Sűrű a napom. Azért kérlek jelezzétek melyik nyílt topicban reagálhatok erre. Elmondanám a saját nézőpontomat és még egy IGAZI kompromisszumot is ajánlok majd. Csakhogy végre megszűnjön az "ártatlan JK vs. gonosz KM(Quator)" hangulatkeltés.
Srácok. Ichigo visszamondta a részvételt, úgyhogy limit alá süllyedtünk, tehát min 1 személyt össze kellene kaparni valahonnan. Szervezés topikba felvetettem, hogy majd jó lenne ha a fölös tagokból (más csapatok 5. tagjai) szervezhetnének át egyet hozzánk.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Előre is elnézést,hogy ideirom,de nem szeretném megzavarni a taverna hangulatát a "ki találja ki" játékban és ugyan egy kicsit,de ide is tartozik... köszi a figyelmet és a megértést.
Quator azt szeretném megkérdezni,hogy a béke pipa "elszivása" és a ser "elfogyasztása" után elfelejthető a múlt?
Ide írok én is. Schinter a múltat nem ennyire egyszerű elfelejteni. A csapat meg 3 fővel is üzemelhet szerintem nem lesz abból se gond, de még lehet lesz pótfelvételi csak először a február 4-ét érjük meg.