"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
hát a rejtekhely kutatáshoz és zárnyitáshoz 50 kap-t irtál
láttom,hogy mechanikus csapdák ellen jk vagyunk,de a sima drót csapdába bele fogunk halni xD
nem kellet volna direkt csúfnak csinálni magad,de ha igy szereted nekem oké
nagy arkánum élet? kellhet esetleg ha olyan lények jönnek nem? nagy arkánum természet sztem nem kell a 3s...2s is elég hisz azzal is a legtöbb varit ismered és olyanra,hogy földrengés úgy sem lesz manád sztem...csak tipp...
készitesz nekem speckó kézi nyilpuskát? mert akkor sporolok a piaci árhoz képest ^^
a 10es szépség egy sima átlagos pofa am készítek neked is de nem tusom hogy megy ez, hogy irnak egy árt majda fegyóra és annyiért eladom neked vagy hogy ? biztos így. Jah inkább a mechanikus csakdákban lesz überfasza. a régi parszt csabda meg megöli Az életet lehet le fogom venni, de a természetet meghagyom, mert nagyon sok jó vari van ott. pl vízlélegzés, mágiaérzékelés, természet szólítása,méreg lassítása... stb szal az kell. Most látom, hogy a nagy arkánum életet fel sem vettem.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
ja érdekesek leszünk xD elvonulós kahrei és fv és 2 bulizos kari xD igaz fvnek jönnie kell velem hát akkor papocska egyedül amrad otthon reméljük haza felé éjjfél után a robotok még beengednek a táborba/fogadói szobába
elképzeltem: épp édes álmát alussza a pap és 3 buliból jövő kari felkelti netán le is okádja kicsit xD
sztem úgy,hogy elkésiztesz egy sima kézinyilpityut ami 20a és az 10a ból kihozod,ahogy a szerezők irták bár te döntésed,hogy gyártasz-e nekem iyelt ill. teszel-e bele némi extrát
Ha leokádtok rátok eresztem a gépszolgámat XD De ha van fölös 40 aranyad csinálhatok neked kahrei nyílpityut is A sima kézibe ha teszek extrát az a kahrei lesz. az én nyílpuskán is lesz vagy 20-30 arany biztos
Tényleg, szerintetek egy 4 kerekű zárt szekérhez 4 igás ló elég hogy húzza? most néztem meg az ártrát, hát nem lesz ócsó, 15 arany az utazó 4 kerekű szekér, plusz 4*8 ezüst a lovakért Ja meg aki esetleg nem ismerné az nézzen el ide. Sok jó felszerelési tárgy at lehet találni meg árakat is mellé
igen a szekér nem olcsó...ezért is mondtam,hogy közösen kéne megvenni...ki a szekeret ki a lovakat és ezt kifogásolta quator meg a tbbiek,de megint csak nekem volt igazam,hogy ha akarnak akkor egyedül nem lehet megvenni XD
hatalom amulet engedélyezve lett....irtam is joe....3e az alap és 1a/mana az ár,a max amennyit te tárolnitudsz...
Schinter írta:hatalom amulet engedélyezve lett....irtam is joe....3e az alap és 1a/mana az ár,a max amennyit te tárolnitudsz...
Sziasztok!
Csupán tisztázni jöttem ide hozzátok ezt a Hatalom amulettes kérdést:
A hatalom amulett nem lett engedélyezve egyenlőre - felvetés szintjén van még csak. Sem Con, sem Castor, sem Sess még nem adott semmilyen véleményt ezügyben! Így tessenek gondolkodni, mert még az is lehet, hogy egyáltalán nem lesz amulett...
Attól hogy csendben vagyunk a nyílt fórumon mi még megbeszéljük magunk közt a dolgokat a saját kis vackunkban. Csak türelmeteket kérjük, mert mindannyiunknak van más egyésezer dolga, nem tudunk a nap 24 órájából 48-at az OM-en tölteni.
Ha lesz végleges döntés arról értesülni fogtok!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
yvett: bocs akkor félre olvatam a legutóbbi reagodat ezyügyben,amikor összefoglalóra kérdeztem rá...azt hittem,hogy meg lett beszélve...amugy támogatnám az engedélyezését akár ingyé xD