Vagy írjátok be a változtatásokat a bírálat topicba vagy küldjétek el az e-mail címemre a javított karit és átnézem. Mindkettő egyformán jó számomra a hangulatotokra bízom melyik csatornát választjátok.
E-mail: rauszk KUKAC yahoo PONT com (értelemszerű formában persze )
Jó lenne mostmár javítani a javítanivalót és újraküldeni a karaktert. Ugyanis én előre láthatólag holnap délig leszek "elérhető" onnantól kezdve egyéb programok, illetve máris itt a szombat. Szombaton pedig a verseny előtt/szüneteiben beszélgetni, ismerkedni szeretnék a többiekkel, nem pedig még ott is karaktert átolvasni, meg bogarászni. Főképp, hogy pont a sok szöveges előtörténeti rész a vitás.
Bocs, hogy nem voltam, csak... hát sikerült kórházba juttatni magamat. Semmi komoly, csak megcsípett valami és allergiás vagyok rá. Mostmár itthon vagyok. Gyorsan megcsináltam a karakteremen pár dolgot, és azt most át is küldöm, de ide is beírom, hogy kb mi változott. Wier lehúzva meg a többi titkos képzettség első szinten, ezeknek a KAP mennyiségéből +1IQ, +1Hm/Tsz, meg a Kp-t egy kicsit így átvariáltam pár helyen.
Holnap meg fogok jelenni, viszek magammal orvosságos dobozt.
Tényleg bocs, hogy itt utolsó pillanatban....
Jah, ha minden úgy megy ahogy kell, a vonatom 8:58-ra ér Szolnokra.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Nem is az volt a fő probléma, hogy a pontokkal mi lesz, hanem az előtörit javítottad-e? Ugyanis, mint említettem már mincs időm/lehetőségem átolvasni, átbogarászni, hogy mi lett javítva és mi nem.
Így mindent úgy veszek, hogy át lett írva az általam megadottaknak megfelelően. Erősen remélem, hogy tényleg át is írtad.
Más:
UT-t hoz valaki? Mert akkor azt a nagy képzettséghalmazos izét én nem cíhelném el a többi mellé.
Remélem mindenki épségben, egészben hazaérkezett Annyi nasim van most, hogy egy jó ideig nem kell erre pénzt költeni Kicsit elfáradtam, de majd holnap kialszom magam