Ez jó van olyan csapat aki a %os képzettségeket is megbeszéli Mi nem vagyunk olyan régen együtt mindenki megcsinálja a sajátját és megnézzük milyen lett a csapat azért nem érdemes változtatni mert valamilyen szükséges képzettség senkinek nincs meg, igy lessz igazán érdekes a dolog
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
"Modul egyik fontos momentuma...lenne: KM: -Láttok egy írást a falon, az ajtó felett... melyikőtök olvassa el? JK: - ...ööö, egyikünk se vette fel ezt a képzit... KM:- Argh!!! Grrr..."
Oké, kiejteni majd akkor valaki helyettem a csapatnevet Rendben, közös előtörit akkor beillesztem az adatlapomra. előbb be kell fizetni a jelentkezési díjat, csak azután fogadják az előtörijeinket!
Azon morfondírozom, hogy mennyit áruljak el a csapattársaknak a karim előéletéről... Nem árt pár apróságot kiadni
A befizetés megoldható majd megyek a bankba és befizetem a számlára mert jobb mint utalni ugyis itt van tőlem kb 100m vagy 15 féle bank Szerintem annyít ami a 3 napos út alatt a közös sörözések közben kiderül elvégre nem véletlen visszük a sört
Vagy másik hiányzó képzettségek: KM:-Álltok egy bezárt kőajtó előtt se kulcsjuk se nyitószerkezet nem látszik. Mit csináltok? JK:-Visszafordolunk
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Be kell szerezzek egy hordozhatő sörfőzdét szekér már van Nem parázunk épp azt mondjuk ez így reális nem lehet ugy karit csinálni hogy elosztjuk ki milyen képzettséget vesz fel szerintem
Hiányzó képzik még csak hagyján... Hiányzó tulajdonságok! A 4 tagú kalandozócsapat összesített ügyessége 31. Csöppet sem volt gáz társaság. Egy lefagyott lépcső gyilkos ellenség.
Jah, és a közösben felvetett témára válaszolva: sokáig őrlődtem a tér, idő, asztrál és mentál mágia között. Végülis a mentál mellett döntöttem, jobban illet a karakter személyiségéhez. És ne tessék engem bérbe adni. Legalábbis ne ingyé'!
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Az év vége miatt kicsit megkavarodtam. Már azt se tudom, milyen nap van. Van még valami, amit a csapatnak meg kell beszélnie, hogy minden jól menjen a március végi buliban?
Ja, és hogyan kell kiejteni a csapatnevet??????????
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Tőlem amúgy írhatjuk mindenhová fonetikusan, az egyszerűség kedvéért. (Amikor magnóról hallgatunk órán francia szöveget én is így teszek mert képtelenség kitalálni, hogy akkor most hogy is van az a helyesírás. ) Meg így talán még poénabb. (Disz iz ö bigining ov ö bjutiful frencsip. )
Éppenséggel pár dolgot elmondhatunk. Mondjuk amik amúgy is kiderültek az együtt töltött idő alatt. Hm... kezdjem én?
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
De dióhéjban annyit, a karim volt már férjnél, jelenleg özvegy, van egy kislánya, s korábban muskétásként dolgozott Kahreben. Ez városvédelmet vagy áruszállítási kíséretet jelentett, vagy a bátyjával ment, ha az megrendelésre órát készíteni indult más országba. A bátyja Mérnök. nem, nem fogok tűzfegyvert hozni, nem is volt szándékomban
Az én karim Tarini szülei köztiszteletben állnak megpróbál felnőni a feladathoz, általában járőrözött onnan a harci tapasztalat. Egy nagybátyja sörfőző innen a sör iránti szenvedélye épp nála vendégeskedett mikor kitört a háború úgy gondolta neki is részt kell vennie benne igy került a kalandozók közzé.
Sokmindent megbeszéltünk de nem kell árvánhagyni a Topikot addig lehet hangolódni a versenyre erősíteni a csapatszellemet
Régi dorani família leszármazottja, több testvére is van, nem ápol velük túl jó viszonyt. Családja nincs, csak a Művészetnek él. Erősen vallásos(Noir hívő), és szívesen megkínál bárkit egy kis kender- vagy szikrafűvel, esetleg valami "ütősebbel" is. Amúgy élete nagy részét Doran falai közt töltötte, a háborúba sem önként került, ha tehette volna otthon üldögélne. Felsőbb utasításra csatlakozott a harcoló csapatokhoz (a magiszterek jónak látták végre kirobbantani nyugalmas kis életéből és éles helyzetbe kényszeríteni).
Sebgyógyítás: hát a sebesülés függvényében varróezköz, valami fém a kiégetésekhez, éles kés/szike, töréseknél valami fadarab sínnek. Sok alkohol és/vagy egy kalapács fájdalomcsillapító gyanánt. Meg még nemtommi...