Én, Rió, Herold, meg Sorgen együtt szoktunk mágusozni régóta, herold csábított ide minket az online mágusra. Mivel egy csapatban nem indulhatunk - Herold és Sorgen már tagja az 5 ös csapatnak - szeretnénk itt együtt játszani Rióval amennyiben lehetséges
Ha van rá mód kérlek írjatok vissza, evvel a 2 es csapat full lenne
Köszi : Calorys
I. OM. verseny Calorys de Winter "Karvaly" - Komédiások II. OM. verseny Lorenico Docchi - Fekete Gyémántok
Nyugodtan jöhettek! Csak anyi probléma adódik hogy mi már megcsináltunk egy koncepciót amihez őgy ahogy igazodni kéne. (szal mivel Pyarr és jó csapat vagyunk nem kellene egy Kráni ranagolita ) Kössz a megértést. Amúgy akkor 5-en leszünk???
Na jó vázolom akkor a dolgod Lorinnál kicsit bővebben, eddig van a csapatban egy Ylinori Khál harcos/lovag meg egy szintén onnét való Arel pap. Én személy szerint egy tiadlani kardművésszel jövök, tehát enyém az északi szál. Nos ehez mérten, a koncepciók rengeteg különböző variációt kihozhatnak.
Ami még jó tanács mivel kell közös csapat elősztori, jöhettek ti is ylinorból, vagy lehettek ketten külön és ugy verödtök valahogy a csapathoz, vagy általam is bekerülhettek, vagy akkár dönthettek külön külön is.
UI:Rasszista karik kizárva a khál, és az én fél-elf voltom miatt. Szerintem még a bosz mest sem működik.
A boszmester még megfelelő elősztorival elmegy ha nagyon muszály. Viszont a csapatlétszám gáz. Tudomásom szerint csak akkor lehet 5 fős egy csapat, ha a jelentkezések lezárulta után túl sok a játékos a mesélőkhöz képest.
Más kész a khál kari nagyjából. Krad egyházának egy lovagja lesz. Kalandozni pedig azért megy, hogy minnél többet megtudjon a népéről, hogy azt bemutathassa az embereknek, hogy népe tagjai elfogadottabbak legyenek az emberek között. Most röviden ennyi. Üdv
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Még nem utaltam, de amint lesz időm rendezem a dolgot. Viszont most már roppant módon érdekelne egy végleges csapatösszeállítás emberek és karaterek szintjén is. Mert nagyo leültünk itt ezzel a dologgal kapcsolatban.
Üdv
Garma
Sziasztok skacok. Elmélkedtem egy kicsit a karin. Arra jutottam, hogy egy Gnóm tolvaj milyen jól nézne ki a csapatba. Kiváncsi vagyok ,hogy-hogy tetszik ez nektek. UI. igazából egy fejvadásszal jöttem volna , sajna az nem igazán férne ebbe a csapatba ) Üdv: Rio
Az elf bárdon gondolkoztam sokat (tűzvarázslón kicsit kevesebbet ), de mivel túl "lassú" nak, földhöz ragadtnak tartom az elf karaktert inkább egy világcsavargó Arel papja (Sólyomszív irányzat) mellett döntöttem , aki akár lehet valami közeli ismerőse, rokona a másik már csapatban lévő Arel papnak.
Calorys
I. OM. verseny Calorys de Winter "Karvaly" - Komédiások II. OM. verseny Lorenico Docchi - Fekete Gyémántok
A csapatba részemről bármi befér amit a versenykiírás nem tilt. Egyébként meg csak fantázia kérdése no meg egy jó előtörié de hát ez nem hiszem hogy gond lesz. Rio a fejvadásszal sincs gond nem feltétlenül negatív karakter.