Pap, és egyházi utasításra kell a harcosok közé mennie gyógyítani,és mindenben segíteni a seregeket.Vele küldik a testvérét,hogy megóvja, és csatlakozzon a seregekhez ő is.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Azt hiszem az a leghelyesebb ha Én a papi és a cselédlány viszonyát tekintem a múltam részének. Szal marad a fattyú sors. Alakul ez. Északra meg.... gözöm sincs. Nemes célokat nem fogalmaznék meg, leginkább rám lenne igaz hogy a pénz volt a mozgatórugóm, de miért pont arra . Ezen még agyalok, a pénz kicsit snassz.
Igaza van Heroldnak. Szerintem az is megteszi, ha olyan indokkal indulunk északnak, hogy egy romlásszekta, vagy valami ranagolista népség kavar egy shadoni küldött, egy nagykövet, vagy báró körül Erenben. Nem tisztázottak a körülmények, az inkvizíciós ligát pedig mégsem ereszthetik a nyakukra. Így kapóra jöhet egy "utazó" testvérpár.
Az előtörténetre vonatkozó megállapítás teljesen igaz és el is fogadom az álláspontot. Szóval én vagyok a csapat védőszetnje.....Kis szekérkével, amin elférnek bőven a lovag cuccai valamint az előre nem látható eseményekhez szükséges kellékek.Jó sok gyógynövény és az ezek feldolgozására készült eszközök.Szal teljes szanitéc illetve ellátóegység..... A fiatal pap azért nem szent feltétlen.....(lesz pia is )
A papot a mágikus problémák elhárítására a paplovagot pedig testőrnek küldték.Ez nem is rossz ötlet.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Csak csínján a szentekkel testvér! Amíg a hited erős, Domvik velünk lesz! Egyébiránt a gyógyítást magam is tudom vállalni egy kis mértékig, viszont a te mágikus hatalmadra lehet hogy csatában is szükségünk lesz.
Tényleg ami fontos! Mi legyen a családnév? Mivel nemesi családról van szó, felteszem szerepel majd benne a 'ves' előtag. ves Arracis, egy példa, ha eszetekbe jut valami hangzatos akkor...
Testvér nem kell félni a hitem oly szilárd, hogy Domvik biztosan meg fog minket segíteni harcunkban,és akkor reszkessen bármely ellenség a négy fívértől.
Névnek: Ves Erhan ,Ves Cormana tűnik hangzatosnak.
Várom építő véleményeteket tesók!
Azt hiszem Én nem leszek ves elötagos hacsak nem a ves-szen kategóriában. Csóri fattyúéknál nem dobálóznak olyan gyorsan a szépen hangzó nevekkel.
A nevet ezért Ti válasszátok ki, remélem azért csak befut febr. 4 ig Sorgen is .
Nekem majd csak egy kereszt meg tán egy gúnynevem lessz. A szürkecsuklyások olyan Robin Hood féle képpen állnak a világhoz ugye? Na akkor már csak azt kéne kitalánom hogy fater megtagadott vagy titkon támogat, esetleg tojik a fejemre. Hm nem utálhatom a nemességet mert akkor veletek sem kalandoznék. Asszem marad a titkon támogat, így indokolható az a 70 arany amit kap a tolvaj. Elötöri: mivel a drága bátty/öccs(bajvívó) állandóan bajba keveredik így én vagyok apuci vigyázó szeme, követem Öt Északra. Tervei szerint a NÖt mint célt vázolta fel a bajvívó végzetének, így ez is letudva. Az hogy éppen Északon vagyunk mind sztem nem családi titok, esetleg csak az hogy Én is tesó vagyok bár ezt akár még a pap, vagy a bajvívó is tudhatja(és így eggyütt múlatjuk el apuci pénzét ) A lovag sztem nem díjjazná az ilyesmit, de a pap még szemet húnyhat felette.
Igen szerintem a szürkecsuklyásokat jól ítéled meg. Tehát te leszel a mindent látó szem. ^^
Akkor legyen a családnév ves Erhan, nekem az tűnt szimpatikusabbanak. Ha nem jelent problémát mézszín hajú karaktert indítanék, tehát apucinak, vagy anyánknak világos a haja. A családban 4+ an vagyunk testvérek, vagy közöttünk van valaki aki örökölne normális esetben? Esetleg a bajvívó?
Raicor ves Erhan ez lesz a nevem. Amíg nem találok jobbat
A kancsalságot lehet szimulálni elvileg csak az a baj, hogy egy-két óra után téleg bezsábulhat a szemizom és akkor tényleg kancsal leszel elvileg.Javítson ki valaki ha tévedek.Abból indultam ki hogy bandzsítani mindenki tud csak a szemizom vissza szeretne térni az eredeti állapotába, szóval nem célszerű sokáig úgytartani.
Tudok mindnet a fater viselt dolgairól, én gyóntatom.Meg a lovagot is, a bajvíót meg végképp.
A tolvaj sztem nem sűrűn jár templomba.....max egy-egy nőt hoz a templom elé, hogy imádkozzon egyedül odabenn,vagy rebegjen el érte egy imát.
Ha már nemesek vagytok legyen már egy házi oltár, ne vmi lecsúszott hétszilvafások legyünk . Akkor a púpot szimulálom az nem maradandó, vagy néha sánta leszek. Sánta Trevor...... hm határeset.
EDIT: valahogy némi nyelvtudást is kéne magyarázni. Vagy a háborúban edzödtünk a mostani szintre? Mert akkor be lehet építeni a szintlépésbe némi nyelvtanulást. Herold
Én indítanék egy bajvívó karit, az előtörténet lehetne az, hogy természetesen egy nő miatt vagy egy párbaj miatt sodródom az adott városba. Mondjuk a családfő egyik fia lennék a sok közül, nem nagyon de szemmel tart és így lenne egy láthatlan kísérőm (lehet egy másik kari) aki néha tudtom nélkül kiment a bajból. stb
Sorgen
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek
Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..