Itt vagyok végre! Feb. 3-ig teljes testtel tudok lenni - addig pihi végre
A csapatnév nekem is tetszik (Vérfakasztók).
A közös előtörténetet köszönöm Terda, nekem nagyon megfelel!
Kijo! A klánról még ma küldök egy rövid leírást.
Benfentes infóm szerint nem kell megvárni egymást a kariküldéssel. Ha befizettétek a lóvét és kész a karitok, akkor nyugodtan küldhetitek a címre, nem kell egymást bevárni. Tudják ki hová tartozik, hisz benne van a csapatnév a doksiban. Már a pénzt én is befizettem, a karit meg úgy 1-2 napon belül küldöm.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled. Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör. Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan. Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Én úgy csináltam, hogy a kérdésekre válaszoltam egy-két mondatban. Bár lehet, hogy így nem jó, de még nem szólta, hogy javítsam ki. Az biztos, hogy nem kell külön előtörténetet írni. Csak a közös csapat sztorit kell beírni összefüggő szövegként.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Már elküldtem a karakterlapot tegnap. Remélem nem találnak benne hibát, de előfordulhat.
Az előtörténetnél a kérdésekre kell válaszolni, úgyhogy jól csináltad Thor!
Remélem 4-ig mindenkié befut, már nagyon közel a vég ...
R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled. Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör. Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan. Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Nekem nincs gyógyitalom, mert sokallom az árát. Inkább rózsakvarc gyűrűt csináltam, mert azt újra tudom tölteni, és csak rá kell gondolnom, és felgyógyít.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Én nem vettem se Fp-s, se Ép-s italt, mert egy kicsit k*drága. Inkább mérget és füvet vettem
R.