Most ez egy jó kérdés pl a Tooma pap a Summáriumban van azt lehet használni? Van egy hónapunk rá mondjuk januárban fel lehet adni a pénzt megcsináljuk a karikat és az előtörténetet bár az enyém majdnem kész csak 1-2 dolgot kell rajta változtatni. Megvan ki mivel jön. Meg ha akkor Északiak leszünk el lehet mélázni az előtörténeten bár egy dátum segítene hogy mikor játszódik a modul.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Hát... gondolom engedik. Reméljük. És a modul úgy néz ki p.sz. 3694-ben, nyáron, Erenben fog játszódni. Legalábbis előtörténet szerint oda kell keverni magunkat. Legalábbis a letölthető, majdan elküldendő karakterlapon ez vagyon írva...
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Igen, az a 14. ZH(nem félreérteni ) kellős közepe.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
A tűzvari, már csak Ordan miatt sem lesz teljesen északi eredendően De attól még összefuthatunk simán, főleg hogy nem kezdő tojáshéjfenekű banda leszünk.
Mi lenne, ha mindenki bedobna egy ötletet, hogy miképpen kéne a tagoknak összeismerkednie és miken mentek együtt keresztül? Annak alapján könnyebben dönthetnénk talán. Ez a momentum kiteheti az előtörik egy részét is
Így hirtelen, vaktában ez... nem is tudom. Először szerintem mindenki a saját karakterét dolgozza ki nagyvonalakban, azt biggyessze ki ide, vagy körbeküldjük pm-ben, vagy mittudomén és aztán kitaláljuk hol találkozhattak a szentjeim. Persze ha valakinek már van ötlete, az ne tartsa magába, de most hirtelen semmi épkézláb nem jut eszembe. (A legutóbbi versenyre nem meséltük össze a csapatunkat és majdnem kinyírtuk egymást. Illetve a felbérelt alávaló gazemberek nyírták ki a másik bátor csapattag által felbérelt alávaló gazembereket a párbaj helyszínén... ) Szóval... hajrá!
Első tisztázandó kérdés, hogy már régóta együtt kalandozunk, vagy csak Erenben ismerkedtünk össze? Én mindenesetre járom a világot a rend megbízásából, kissebb küldetéseket hajtok végre, és írtom a renegátokat.
Így pl lehet a közös pont, hogy egy renegátot üldözök északon, akit ti is meg akartok találni valamilyen okból kifolyólag. Így találkozunk össze, a keresés egészen Erenig tart, ahol megtaláltuk, vagy elvesztettük.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Ha ezt az "üldözünk valakit" ötletet elfogadjuk csapatsznten, akkor én természetesen a dorani küldött magasztos szerepét vállalom el. Holnap talán nekem is lesz használható ötletem, ma már biztosan nem...
Ellenben csapatnév. Mit szolnátok a borzasztóan kreatív "Le quatriéme équipe"-hoz?
Hm, üldözünk valakit és frontálisan ütközünk a 14. zászlóháborúval?
Elég ha főbb vonalakban vázoljuk egymás előtt az előtörinket, nem muszáj szóról szóra elpostázni, mintha a KM-eknek küldenénk, mert ugyebár még jó ismerősök se árulnak el magukról mindent a másiknak, így felesleges az előélet minden részletével traktálni a másikat.
Úgy fest, a karim Kahréből származó harcosnő lesz. Ez nem tudom az üldözéses koncepcióba mennyire illene bele Léci, csak ne engem Ám egyéb okból én is kipécézhetem azt, akit ti. De jobb lenne, ha nem csak Erenben vetett volna minket egy helyre a sors, hanem már egy ideje azért ismernénk egymást.
Csapatnév: ki se tudom ejteni, lövésem sincs francia nyelvről "Buzgómócsingok"? Vagy valami kevésbé komolytalanra gondoltatok?
Kiejtés: Lö kuatriem ékuip. Nagyjából. A francia nekem sem erősségem. Egyáltalán nem. Amúgy a jelentése: A negyedik csapat. A másik csapatnév ötletem a Csapatnév. Milyen jól néz ki feltüntetve egy lapon:
Csapatnév: Csapatnév
És... nos igen. Jobb lene valamivel régebb óta ismerni egymást. Ez mondjuk nem zárja ki az üldözéses sztorit. Az megmagyarázná, hogy miért vagyunk ott ahol, a korábbi ismerettségre meg kitalálunk valami mást. Még nem tudom mit. Mondjuk... egy kocsmában ültünk és jött a fekete köpenyes Megbízó... De mondjuk már két éve tart a Zászlóháború akkor, amikor a kaland játszódik. Akár a háború alatt is összefuthattak a karakterek.