Hát egy kis kajcsiszünet nem árt, de ha úgy jó és nem zavar senkit, én teli szájjal is tudok beszélni
Meg nekem nagyon kellene az a közös előtöri s.o.s. Anélkül nem tom beküldeni a karilapot javítva! Meg ez a szekere kérdés is érdekes lehet, mert lehet vennem kell szekér hiányában egy málhás lovat is
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Szekerem nincs - nem szeretem a kötöttségeket. Meg szekérrel elég nehéz menekülni .. akarom mondani eltávolodni a rosszakaróktól.
Ebédszünet tényleg kellene, mondjuk én pizzára v hasonlóra gondoltam. Lehet, h a többi csapattal is egyeztetni kellene és tartani egy nagy közös ebédelést.
Írtam a bírálathoz, a véglegesítés miatt várom Con válaszát.
A gyógyitalokat beszéljük meg, ha jól emlékszem, 50 Ép VAGY 100 Fp ill ezek kombója állítható elő. Osszuk el igazságosan és írjuk össze, h ki milyen gyógyitalt (Ép, FP) tart magánál.
Kezdem. 5 Ép-s ital a kis flaskámban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Siffad 2008.03.11. 18:11-kor.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
//Jelenlegi csapatával is „pénzszerzés” közben találkozott. Aznap szerencséje volt, mert egy pénzesebb társaságra akadt, akik készséggel befogadták játszani. Sajnos nem tudtak veszíteni, ezért kicsit később parázs vita, majd verekedés tört ki, melyben Ghibb örömmel vett részt.//
Pár napra rá felkereste őt az egyik vesztes, néhány társa kíséretében. Szerencsére nem a „sors kegyét” firtatták, hanem elhívták a papot egy veszélyesnek ígérkező küldetésre, melyre örömmel mondott igent. Így örök kérdés maradt, hogy mi történt volna nem válasz esetén. A küldetés végül eredményes volt és Ghibb rövid idő alatt a csapat aktív tagjává vált –legyen szó akár bajok megoldásáról akár okozásáról.
Azóta az ötös együtt járja Ynev és Észak földjét. Két újdonsült, „sötét” ismerős, mindig fel, felbukkant egy-egy újabb küldetés reményében, ami hol közelebb, Erenben, hol távolabb, Tiadlan földjére vetette a csapatot. A jutalmat mindig azonos arányban, testvériesen osztják szét.
//A küldetések stílusa miatt sejthető, hogy a csapat „eszének” sok köze van Észak ügyéhez, de ez a papnak is tökéletesen megfelel, ezért még nem firtatta a megbízók személyét.//
Röviddel a kaland után az is kiviláglott, hogy ha nem akarnak nagyon feltűnőek lenni, akkor szükség lesz álcára. Mivel a bárd és a vadász valamelyest konyított a színészethez, a boszorkánymester a trükkös főzetekhez, a pap pedig a vajákos tevékenységhez és a fura, mulatságos szerkezetekhez, így magától jött az ötlet, hogy mutatványos társulatot alakítsanak. Itt Ghibb, mint mesterlövész lép fel, több-kevesebb sikerrel. Ehhez még jól is jöttek a bárd előadó készségei, és idővel közkedvelté vált a köznép köreiben.
Ekkor jött a balszerencsés "utolsó kaland". Akkor már több mint 3 éve űzték ezt a kettős életet, mikor Ifinben a vártnál többszörös erővel kerültek szembe. Szinte csak az utolsó pillanatban sikerült kiverekedniük magukat a halálos gyűrűből, de a Gilron-papon már ez sem segített. Az összecsapás során súlyos sebet kapott, amit a menekülés közben eltitkolt. Mire minden kiderült, már hiába dolgozott össze a pap és a boszorkánymester, megtért istenéhez, holmiját a rejtélyes módon felbukkanó hitsorosaira hagyta. Valószínűleg ez volt az utolsó csepp a boszmesternek is, mert rövidesen bejelentette távozását, miszerint átveszi a családi vállalkozást. A maradék három tag elhatározta, hogy egy kicsit kikapcsolódnak és eltöprengenek a folytatásról, ezért a "szabadságukat" egy északi városban töltik el néhány fehérnép és a jó borok társaságában. Masgar ebből a szempontból ideálisnak mutatkozott - nem ez volt az első tévedésük.
Kezdődött azzal, hogy már első napokban veszett verekedést okoztak egy kocsmában - kivételesen nem az arelita miatt. Ardon egy hölgy becsületét kívánta megvédeni egy italtól nekihevült zsoldostól (persze tettét nem kis mértékben motiválta a hölgy elfekhez fogható szépsége is). Mikor átköltöztek új szállásukra (és kifizették a károk rájuk eső részét), a hölgy - ki Alborne papnőjeként mutatkozott be - csatlakozott kicsiny társulatukhoz.
Indokait a mai napig homály fedi - de talán nem sokáig....
Na szóval, ez lenne az arelita végső előtörije - ha a csapat jóváhagyja a csapatot ill saját magukat érintő részét. Amica, ha van pár konkrétum, amit szerepeltetnél, akkor szólj és korrigálok. De a te töridet nem ismerem, csak annyit, amit jómúltkor írtál a topikba.
Hát az én kis papnőm világ életében Eren városában élt és még sosem tette ki a lábát onnét ^^ Az ottani kórusnál szokott segédkezni, mivel édesanyja a vezető Most is épp a kórus érdekében járt el Masgarban. Dolga végeztével betért ebbe a kocsmába, mászkálni nem nagyon volt kedve, mivel egyáltalán nem tudott tájékozódni (életében először került el szülővárosából). Meg is látszott rajta, rögtön bajba is keveredett. Ám a bárd segített neki és megúszta a balhét Úgy gondolta nagyobb biztonságban lesz, ha a kis társulattal marad, ezért csatlakozott. Remélem így jó lesz, ha vmit még tegyek hozzá szóljatok!
Nibur, tudom a válaszomra vársz. Még mindig lesznek kérdéseim a koncepcióval kapcsolatban, csak iszonyat el vagyok havazva a melóm miatt. Ma este MSN? Ez vonatkozik mindenkire, lehet bombázni.
Sajna most nappalos műszakban vagyok (12óra), és hajnalban megyek melózni, úgyhogy msn-re nem nagyon tudok felmenni este, de nyugodtan ráérsz, csak férjünk bele a határidőbe
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Köszi, örülök h tetszik a töri. Pedig a csak a régi előtörit írtam át a saját szemszögemből. Ezért nincs benne pl az a rész, mikor a Gilron-pap és a bárd összeismerkedik. Meg h h csapódik hozzájuk a fejvadász és a boszmester. Merthogy az én karim csak ez után találkozott a csapattal.
A jogi félreértések tisztázásához pedig láncos buzogányt vagy shadleki buzogányt ajánlok. Túlerő esetén láncos buzogány - pajzs a divatos.
Hát itt már egy kahrei sorozatlövő nyílpityu kellene, annyi pöccsel beszéltem az elmúlt napokban a szolgáltatómnál!
Köszi Con! Ma megy a végleges, javított karlap!
Ja még valami: a bárdomnak sem maradt elég cash-e ahhoz, hogy kordélyt, vagy akár ekhos szekeret vegyen. Enegia itala sem lesz. Sem red bull, sem bomba, sem más. Bízik a papok "segítségében"