Kisebbre nem veszem De szerintem ne nyomtatási elrendezési nézetben olvasgasd majd az előtöriket, mert az gyilkos, hanem helyette a divatos színes háttér nélküli normál nézetet ajánlom. Akkor akkora kanyi betűkkel ír ki mindent, hogy gyönyörűség nézni
Nos, akkor én vagyok nagyon béna, pedig nagyon jól kezelem a word-öt. Bocsi, nekem is 12-es a betűméret, kivéve a karilap elején, ahol a karakter neve, faja stb van írva, így hirtelen csak arra kattintottam rá, mielőtt írtam volna az előző reagom egyikét.
Szóval, előtöri bemásolva, 12-es méret, felesleges szöveg előtte kitörölve a csapat közös előtörténete alól, sorigazítás jobboldalra..... és az utolsó 5 sor átlóg. viszont a jobb oldal tiszta hullámvölgy, de semmilyen szót nem tudok átvinni az üres helyekre, mert nem férnek ki.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Részemről a tápmentes hangulat rendben van, inkább legyen színes egy karakter, mint tápos. Ha a többieknek sincs ellenvetése, akkor elmondanátok, hogy eddig kikből, mikből áll a csapat? Sajnálom, ha a csapatnév miatt gondot okozok...
Ki is tud közülünk franciául? Az a négyest ötössé fabrikálhatná
Eddig van egy wier mentalistánk (Craiané), törp Tooma papunk (Togaré), ember tűzvarázslónőnk (Niobéé), és egy ember harcosnőnk (enyém). Légy üdvözölve a csapatban, ahol női JK-k is vannak
A közös előtörin majd variálok annak fényében, mivel jönnél, s az a kari kb. milyen személysiégű.
Lenne még kérdésem: mivel én vagyok az utolsó becsatlakozó, van valami kívánság esetleg? Olyasmire gondolok, ami hiányzik a csapatból és gondoltatok rá, hogy szükséges lenne. Nekem már van elképzelésem, de hátha össze tudom egyeztetni a karakteremmel.
Üdv a csapatban! Azzal jössz amivel csak jólesik(ennél szedett-vedettebb társasággá úgyse avanzsálunk, már így is elértük az entrópia maximumot ). Habár toroni karakter jelen esetben talán nem lenne szerencsés választás. Hacsak nem jól titkolja ezt, dezertőr... stb.
Les cinq Fantastique ~ "Lé szenk Fantasztik"
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.