Akkor khál harcos, de inkább lovagként és nem fejvadászként. A pszi nem igazán vonz egy khál karinál. Azért vannak a papok hogy erről ők gondoskodjanak. A khálok tradicionális fegyvereivel és harcmodorával egyetlen gondom van/volt/lesz. Mégpedig, hogy egy khál honnan szerez magának tradicionális vértet hiszen kitaszított és nincs aki elkészítse neki hacsak ő maga nem ezt tanulta.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Apuci vagy valaki kovács volt, vagy apaj vértje pont rá illik, és megörökölte.
De ezt neked kell már eldönteni.
Srácok nekem még mindig gözöm sincs hogy mivel jöjjek. Most egy fejvadászban gondolkozok csak a csapat koncepcióba nem nagyon illik, másrészről akkor valamit kell kezdneme a klánnal. VAgy egyszerűen az Embervadászok bizták meg, hogy tartson a partival, hogy így láncoljanak titeket a szövetséghez.
mit szólnál ha egy khál testvér pár lennénk? És akkor akár iker harc is mehetne? Az pusztító kombó lenne csak akkor harcosok lennénk. Én mondjuk kardoskodom a tradicionalitás mellett.
Nos ahogy elnéztem az I csapat terveit jobban terjesztem a Gilron hitet mint szerettem volna .
Minden csapatba Gilron papot !!!!
Herold
Edit:Csak hogy ne postoljak még tovább: Mivel úgy beszéltük meg Garma, hogy együtt jövünk Chei birodalmából-és gondolom akkor most már csapódik Saggaras khálja is- így azért csak ki tudunk ötleni-a mester+ én- vami vértet az uraság kedvenc cicusaira . Még az elötörihez, gondolom Lorin Arel papját nem lessz különösebben nehéz beleszöni a csapat életébe . Ez alapján viszont lenne létjogosultsága valamely Yllinorhoz kötödö/köthetö csapatnévnek.
NMikor dőlt az el hogy Yllinoriak leszünk?? Le vok én maradva aszem. De nekm megfelel spt örülök neki.
Csapatelősztornak monyuk az is megteszi hogy titeket hármotokat letámadtak és má majdnem elhullotatok amikor jött a hős megmentő és 3 vágásból leterítette az ellent:D(2 tölgy és egy fenyő) Persze nekem jó forditva is ... csak így sokkal jobb:D
Csapatnév: Tekintve hogy Yllinori a scapat így mindenféle képpen valami madárnév kell hogy legyen benne . De legalább valami nagy vadá (medve,párduc) És ha már ugyis csapat leszünk akkor lehetne monyuk ilyen:
Ebből az Yllanori témából én is kimaradtam, de nekem is okés.
Lorin szerintem, itt több részből is összejöhetünk, mert eredetileg csak Garma meg én vagyunk tesók ti ketten, meg akárhogy másképp összejöhettek velünk. De már látom, hogy mi ketten Lorin leszünk akik szeretik fényezni magukat:D.
Garma Khál oroszlánok legyünk v más alfaj?
Mert ebből lehetünk valamilyen oroszlán is csapatnévként.
A harcos barbár kiegészítőben lévő khál faj. Az a hivatalos. A khál alfajok csak netes kiegészítők és nem biztos, hogy mindenki örülne neki. Ylinorról még csak Herolddal beszéltünk MSN-en amikor még más karikról volt szó, de igazság szerint most is tökéletes választásnak tűnik ami az összemesélhetőséget illeti. Bár minden megoldható.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Hogy fényezne. Á dehogy . /Nem nem én voltak aki levágta Shackallort azt nagyon rossz fiút...hanem a kardom ...előre sajnálom a KM-et aki nekünk fog mesélni :/
És akor névre ötletek? Az oroszlán az önmagában még amúgysem elég.
Nem dölte el csak mi ketten beszétük meg Garmával-és Saggaras tesónak jelentkezett nem csak úgy khálnak, így bevettem a storyba- de úgy látom kedvezö viszhangja lett.
Ahogy elképzelem a két 3m-es nagymacskát meg az én -tervezetten kb 160 cm magas- kovácsomat + még az íjjász. Nos érdekes látvány leszünk .
A khálokat a lovak mennyire tűrik? Mármint a hétköznapiak. Mert akkor lehet hozok egy szekeret magamnak .
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Na ez igy játék technikailga nem feltétlenül igaz. Minden állat dob százalékot hogy fosik-e a kháltól vagy sem, már mint itt azokra gondolok akik a környezetében vannak, nem azokra akiken ülnek, mert abban Garma igazat mondott. Szóval, ha az állat megdobja a százalékát akkor nem parázik a cicusoktól.