1 vkinek úgy kellene megirni a közöst,hogy mindenki be copy-pastelhesse és akko 1 vki melózik vele és nem kellene mindenkinek
slan csillag elvielg a dobó csillagnak fellel meg csak épp itt ez a neve viszont ha 20-30t raksz a kütyübe és azt szijazod magadra,akkor lesz egy kis vatagsága is....kevéssel meg nem éri meg a dolog csak az lesz a érdekes,hogy a rugókat meg ilyesmiket hol akarod beszereni,mert speckó cuccnak számitanak Yneven sztem
Ott van Gilron papja. Állandóan piszmog valamivel. Mindig kiszalad a szekérből egy, egy új találmánnyal. Hóbortos muksó az illető. A Bm-ünk állandóan kotyvaszt valamit! A multkor egy egész marha csorda feldobta a pacskert, mikor út közben szöszmötölt a szekér seggében, s az ártó gázok kiszöktek a ponyva hátsó részén és a mögöttünk legelésző tehenek közé erszkedett. A sötét összekötönk három macskát simogat állandóan. Talán a mátkái, akiket elvarázsolt egy boszi?! Nem tudom, de az biztos, hogy mindhárom szeret inni. A multkor is akkora balhé volt a fogadóban, valahol Tiadlan határában, hogy alig értem oda. Mondjuk épp egy kis sárga nunit gyömöszöltem a szénakazalban. Bár engem sem kell félteni! Miattam is volt már pár "futás"! A legnagyobb balhé akkor kerekedett, mikor a Dwill unióban meghágtam a helyi földesúr feleségét. Vagy félszáz napharcos kergetett minket, "szegény színtársulatot" a határig!
Na, hirtelen ennyi, de szerintem érzékelhető, hogy miért mosolyogtam jókat!
Ardon a dalnok, nőcsávász, és hivatalos hódító, egy szép nyári estén egyik hölgyismerősétől meghívást kapott a Wereber nemesi család fényűző estéjére Erenben. Feladata nem volt egyéb, mint a hölgy kísérőjeként "páváskodni" a bálon. Az est szépen, szokásosan el is telt. Azonban a díszes armada közepette egy kirívó egyén is megjelent. Mint utóbb kiderült, Gilron felkentje volt az, ki egy csodálatos ajándékot, egy zenélő dobozt készített és hozott el magával a Wereber család nagyasszonyának, aki rajongott az ilyen fajta "csecse-becséért". Ardont annyira lenyűgözte az alak, hogy nem bírta ki, s miután a kütyü átadása megtörtént, dicsérő szavak kíséretében beszélgetésbe elegyedett a jövevénnyel. Az est után felajánlotta, hogy elkíséri egy jobb nevű fogadóba, amit az atya el is fogadott. Út közben megtudta a férfiról, hogy egyenlőre, miután elhagyta az illető Kahre-t, nincs mit tennie. Az éjszaka elteltével ismét összefutottak a fogadó vendéglőjében. Megint csak beszédbe elegyedtek, s a dalnok megtudta, hogy a férfi igen jártas mindenféle mechanikus ismeretekben, illetve azt is, hogy még pár napot biztos eltölt a Forgó Kakas nevezetű fogadóban, ahonnan még nem tudja merre tartson tovább. Ezzel el is váltak útjaik, de a következő nap estéjén, az egyik kedvenc száma után két fura alak kereste meg. Kedvező ajánlatot tettek szolgálataiért, így nem habozott beleegyezni. Miután megbeszélték a részleteket, eszébe ötlött a Gilron pap, és annak ötletes megoldásai. Felkeresték, s a férfi mivel pénz szűkében volt, illetve a szerencsétlen, rabságban sínylő lányok végett csatlakozott.
Pyarron szerinti 3688-as esztendőben hozta úgy sorsa, hogy Shelan Ilmor, a kandúr, az ereni titkosszolgálat szolgálatába állt. Egyik első megbízása nem épp testhez álló volt. Sajnos muszály volt elvállalnia, mert régi klánjának törlesztenie kellett adósságát. Védenie és követnie kellett az egyik átpártolt toroni család sarját. A legkönnyebben ez úgy ment, hogy összebarátkozott vele. Így barátként mindig a közelében tudott maradni feltűnés nélkül, és ha valaki megpróbált ártani neki, könnyebben meg tudta védeni. Az évek folyamán mondhatni a legjobb barátokká váltak. Már szinte nem is megbízásnak tekinti az ügyet. Kalandozó társakká váltak, annyi féle kalamajkában vettek részt együtt. Az ereni titkosszolgálat is felfigyelt erre, de ami jobban érdekelte őket az a kiváló együttműködési készségük, nomeg a veszélyes helyzetek, amikből kivágták magukat. 3690 elején ennek következtében jutottak az ereniek arra az elhatározásra, hogy jobb, ha ők mondják meg, hogy milyen feladatokat végezzenek, különben még komolyabb galibába is kerülhetne az ifjú utód. Az embervadásznak nem volt ellenére, hogy komolyabb ügyekkel is megbízza a titkosszolgálat. (zaftos ügyek, támogatók…) Egy egyszerű túszmentő akció volt a belépési feltételük. Az akció azonban korán sem úgy alakult, ahogy azt az ereniek tervezték. A túszokat mint utóbb kiderült Tharr szolgái hurcolták délnek, Toronba. Mire ez a tudomásukra jutott már késő volt, mert a duó utánuk indult, és megszakadt a kapcsolat velük. A nehézségek idővel a 2 vándorban is tudatosultak, és az is, hogy segítségre lesz szükségük, ha sikeresek akarnak lenni. Az egyik fogadóban találkoztak egy ritka ügyes dalnokkal, aki munka és pénz nélkül tengődött. Ideális segítségnek ígérkezett, mivel a toroniak között több nő is volt, és úgy látszott, hogy ez az ifjonc kiváló a nők meghódításában. Ráadásul kiderült, hogy még egy társa is van, aki nemcsak pap, hanem kiválóan ért a mechanikus szerkezetekhez is (csapdák…). Hosszú üldözés után nehezen, de sikerült elfogni a toroniakat, melyben olyannyira nagy szerepe volt a két újoncnak, hogy a vadász és a boszorkánymester felkérte őket, hogy segítsenek az északi szövetségnek pár apró ügy elintézésében, és busás hasznot kaphatnak. A bárdnak és a papnak nem volt ellenére a dolog így Erenbe már négyen tértek vissza (nomeg a túszok). A titkosszolgálatot meggyőzték a látottak, és időről időre megbízzák őket olyan ügyekkel, melyek nagypolitikai szempontból kényesek, így az ereniek nem szívesen végeznék el. És habár a dalnok és a pap nem tudják, hogy kiknek is dolgozik a csapat pontosan, abban bizonyosak, hogy a jó ügyet szolgálják, tehát a szövetség oldalán állnak. A jutalmat mindig azonos arányban, testvériesen osztják szét. Röviddel a kaland után az is kiviláglott, hogy ha nem akarnak nagyon feltűnőek lenni, akkor szükség lesz álcára. Mivel a bárd és a vadász valamelyest konyított a színészethez, a boszorkánymester a trükkös főzetekhez, a pap pedig a vajákos tevékenységhez és a fura, mulatságos szerkezetekhez, így magától jött az ötlet, hogy mutatványos társulatot alakítsanak. Ehhez még jól is jöttek a bárd előadó készségei, és idővel közkedvelté vált a köznép köreiben. Jelenleg több mint 3 éve űzik ezt a kettős életet. A legutóbbi küldetésükről hazatérve elhatározták, hogy egy kicsit kikapcsolódnak, és a "szabadságukat" Masgar városában töltik el néhány fehérnép és a jó borok társaságában.
Na így jó?
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Ja a nevem emugy meg Leax Amger. és sztem rugókat meg egyéb kütyüket Kahreban be tudok szerezni. nem hiszem hogy azok is a titkos műhelyekben készűlnek.na majd a felszerelésembe beleírok és majd kérek egy árajánlatot a bíráktól. a dobócsaíllag vetőbe nem nem 20-30at szándékozom tenne hanem mondjuk ugy 10-12őt. mivel vékonyak és ha egy picit fedik egymást kisebb helyen férnek el. amugy én at úgy gondoltam el hogy ugye az elkaromra lesz sszíjazva. a kilövő mechanizmus felett lesz egy amolyan tár amiből beleesik a kilövő részbe felhűzás után és egy másik rugó biztosítja a folytonos mozgást. így nem lesz olyan nagy a szerkezet.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Joe: 22 pszipontod van nem 17 1.tsz-en: iq+alap, utána 5*3, mert szintenként 3 Vazze..majdnem olyan jól közelhacolsz mint én (ha az alapértékeket nézzük)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
nibur majd akkor csodálkozz ha én is felteszem és megnézted a té met xD
mellesleg joe irhatsz ám naplót a saját szemszögedből legalább a birák is dijazni fogják
majd elfelejtettem nem is ezért irtam ide xD néztem az etkt és találtam egy fürgeujjak kesztyüjét joe nem érdekel nőzéshez? ^^ igaz kicsit drága de összedobható