Végül is az se rossz csak azt nem itt kell csinálni
Olvasgatom a játékszervezés topikot, és azt hiszem most ment el az egésztől a kedvem. Tizenjópár éve mágusozom és játszom mással is, szeretem a mágust bár tudom hogy tele van hibával és soha nem lesz tökéletes minsenki megpróbál javítani rajta. Tudnék übertáp szabályos karit is csinálni de minek nekem a játék a lényeg, ezért nem értem az akadékoskodást sem ami itt megy, voltam mágus versnyen nagyon rossz volt és megfogadtam többet nem megyek mert az életkedvem is elment tőle, azt hittem ez más lessz de ahogy a dolgok állnak nem hiszem. Ezzel senkit nem akarok bántani, mert akik szervezik azok tényleg sokat dolgoznak minden tiszteletem az övék. De ha meghal az eszme amiért kezdtük az egészet akkor számomra nincs értelme. Az lenne a lényeg hogy a km is ugyanolyan jól szórakozzon mint a JK de ha muszályból kell mesélnie annak se értelme se jó vége nem lesz. És elnézést kérek mindenkitől a karit elküldöm megcsinálom, de ha ilyen hangulat lesz inkább nem kérek belőle. Azért írom ide mert elsősorban rátok tartozik mivel ti vagytok benne főképp érintettek.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Teljesen érthető az álláspontod. De egy ember ne vegye el a kedved. Márciusig temetődhet a kavarás élménye. Ha akkor is úgy érzed, így már kalap kakit se ér az egész, akkor szomorúan bár, de tudomásul veszem...
Most abban bízom addig visszanyerem azt a hangulatot mint amikor kezdtük. Bízom benne rendeződnek a dolgok de ez nem csak egy ember miatt van szerintem csak róla tudunk de vannak még mások is. Dehát amíg élünk remélünk
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tévedsz, jelenleg egy ember miatt van az egész... Csak ez az egy elég nagy falat önmagában is a folyamatosság miatt. Elvileg ez nem egy verseny miatt szerveződik-azaz a tali-, hanem azért, hogy az Om tagjai élőben is lássák egymást. De kellett valami keret, nehogy feszengős, nagy hallgatásokkal tűzdélt összejövetelbe haljon az egész, innen jött egy félkomoly játék ötlete, azaz abban az értelemben félkomoly, hogy ez nem olyan verseny, mint amilyet más szerepjátékos közösségek szoktak szervezni vérre menően. Nem értem, mért mosódott el a határ pár embernél, hogy itt is hasonló intenzitású karikkal kell nekidurálnia magát a majdani kalandnak. Lehet, rossz beidegződés, mert másutt mást szokott meg. Engem megdöbbentett, hogy a közvetlenül érintett személyeken kívül hányan jelezték, hogy forog a gyomruk (pl. Joe). Vagy hogy másra is mennyire hatott a dolog, olyannyira, hogy visszalépést fontolgatnak. Tegnap ugyan Joe már jelezte, nem lép vissza, de volt egy hullám, amin át kellett eveznie ehhez.Egy fő kavarása miatt nem kéne mindenkinek lebiggyednie.
Tudom minek indult azért is lelkesedek érte csak most fáradt vagyok meg még ez is elment az egésztől a kedvem de menni fogok szerintem csak ki kéne aludjam magam meg le kellene ezt is rendezni
Hát szó ami szó, eléggé megdöbbentett engem is Castor, Quator majd Yvett kisregényre sikeredett reagja. Én még nem voltam mesélő soha, nem is leszek, de meg tudom őket érteni. Nagy feladatot vettek a nyakukba a szervezők és km-ek, rengeteg kitartás és önuralom kell hozzá, pláne, hogy szórakozni és szórakoztatni szeretnének és nem veszekedni plussz kiabálni az egész kaland alatt. Remélem, hogy megoldódik a probléma, és ha ott leszünk, akkor senkinek nem lesz gyomorgörcse a várható további akadékoskodások miatt.
Togar! Pihenj, relaxálj, igyál sok sört, az megnyugtat.
Nekem még nem fordult meg a fejemben, hogy lemondanám az utazást, remélem nem is fog. Alapjába véve birka természetű ember vagyok, aki sokat tűr, de ha betelik a pohár átváltok bunkóba, és megmondom az illetőnek keményen a véleményem.
Kitartás mindenkinek, remélem a továbbiakban nem lesz ilyen nagy gond senkivel és semmivel.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "