Rég jártunk már erre, de most megragadnám a pillanatot és
GRATULÁLOK A CSAPATNAK!
Mi legalább mind az öten beküldtük a karilapjainkat. Az már más tészta, hogy mennyi és milyen hiba lesz benne. Majd akkor sírunk.
A befizetés terén viszont nem láttam Craian és Enriquel nevét a listán. Ha esetleg csak annyi a gond, hogy nincs lehetőségetek is időtök befizetni, akkor nagyon szívesen segítek ebben. Minden nap járok bankokba, így útba esik jövet-menet.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Igen, láttam, ügyesek voltunk előtöriben. Viszont ha a pénz nem fut be időben, akkor a hiányzóknak ugrott a verseny Bár ki tudja, kié az a 3 névtelen befizetés, és ki az a kettő, aki jövőhétre ígérte. Talán nem kell temetni senkit. Nekem lesznek hibáim tuti...
Én befizettem a pénzt. Csak utalással, így a nevemet nem írta ki mellé, és csak most tudtam megnézni, hogy mikor is utalatam át... Szóval elvileg én is megvagyok. Karilap meg... hajjaj.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Srácok, ti hogy álltok asztali ügyben? Mennyire vagytok "bejáratva"? Én nagyon rendszertelenül és ritkásan jutok el oda, hogy össze tudjuk hozni, a régi csapatok nagyrészt feloszlottak sajna. Szóval nem tudom mennyire leszek formában...
Hm, lássuk csak. Tavaly nyáron volt egy nap asztali, amin részt vettem, Castorral, Ranil Tüze zárt kaland ügyén. Azóta semmi nem változott, nyomom itt fórumon. Azelőtt 6 éve nem kerültem élő játékban össze senkivel. Mondhatni mára nekem a fórumos formája lett a szerepjtéknak az etalon, jobban is szeretem és az élő feszélyez. Sose mesélnék élőben, játszani meg csak vakítok valamit RT talin se voltam gáz. Összegezve, ha a castoros részt nem veszem, 7,5 éve nem játszom már hagyományos módon. Ha lenne társaság ott, ahol jelenleg tartózkodom, akkor se változna semmi, azaz maradnék a netes verziónál, mert elszoktam az élőtől. Na de nicns társaság, lévén egy főt leszámítva (az se magusos, nem ebből a körből van) senkit se ismerek Szolnokról.
Én cirka 1 éve nem játszottam asztalit ugyhogy én sem vagyok túl gyakorlott benne max a KM agyára menetelben a kariajim kicsit paranoiásak mindig ugyhogy majd meglátjuk:)
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Én elég rendszeresen játszottam pár hónappal ezelőttig, de mostanában nem jutott rá lehetőség és idő. Viszont a párom volt mindig a KM, így néha csaltunk a szabályokkal, ha esetleg meghaltam volna, vagy nem úgy gondoltam a dolgot, ahogy kijött. ( Vannak eszközeim a KM meggyőzésére) De most össze kell kapnom magam, mert a szabályok alól nem lehet kibujni. Azonkívül nem tudom fejből a mágjákat, így át kell alaposan néznem őket, hogy ne ott kelljen vele az időt húznom. Harmadrészről nekem még soha nem mesélt idegen soha, így elég szokatlan lesz ez is.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
A szerepjáték nem a szabályokról szól hanem azok figyelembevételéröl a karit megcsináljuk szabály szerint de a többi a mesélötöl is függ mennyire ragaszkodik a szabályokhoz. Sajna azokban van jópár ellentmondás. Különben meg a szórakozás a lényeg. Csak nézd meg az elötörinket meg a csapatösszeállítást
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató