Sikerült elküldenem a karim... bár ez már tegnap volt de irni csak ma volt időm. Persze nem tökéletes de hát ez van. Amúgyis jobb tökéletlen karikkal játszani Akkor nektek megvan már hogy mi lett a végleges csapatelőtöri? Ha valaki elküldené nekem akár pm-ben akár mail-ban annak örülnék.
A mester vizsgám befejezése után különböző küldetésekre küldtek, és megtisztelő volt amikor apám oldalán mehettem a csapatba. Az utolsó küldetésem volt a legnehezebb, amikor egy gorviki fejvadász kellett felkutatnom s a mester elé vinni .Mivel sikeresen teljesítettem a küldetést ,kaptam lehetőséget arra, hogy egy mágikus tárgyat vehessek az összekuporgatott aranyaimból. A választásom egy nagyszerű cipőre esett , ami megnöveli az ugrásomat, és meggyorsítja a mozgásomat. Amikor visszatértem a klánhoz közölték velem,hogy apám a legutolsó küldetésen elesett. A küldetés célja az volt, hogy egy mágust kellett védenie egy másik testőrrel. De mikorra kiderült, hogy a testőr egy gorviki kutya , ő hátba támadta egy csata közepette s megölte az apámat. Megkaptam apám felszerelését,cirádás fegyvereit és egy érmét, amit a gorviki kutya hagyott hátra. Eltemettem apámat a felszerelésével együtt. Ekkor fogadtam bosszút. Megbízást kaptam a kutya felkutatására. Ekkor hozott össze a sors régi barátommal Calorys de winterrel. Megtudtam , hogy ő keresi az apját mert eltűnt. Beszélgetésünk során kiderült,hogy az ő apját kísérte az apám. Megmutattam Calorysnak az érmét , kezébe vette s hirtelen megmerevedett, pupillái kitágultak s eldőlt mint egy zsák. Odaugrottam s megnéztem mi van vele. Mikor magához tért elmondta, hogy fejében furcsa hangok szólaltak meg, ismeretlen tájak, városok, emberek képeit látta maga előtt tova tűni, végül egy csuklyás férfi előtt találta magát. Az odalépett hozzá és leszúrta, zuhanni kezdett, kezéből egy érme gurult a földre, a férfi elmosolyodott és felvette . Ezek után együtt folytattuk utunkat az Oroszlán fogadóba mentek ahol egy bárdot szeretek volna felbérelni, kideríteni mit rejt az érme eredete. Találtak is egy ízlésüknek megfelelőt, leültek hát annak asztalához próbára téve ma kegyükbe fogadja e őket Fortuna. A jó nevű kártyásnak eléggé kiterjedt ismeretségei voltak alvilági körökben. A fiúk kezdetben szép kis summát ígértek neki a segítségért, ám a nyomozás során megkedvelték egymást, és jó barátokká váltak, valahogy mégis mindig zsákutcákba ütköztek a nyomozással. Ekkor jelent meg Erigowban Calorys régi ismerőse Lorin, aki azóta már az inkvizíció oszlopos tagjává vált, és segítségével egy Erenbe, pontosabban Masgarba vezető nyomra bukkantak, így jutott a kis csapat a helyszínre. Eddig annyit tudnak, hogy Rio apja valamilyen hátországi szabotázs sorozatot akart megakadályozni ezért kellett meghalnia, valamint Calorys apjának szintén köze van ehhez az egész ügyhöz. Az ,hogy Calorys apja melyik oldalon áll, és milyen szerepet játszik a történetben még homály fedi. A fiú csak remélni tudja, hogy apjával való találkozás nem állítja őt újabb nehéz döntések elé . Reménykedek abba, hogy barátom apját élve látjuk viszont.
Khmm, remélem nem vontok le messzemenő következtetéseket, de abban a káoszban amit e-mail fióknak hívok, sok minden eltűnik. Vagy előkerül.
Úgyhogy kösz a segítő szándékot, de megtaláltam az összes ide vonatkozó karlapot, le is láttamozom mindet szerintem még ma. Nem lesz nehéz, már csak kettő van hátra...
Köszi!
S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
Ja, míg el nem felejtem. Ha valakinek van valami kérdése, óhaja, sóhaja, csak bátran. A játék közbeni étkezéseket és szüneteket is meg kellene beszélnünk...
Üdv: S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."