Nah. Volt időm befejezni a karakterem(unokahúgom megpróbált valami fasírttal megmérgezni, szóval itthon is betegeskedek ), szóval mostmár el is küldöm akkor. Költött valaki még rajtam kívül 40 arany fölött ruhára? ( A piros csóka vagyok Én. ) Nemtom hogy csináljátok, hogy annyi pénz marad... tessék elkölteni, mert ha nem, akkor játék közben lesz veletek elköltetve.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Rövid csend után én is vagyok. Igyekszem a karakter elküldésével, úgy látom a mocskos anyagiakon már mindenki túl van. Nehogymár az utolsó pillanatban kellejen vele tökölni.
Pénz?? Hehe az én pénzemen nem fog senki mulatni... még én sem. Ami marad - vagyis minden - azt a hozzám közelállóknak küldöm, így a mulatozásról lemondok. Remélem senki sem akar belevinni a rosszba...