Annyiban változott az előtöri, hogy az előző küldetés idején meghalt a gilron pap, a boszme meg apja nyomdokaiba lépett és mostmár az apjának segít, így 3an maradtunk
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Azonban fel a fejjel Levelétvesztett Lóhere csapata! Van itt "minden" ami kell nekünk!
Két ehte bulizós egyén, s egy fv aki ha kell minkettőt az asztal alá issza
Az előtöri változtatására Nibur ötletét jónak tartom, mert így nem kell nagyon belenyúlnunk az előtörieinkbe. Hárman maradtunk egy sikeres, de áldozatot követelő küldetés után. Mivel a Gilron pap sajnos ura színe elé került, a bm meg visszatért a "gyökerekhez", s faterjának segít.
Azon töprengtem, hogy így hárman is megtartsuk e a színtársulat álcát, vagy elég ha az "igazságot" látják az emberek, hogy három bulizós, csajozós "kurafi" érkezett már megint a városukba?!
Siffard. A gyógyitalok jó ötlet, de iszonyatos pénzbe kerül. A bárdomnak maradt vagy 6 aranya, abból nem nagyon telik sok mindenre! Max. pár átbulizandó éjszakára! Szerintem az arelita mágikus "gyógyhatalma" elég lesz számunkra!
Többször válaszoltam. Azért mégegyszer megkérlek nyugodj bele és ne feszegesd a témát, mert attól, hogy nap-nap után felveted nem változik a véleményem.
Nem tom, de lehet, hogy az arelita anyagáron tudja hozni a gyógyitalokat...az lehet jó lenne úgy...nem nálunk szerepelne, de kaland elején odaadná. Annyi a gond csak, hogy ugye a gyógyital is limitált. De ha össz 3-at tudna csinálni, akkor mindenkinek jutna 1. No meg ha jól nyomjuk akkor nem is fog kelleni gyógyital. Amúgy csak az a gond, hogy így viszont nincs kordénk Nekem meg 2 nagy ládányi cumóm van. Nem tom, hogy hogy tudom majd elvinni....esetleg postakocsin , vagy egy cirkusz tagjai leszünk, és azokkal vándorolunk
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Csapatonként összesen 50 ÉP értékű gyógyital engedélyezett, bármilyen elosztásban. A papoknak a gyógyital előállításához csak manára, tiszta vízre, és tárolóedényre van szükségük, kvázi ingyé' csinálhatja a gyógyitalt a kaland kezdetére. (Élet, Természet szféra szükséges!)
Üdv: S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
Quator: arra a kérdésemre sajnos idáig nem naon kaptam normális választ...vagy csak én nem láttam...Szeretnélek megkérni,hogy válaszolj még1x.Sajnos ilyen vagyok,hogy ha vmi fontos,akkor nem tudok beelégedni egy nem normális válasszal.
köszi a megértést.
Szóval a problémám: Mért nem engeded,hogy játszak ha már megtürsz 1 szobába....
Kicsit úgy hangzik mintha váltanál egy jegyet a moziba elmész,de mivel a jegykezelő nem bir ezért hiába vannak üres helyek neked állva kell végignézned a filmet...Olyan mintha direkt szivatás lenne...ha neked is ez a célod mondd ki nyugodtan mert akkor én is úgy állok hozzá,de ha rosszul értelmeztem pls javits ki.
Köszi még1x
ui.:mellesleg a múlt elfelejtése és a tisztalappal indulás 2 kül. dolog,de mind1
Én nem tudlak elviselni egyébként egy szobában sem, de mivel tekintettel próbálok lenni a találkozó békességére, így erre valahogy még azt mondom legyél ott csak ne zavard a többieket, meg a versenyt, ha már ennyit készülünk. (Az más kérdés, hogy nekem már azzal tönkrevágod a napom, hogy eljössz, de ez téged kicsit sem érdekel.) Ettől nem fogok soha belemenni, hogy játsz és akár a készülődést, akár a játékot a helyszínen elronthasd. Erre esélyt sem adok. Amiket eddig adtam eljátszottad. Többet tényleg nem foglalkozom az üggyel vagy felfogod amit mondtam vagy nem. A lényegen nem változtat.
A mozis példánál maradva a jegyvisszaváltás lehetséges. Ha nem akarod a filmet állva nézni visszaváltod a belépőt és nem jössz moziba.
