Sajnos nem lessz 2 oroszlán külsejü fazon, hacsak egyikötök nem öltözik khálnak. Egy azaz egy db a limit egzotikus fajból, csapatonként, bár azt nem részletezik, hogy fajonként vagy összesen egy.
Csapatnév 5let meg nem azért volt pl Vándor sólyom mert Arelita hanem mert yllinori. Az ott államvallás és még a wc ülöke is tollas.
Elöször csapatnevet találjunk, az el9ötöri nem lessz nagy durranás de legalább áttekinthetö és nem túl bonyolult, mármint a közös, a sajátját mindeki úgy fűzi ahogy akarja.
ezen akkorát röhögtem! Mellesleg tudod mi a PICIKE mert én ugyan nem maga az izomember leszek de simán elverek egy szekérnyi orkot!---Ha máshogy nem hát kártyában
Na igen két khál kilőve... ismét ugrott a csapat ötletünk. Lehet beszélni kellen a mesélőkkel ez ügyben. (hátha kivételt tesznek bár már most is tudom hogy ennek az esélye 0.001% de egy próbát megér )
Mindig így van ... ami elsőnek jonek tünik az vagy később lessz rossz vagy még nevezés előtt megbukik valami pici kis szabályon.
Nos ahogy mondtátok, én megkérdeztem a dolgokat jelenleg a válaszra várok.
Alternatívaként gondolkodom egy ordani tűzes fickón. Jelzem sosem próbáltam még mert kezdés képp a 6 Mp-t kevésnak találtam, de itt már 36tal startolok, és az már tök jól használható ráadásul ha úgy csinálom kicsit tankos is lehet. És így akkor egész jók leszünk.
Lorin kedvéért valásilag a Sogroniták csak csendesen szemlélik a pyarokat, és nem foglalkoznak velük, ők csak a maguk kis piromán modján elvannak, amíg nem akarják őket téritgetni.
Nos ha még nem játszottál tűzvarival akkor lenne némi aggodalom a hangomban mert az aztán a csapatot is seggre tudja vágni ha belelendül, nem csak az ellent.
Sajnos volt már tűzvaris és boszorkányos "ha én meghalok....." a többiek is meghaltak. Arról nem is beszélve ha vmi szép 20m-es zónájú firespellt lö el szűk szobában. Legfeljebb erös nyomást érzel a tarkódon(láncos buzogány), ha mást nem is tehetünk .
Szép az a tűzvari de naon tudni kell vele játszani, föleg lakott környezeteben mert azt sehol nem szeretik a drága feudalista Yneven ha vki felgyújtja a fél várost. Azt most ne vegyük alapul hogy a khál mennyire fél/vagy nem a tűztöl.
Varink meg nincs aki eloltsa, és az a 36 mp nem olyan sok mint amilyennek tűnik.
Elötöri: -akkor marad a mi kitalációnk kettönk közös múltjára Garma? -Lorin te merröl kívánsz származni?
Akkor csak a harcművész maradt a tarsojban v kardművész, harcművész azért jobb szerintem mert elég bonyolult megfosztani a fegyverétől. És azért már van a világról egy kialakult értékrendje így nem szexmániás alkesz lesz az valószínű, és lehet fél elf is.
Úgyhogy ha ez ellen nincs kifogás akkor kezdem is a kidolgozást.
Viszont akkor őt már északon szedtétek fel, mert azt ne felejtsétek, hogy a kalnd Erenben lesz.
Amúgy szerintem is hagyjuk, mindig utáltam csapat nevet kitalálni. Amúgy meg Kardművész leszek, mert megkapok akkor egy csomó cuccot amire nem kell költenem. Tápolásra fel.
Lehetne az hogy a csapat két vonalból épülne fel. Garma és HErold délről jöttek északra amikor találkoztak Lorinnal és velem, így lorin lehet illinori én meg tiadlani. No?
No egy harvművész yeah! Kell is. Bár náha hadj nekünk is valamit az ellenből.
Tápolni akartok??? Nekem van egy tuti tippem! A slan épít mindenkinek pajzsokat. Elvégre ugyis több pzsije lessz mint egy varinak szal egy 6-os szintű vari soha de soha nem fog minket manipulálni. Főleg mivel a Slan stat pajzsokat nem lehet lebontani.... Ha már tápolunk /mert mindneki szerint ezt csinálom/juk / akkor csináljuk nagyban Elvégre ugysem ezen fog mullani a kaland
Slan pajzsokat nem lehet más elméje köré építeni, talán a pszi mester kivétel de a slanek biztos nem.
Nem tudom mi ez a nagy "tápoljunk világba". Az elején úgy kezdtük hogy nem balance-olunk hanem a fun lessz a szempont ezért is maradtam a Gilron papnál, szeretnék végre egy ilyennel játszani. Bár sokat nyomom pappal .
Javaslom mindeki csinálgassa szépen meg a kariját és akkor nem lessz gond . Ne azzal foglalkozzunk mit is tud a másik. Egyáltalán nem életszerű hogy egy 4 fös társaságból valaki ebben profi a másik meg abban. Ebböl az következne hogy egymás nélkül nem lennének életképesek a karakterek hisz mind szenved valamely fontos hiányosságban.
Úgy csináljuk a karikat mint amikor tök egy szál magában lép ki a nagyvilágba pls. Az meg hogy eggyütt kalandozunk egy ideje nem oka annak hogy mindeki specializálódjon teljessen abnormálissan. Persze pl az Arel pap lövöldözni fog mert ez a karakterisztikája része. Én meg pl majd kovácsolgatok, de az már nem természetes sztem hogy pl a csapadkeresését vagy a zárnyitást 25% nál magasabb szintre felvegyem mégha a mechanika és más járulékos képziem magassak is lesznek. Egyszerüen nem illik a kari életébe hogy akkor ö most csapdákkal motyoljon. Ennél egyszerübb példával nem tudom leírni hogy mi az ami sztem fontos lenne. Ugyanúgy lessz pár nyelv és kultúra ismeretem meg mondjuk némi dorbézolásom mint az Arel papnak mégha ezen a téren a nyomába sem érhetek. Ez így természetes, hisz végül is nem vagyok több mint egy kovács akinek ez a hitvallása is.
Herold
ui: átolvasva ez nem támadás bárki ellen csak egy elképzelés erröl az egész versenyröl és a jelenlegi helyzetröl.
No srácok Herold tulajdon képpen már megfogalmazta minden gondolatom, én ehez sok mindent nm tok már hozzáfűzni. Amugy meg a tápolásból nem mindig, sőt az esetek többségében nem szokott jó szerepjáték kijönni, mert csak a kockadobálós részre feküdtünk rá. Másrészről nem lehet elhanyagolni azt sem mert szükséges velejárója a játéknak, de nem az a fő.
Inkább az összemesélésünkön gondolkodjunk, főleg annak a tekintetében hogy Herold és Agrma déliek, vagyis hogy a fenébe kerülnekészakra, és azon belül, kik mióta ismerjük egymást? Vagyis összekéne építeni amközös részt.
Meg amit beszéltünk mindenki dobbjon fel egy kivonatot az elötöriéből személyiségéből ami eddig megven, meg persze külsö és néhány szoksá amit fontosnak találtok.
Valaki tud nekekm segíteni, hogy hol találom meg a harcművész technikákat amiket a szervezők engedélyeztek?