megint csak beszédbe elegyedtek, s megtudta a dalnok, hogy a férfi igen jártas mindenféle mechanikus szerkezetben, illetve azt is, hogy még pár napot biztos eltölt a Forgó Kakas nevezetű fogadóban, ahonnan még nem tudja merre tartson tovább. Ezzel el is váltak útjaik, de jött az ominózus este, mikor is a két "jómadárral" a toroni küldetés résztvevőivel összehozta a sors Ardont. Miután megbeszélték, hogy ő is csatlakozik a csapathoz, eszébe ötlött a Gilron pap, és annak ötletes megoldásai. Hát felkeresték, s a férfi más dolga nem légyen, illetve a szerencsétlen, rabságban sínylő lányok végett csatlakozott a "bandához"....
A többi már a Nibur által megfogalmazott, jó kis történetben összpontosulna...
Nem azt mondtam, hogy elmondják, h fejvadászok (Nem is azok) Az egy dolog, hogy a karim fv képzést kapott, de a szövetségnek már nem olyan tekintetben dolgozik. Megbízásokat teljesítünk...kalandozóként bérelnek fel minket. A szolgálattól teljesen függetlenek vagyunk, csak van 1 összekötő, aki mondja, h mi van (az előzőleg említett nemes pl). Az meg, h annyit mondtunk, h a szövetségnek kellene dolgozni sztem nem akkora bűn....ha már segítettek a toroniakat kinyírni biztos nem nekik dolgoznak. ÉS hangsúlyozom: nem vagyunk Ereni fejvadászok!! (csak én, de azt csak a szolgálat tudja ) Csak nekik dolgzunk, ha valamit nem akarnak a diplomácia miatt saját kezűleg megoldani, akkor oda minket küldenek...pl erigowi kényes ügyek, Tiadlani kényes ügyek....toronba nem minket küldenek, mert az a kis srác szempontjából túl veszélyes
Joe: Lassúúúúú
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
nem arra mondtam,hogy mi fvk vagyunk csak azt,hogy nem kellene elmondani a dalnoknak és a papnak,hogy a szövetség titkos szolgálat biz meg minket mindig melóval xD úgyis sejteni fogják és ha nem hülyék akkor nem kérdeznek rá vannak dolgok,amik jobb ha nem nyiltan kérdeznek rá holott mindenki tudja mi az igazság xD
Nekem 8...joe, ichigo? Mi a véleményetek? Azt tuti tudják, h a szövetségnek segítünk. Akkor max azt nem, h egy összekötőtől kapjuk az infót. Vele úgyis csak a fv talizik.
Am az évszámokat azért így alakítottam, mert az életkorokból nem jön ki másképp...és így 3 éve már összeszokhattunk eléggé, főleg, h sok munkánk volt 3693-ban játszunk igaz?
Amúgy az a lényeg, főleg a pap miatt, de a dalnok is csak ezen a véleményen van:
Ne Toronnak dolgozzunk, hisz mindketten északiak vagyunk, s nem szeretnénk, ha a társadalamunk rabigába kényszerülne, legyen az közvetlenül, vagy közvetve a mi hibánk!
Nem tudom Ichigónak mi a véleménye, de szerintem az ővé is hasonló!
Ichigó, majd nézd már meg amit az imént előadtam közös ismeretségnek, s véleményezd kérlek!
Nekem tetszik mind a kettő. a karimnak meg nem kell tudnia hogy kitől jön az infó, elég neki ha tudja hogy a szövetségnek dolgozik. na akkor a közös előtörit át kell dolgozni mindenkinek, hiszen furán mutatna pl az én karlapomon, amit nibur irt le a saját fv-jéről vagy a joe
a csillagvetőnél ... nincs ilyen könyv?... meg én a dobócsillagokra gondoltam, azt ugye elő lehet könnyem állítani, meg kaphatóis csak ugye mindenki slancsillagnak hívja. de majd kidolgozom az értékeket és megkérem a bírákat h nézzenek be ide
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"