HAzaértem épen és fáradtan. Nagyon jó volt a mai nap! Holnap pihenten talán jobban is ki tudjuk vesézni az új élményeket. Minden esetre örülök, hogy személyesen is megismerhettelek benneteket.
Niobe!
Nagyon fincsi volt a süti!!! A kókuszgolyó is és a tora is!
Élmény volt veletek megismerkedni és játszani. Azért egy dolog zavar engem: nagyon kicsi aktivitást vittem bele a játékba a magam részéről. Sajnos nagyon zavarba voltam, még ha nem is látszott rajtam. Még soha nem játszottam idegenekkel, főleg ennyivel, plusz a karakterem is egy csendes, visszahúzódó volt. ( vajon miért? ) Igyekeztem összeszedni magam, de volt egyszer, hogy leblokkoltam. Azért ez más, mint a fórum. Itt van időm gondolkodni, meg gyökölni. Remélem nem rontottam el senki játékát emiatt, és most, hogy már kicsit jobban ismerjük egymást, a következő talin már nem lesz ilyen gondom.
Egy biztos, agyonröhögtem és nagyon jól is éreztem magam. Várom a folytatást.
Köszönöm mindenkinek a felejthetetlen élményeket.
Quator!
Örülök neki, hogy ízlett a süti és a kókuszgolyó. Köszi a élménydús mesélést és a sok türelmet.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Szerintem mindenki nagyon jól játszott! Nem volt érezhető a zavarban lét. Igaz én is abban voltam, főként az elején, de ez azért engedett elég hamar. Ezt a két hölgynek köszönhetem, akik nagyon barátságosak, kedvesek és közvetlenek voltak. Az esetleges leblokkolsáokat meg együtt kezeltük/kezeljük és úgy érzem mindenki jól érezte magát.
Kolbász meg még visszatérő főellenség lehet a későbbiekben.