Pl Herold karija , jól jönne az én karakterem lebujokban töltött estéim biztosítására Ha kell beválalom az elsőszülött vagy az örökös szerepét is, max jobban szórom a pénzt
A családi név Sorgen Ves Erhan , nem is rossz
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek
Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Hát ha van mód, úgy alakítom az előtörténetet, hogy fel tudjam venni. Nem akarom, hogy az első jöttment boszi egy csettintéssel kutyát csináljon belőlem.
Eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha az öreg betegeskedni látszik, és kalandor életű örököse után küldi a lovagot meg a papot. Most, hogy élete vége felé közelít nem akarja, hogy az eszement bajvívó megölesse magát, ezért megküldi a két testvért, hogy vigyék haza valahogy.
Találkoznak is, de az út visszafelé már bonyolultabb.
+ Mi legyen a család címrere? Melyik tartományban éljenek, melyik városban?
Jó ötlet! Nekem teccik. Így legalább van ok arra hogy eggyesítsük eröinket . Majd azért kéne egy összesítés legalább pontokba szedve, ami alapján mindeki a saját szemszögéböl írjhatja le a közös és a rá esö részt is. Sztem nem kell ezt annyira cifrázni. Az én verziom a találkozásra. Sorgen egy bárd(mondjuk apai nagybácsi fia, aki külhonba szakadt és családi látogatáson volt idehaza) csábítására elhagyja Shadont, én meg sajnos munkakörömböl kifolyólag kénytlene vagyok követni az idegen vizekre. A családfö(mindanyiunk apja, jah neki is kéne név ) egészségenek rohamos romlásakor dönt a már Orwen által felvetett hazarángatásról. A találkozásig ugye két szálon fut a csapat, az utolérés meg történhet az adott idöpontban Masgar városában és slussz, kész is.
Az ötlet szerintem csak ott sántít hogy csak úgy nem engednek el egy papot,hogy keresse meg az elkószált bátyját egész Yneven, főleg amikor az apja mellett kéne, hogy legyen és gyóyítsa.Ebbe sztem érdemes belegondolni.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Nem tudom milyen elöéletet terveztél a karidnak. Csak egy példa bár nem az enyém a kari, de a tolvajom nem lenne jó mert sokkal szabadabb szellem. Orwen lovagja jelen idö szerint a keleti határvidéken teljesíti amit rá mért Domvik mikor levelet kap anyjától melyben apja betegségéröl és kívánságáról melyszerint látni kívánja, értesül. A találkozáskor az apja a lovagot arra kéri hogy a törvényes örököst, aki közben értesülései szerint(tolvaj) elhagyta az országot, minél hamarabb a helyes útra terelve a család színe elötti megjelenésre, és az uradalom irányítására késztetné. Ezek után sztem nem olyan eget rengetö meglepetés ha a paplovag feletteseitöl felmentését//vagy uram bocsá szabadságolást, bár így ebben a formában nem helyes az elnevezés// kéri hogy haldokló apja óhaját teljesíthesse. Nyílván attól is függ hogy a papod el tud e menni, hogy épp mivel foglalkozik. Járvány idején, ha a térségben Ö az egyetlen aki rendelkezik a szükséges hatalommal biztos nem engedik el, de ugye Te alakítod az elöéletét.
Bármilyen más úton is Északra kerülhetsz Erin, félre ne értsd, ez még csak ötletelés.
Herold
Edit, ui: Jó lenne vmi születési rangsort és a közvetlen még élö rokonokat egyeztetni, hogy ne kerüljünk ellentmondásba az elötörikben mikor netán húgra, öccsre, báttyra vagy nangynénire hivatkozunk. Eseteleg nektek nem árt a nevelöket és oktatókat sem , éN csak a cseléd anyámhoz ragaszkodnék .
No igen, egy lovag sokkal szabadosabb, mint egy pap. A rendem könyedén elereszt, míg ki nem tör délen a háború saját (családi) birtokunk ügyeivel, vagy akár utazgatással is foglalatoskodhatok. Erin: majd jó lenne, ha minél több információt leírnál a karakteredről: kinézet jellem, szokások, stb. Egy Domvik pap sokféle lehet: lehet egy egyszerű pap egy városban, faluban aki keresztel, temet, netalántán ispotályt is vezet, de lehetsz Domvik harcos-papja, akit számtalan ranagolita fattyú ellenében hacolt már, voltaképp már-már invizítor, az Egyetlen vasökle. Lehetsz vándorpap, az igéket hírdető, gyengék gyámolítója, Domvik hírnöke. Persze ezer más koncepció létezik. Majd arra kérnélek, hogy valahogy képzeld el a karaktered, és írd le, mert az döntően befolyásolja az előtörténetet.
Egyébként eddig atyánk asszonyát említettem meg az előtörténetemben: Silicciha ves Erhan
A. Shadlek: Innen indult a bajvívó-láz, ami azóta szétteredt egész Yneven. Az itt élő emberek könnyed életmódjukról, ravaszságukról, és kalandvágyukról hírhettek.
B. Ronella: A Gályák tengerének déli partján terül el, szemben az ősellenséggel, Gorvikkal. Népei remek harcosok, és még remekebb mesteremberek. Páncéljaik, pengéik egyaránt kiválóak, jellemük szilárd, éber. Emellett tehetséges hajósok, és Domvik elkötelezett hívei.
Én spec a B-re voksolnék.
szerk.:
Szerintem a közvetlen családban Sorgen az első, aztán születési sorrendben te következel Herold, aztán én, és végül Amrius. Szerintem.
Hm ha csak az anyát említetted a szülöknél akkor az apát és címeit, hogy tudtad le?
Caletore ves Erhan, Bre-Taril vármegye örökös grófja, Taril várának bárója, A hit védelmezöje, a Korona CXXXVIII. lovagja, Domvik felkentje, Az Taril Bástyái rendjének címeres tagja. A családi címer
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Herold Bardelot 2008.01.06. 20:27-kor.
Íme elkészült a VES ERHAN CSALÁDFA ha valaki becsatlakozik ötödikként, majd módosítom. Megvan nagyobb felbontású képben, és photoshop formátumban (módosítások miatt) is.