Jelenlegi csapatával is „pénzszerzés” közben találkozott. Aznap szerencséje volt, mert egy pénzesebb társaságra akadt, akik készséggel befogadták játszani. Sajnos nem tudtak veszíteni, ezért kicsit később parázs vita, majd verekedés tört ki, melyben Ghibb örömmel vett részt.
Pár napra rá felkereste őt az egyik vesztes, néhány társa kíséretében. Szerencsére nem a „sors kegyét” firtatták, hanem elhívták a papot egy veszélyesnek ígérkező küldetésre, melyre örömmel mondott igent. Így örök kérdés maradt, hogy mi történt volna nem válasz esetén J. A küldetés végül eredményes volt és Ghibb rövid idő alatt a csapat aktív tagjává vált –legyen szó akár bajok megoldásáról akár okozásáról.
Azóta az ötös együtt járja Ynev és Észak földjét. Két újdonsült, „sötét” ismerős, mindig fel, felbukkant egy-egy újabb küldetés reményében, ami hol közelebb, Erenben, hol távolabb, Tiadlan földjére vetette a csapatot. A jutalmat mindig azonos arányban, testvériesen osztják szét.
A küldetések stílusa miatt sejthető, hogy a csapat „eszének” sok köze van Észak ügyéhez, de ez a papnak is tökéletesen megfelel, ezért még nem firtatta a megbízók személyét.
Röviddel a kaland után az is kiviláglott, hogy ha nem akarnak nagyon feltűnőek lenni, akkor szükség lesz álcára. Mivel a bárd és a vadász valamelyest konyított a színészethez, a boszorkánymester a trükkös főzetekhez, a pap pedig a vajákos tevékenységhez és a fura, mulatságos szerkezetekhez, így magától jött az ötlet, hogy mutatványos társulatot alakítsanak. Itt Ghibb, mint mesterlövész lép fel, több-kevesebb sikerrel. Ehhez még jól is jöttek a bárd előadó készségei, és idővel közkedvelté vált a köznép köreiben.
Ekkor jött a balszerencsés "utolsó kaland". Akkor már több mint 3 éve űzték ezt a kettős életet, mikor Ifinben a vártnál többszörös erővel kerültek szembe. Szinte csak az utolsó pillanatban sikerült kiverekedniük magukat a halálos gyűrűből, de a Gilron-papon már ez sem segített. Az összecsapás során súlyos sebet kapott, amit a menekülés közben eltitkolt. Mire minden kiderült, már hiába dolgozott össze a pap és a boszorkánymester, megtért istenéhez, holmiját a rejtélyes módon felbukkanó hitsorosaira hagyta. Valószínűleg ez volt az utolsó csepp a boszmesternek is, mert rövidesen bejelentette távozását, miszerint átveszi a családi vállalkozást. A maradék három tag elhatározta, hogy egy kicsit kikapcsolódnakés eltöprengenek a folytatásról, ezért a "szabadságukat" egy északi városban töltik el néhány fehérnép és a jó borok társaságában. Masgar ebből a szempontból ideálisnak mutatkozott - nem ez volt az első tévedésük.
Na, kicsit agyaltam. A dőlt betűs inkább csak az arelitára vonatkozik, a többi közös - ha jónak látjátok.
jelezztek vissza, h milyen változtatást javasoltok.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Quator: hát már korábban is kérdeztem tőled,de akkor megkérdezem itt még1x.
miből gondolod,hogy tönkre vágnám a találkozót?Javasoltam,hogy kérdezd meg azokat,akikkel gamtem és kérd ki az ő véleményüket...Sztem nem tetted meg,de még meg teheted...
Jegy visszaváltáshoz meg egy normális indok kéne,de ha ezt mondod vehetem úgy,hogy tényleg szivatni akarsz és azt akarod elérni,hogy ne menjek el?
Sziasztok Szeretnék jelentkezni hozzátok 4. embernek ha lehetséges. Ugyan még sosem játszottam de szeretnék indulni a versenyen. Remélem lehetséges Majd még jövök fel és akkor váltunk üzenetet Egyébként egy 6. szintű Albnorne papnővel indulnék. Előre is köszi, sziasztok ^^
Alborne papnő! Pont jó a kis csapat arculatát figyelembe véve!
Kérlek olvasd át a csapat eddigi dolgait. Főleg az elmult pár oldalt, s abból megtudhatod mire is számíts, azt hogy mi hogy terveztük a közös előtörit!