A csapatnév lehet ez Craian majd lefordítja franciára hogy jobban hangozzon. A zászlósháború alatt kaptuk azt a feladatot hogy 1 levelet kell eljuttatni Erenbe az életünk árán is fontos hadititok hatalmas küzdelem áran odajutottunk leadtuk és mostantól pont ráérünk például. ez egy sablon lehet szinesíteni.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Fontos hadititok: "Még sört, parancsnok, mert kiszáradunk!!!"
Hm, ennél prózaibb oka is lehet a megismerkedésünknek A jövendőbeli tagok közül valakivel akár össze is szólalkozhat a karim (nem olyan durván, hogy később ne lehetne pofa sör mellett elsimítani), s a többiek szétválasztják őket. Nem kell nagy indok, elég mechanika és vallás, vagy mágia összeütközése, mint alap. (máér csak abból kiindulva, hol nőtt fel a karim...)
Nem tudom elhinni, hogy csatlakoznál egy olyan csapathoz, ahol valakivel előtte csúnyán összevesztél, vagy verekedtél. Az életedet meg pláne nem bíznád rá.
A levélke jó ötlet. Viszont ha harcra vágysz, akkor a futár és levele megmentése szép kis gyümölcsöző kapcsolat kezdete lehetne. Egy háborúban ez véresen komoly és életreszóló lehet. Így már rád bíznám az életemet is, na meg a sörömet is! Mit gondoltok?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Mondjuk egy törpével nem nehéz összevitatkozni Amugy is mogorva természet a lelkem, bár a verekedést kihagynám Tooma ereje +fanatizálás +harci láz az nem vicces akkor nehéz szétválasztani . Lehet levél tárgy bármi ugyhogy már csak meg kell írni ha tetszik az ötlet.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Oh, látom tovább lett ez pörgetve, mint gondoltam Épp arra utaltam, hogy nem a csúnyán összeveszős-agyonverős verzió lenne a nyerő, mert az halott ötlet.
Jöjjön hát a levél. De a kézbesítéshez biztos nem az utcán fogdossák össze az embert/törpét/wiert Ehhez is kéne jó indok, mért pont ez a négy fő lesz megbízva vele.
A karim adatlapja kész, előtörténet csak körvonalaiban, a magasabb szinteknél fontos lenne tudni, kikkel mikor, milyen körülmények között találkozott a karim, hogy azt is beletegyem majd, ha nekiállok körmölni... Úgy 30 éves lesz a harcosnőm. Tényleg, karinév se lenne hátrányos Nekem megvan már Gailavira Condwiramurs. Nyugi, a Gailavira a keresztneve
Szóval egy kisebb csata után menekülnünk kellett ott találkoztunk össze és legyürtük az ellent elindultunk vissza a táborba mikor szintén harcba keveredtünk és ott találtunk egy tekercstartót amiről a varázsló megállapította fontos lehet vissza a táborba, onnan pedig ti találtátok ti viszitek tovább a címzetthez. Igy kezdésnek jó?
Mivel sokat TFztem igy lessz Kőfejű Beldor
Nava vita lehet pl aztmondtad a törpémnek hogy aranyos. és ezt próbálja cáfolni
Csendes évődésnek jó. * Akkor adott lenne egy csata, amiben eredendően még nem együtt veszünk részt összeverődve. Ergo képletesen mi is egy hadtest nem hivatalos, nem katonai részei lennénk mit kalandozók a toroniak ellen? Lehetne az, hogy erősítéskor összekerülnénk, így már az ellent lebírnánk, de mire a táborba visszamennénk, azt is megtámadták/feldúlták, így csak a tekercset találnénk meg s azt akarjuk eljuttatni a címzettnek?
Törpét szakálláról ismerni meg, az nem sörhas hanem hasra gyúr és nem lassú csak megfontolt
Ha kell segítség könyv szólj segítünk bár az UT t annyira nem vágom de megpróbáljuk. Én a nyilt karimat viszem csak a képzettségeken változtatok kicsit az értékek jók meg elötöri lesz a leghoszabb rész nekem.
Nava például igy legalább érthető miért pont mi
Na, szerintem a név a legnehezebb a karakterben. De jó is az a régi karigeneráló program! Abban van névgenerátor is. Szóval a név: Quirin del D'Wyre A statisztikákkal sehol nem tartok, de az már most világos előttem, hogy a képzettségek táblázatát meg kell hosszabbítanom. Ellenben az előtöri kitöltögetős rész megvan. Yee.
No, akkor legyen ez a leveles. Nekem jó. De azt hozzátenném, hogy egy dorani varázsló sosem menekül. Stratégiai visszavonulást hajt végre az ellenfél végső legyőzése érdekében. Na, akkor végülis ezt sikerült nagyjából letisztázni asszem. Igazából az kellene, hogy valaki szépen leírja az egész közös részt, és aztán azt tesszük be mindenkinek, hogy ne legyenek eltérések. Vagy azt elég csak egyszer elküldeni? Vállalja valaki?
Vagy végülis ahogy gondoljátok. Megír mindenki valamit, aztán abból öszedobunk egyet. A lényeg akkor, hogy egy osztagban harcoltunk(illetve tettük a dolgunkat...), egészen míg súlyos vereséget nem mértek ránk a toroni csapatok, amikor is Eren felé vettük az irányt a vereség hírével meg a levéllel a nemtommilyen nevű város górfja/akármilye számára.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Egy változatot írhatok a közös részre, megnézitek, tetszik-e, ha nem, szóltok Úgy is megcsinálhatom, hogy E/3-ban írom, és ezt mindenki a maga nézőpontjára átbuherálja a maga adatlapján. Mert azt hiszem, minden csapattagnál ott kell lennie a közhös résznek, nem csak egy főnek. Legyünk akkor egy osztagban?
Természetesen ha más szívesebben írná meg ezt a közös részt, átadom a lehetőséget
Ha majd mindenkinél meglesz a kinézet,azt legalább elküldjük egymásnak? Jó lenen tudni, ki hogyan néz ki Meg pár sort magunkról, amit az illető fontosnak tartott megosztani magáról
Ha vállalod én örülök neki, én nekem még a sajátomat megírni is hosszadalmas. Szóval Quirin barátunk szavaival élve stratégia visszavonulást hajtottunk végre a levéllel Legyünk egy osztagban és a hosszú út alatt veszélyek közepette jön össze a csapat mert térkapuval nem lehet utazni.
Vennem kell egy szekeret mert a törpe és a ló két különböző dolog
A törpe aranyszívü szivesen segít mindenkin de ezt zsörtölödéssel leplezi, és ezt a többiek tudtára is adja ami az ut során számukra kiderül ezt a tulajdonságát leplezi. Megfontolt nehéz gyors döntésre kényszeríteni. És nagyon szereti a sört a stratégia visszavonulás alkalmával időt szakít rá hogy olyan szekeret hozzon el amin söröshordó van. Ki nem állhatja a lovakat max a szekér előtt.
Még valami?