Hm akkor én is átjelentkeznék. Ha sikerül meggyöznöm akkor Sorgen az ork énekmondójával jön a Hallgatagok törzséböl(fehér ork-Darton hit).Majd OM-osítom neki. Orwen Te mit találtál ki?
Amennyiben eljutok a versenyre (kb 90%) akkor bárd,bajvívó,tőrművész,tolvaj koncepcióim vannak.Egyszóval a tipikus kalandorok....A hit mindegyiknél Arel esetleg Domvik. Mindenképp az antitáp jegyében, de nem feltételen elveszett karikat szeretnék készíteni.A faj félelf vagy ember.
Köszönöm, hogy mellémszegődtetek, remélem rászolgálok.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Ide tartozom, szóval erősen gondolkodom, hogy milyen karaktert hozzak össze ide. Eddig lenne egy fehérork énekmondó, és egy kalandor. Feladtátok a leckét. Hmmm.. Ha pyarroni csapatot csinálunk akkor lehet, hogy kezdek egy dartonitával az ork mellé, pap esetleg paplovag, de mindenképp Maremita. Tűzvarin gondolkodtam még, de valahogy nem illene be a partiba. A varázslót most nem venném számításba, boszorkánymester nem lenne nyerő . Harcosfélének megteszi az ork, és a kalandor. Igen, talán a Dartonita látszik nyerőnek.
Herold te mit hoznál?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Orwen del'Correl 2008.01.04. 13:30-kor.
A III.-as csapat fullon van!!!! NINCS OTT SZABAD HELY!!!
Megtudhatnám mégis hova retekbe akarsz átcsusszanni? Ötödiknek?
Egyenlőre 4 fős csapatok felállításán dolgozunk. Ha mindenáron be alarsz kerülni a III.-ba beszéld meg velülk, kit rúgjanak ki, hogy te oda bekerüljél, mert máshogy nem fog menni.
Emberek ahol megvan a 4 fő oda senki ne szervezze be magát ötödiknek!
Nehéz a döntés... argh.. Még megeshet, hogy domvik-hívőt hozok. Itt is pap, vagy paplovag jönne szóba. Erin! Közben kialakult a dolog? Mert egy bajvívó, vagy bárd szerintem jól jönne, és tolhatnád Domvik hittel. Vélemény?
A további körök futása közben vetném fel azt a kis aggodalmamat amit egy domvik hitü ember érezhet egy ork társaságában. Bár nem vagyok totál jártas a témában, de nem hiszem hogy a maremiták olyan szinten háziasították volna a vad orkokat mint pl az udvari orkok. Valszeg inkább a vadságuk és a feltétlen hűségük az ami elönyeik közt említendö. Szal nehezen látom azt hogy bajtársiassan küzd egymás jobbján az ork énekmondó és pl a domvik bajvívó netán a paplovag.
A hétvégén-Vasárnap-megcsináljuk a karaktereinket, szal ha az énekmondó elvetélt ötlet légyszi most szóljatok és akkor megpróbálkozhatunk mással.
Köszi Herold
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Hmm.. legalább megtudtam valami újat. Meg voltam győződve, hogy a fehérorkok udvari ork-szintre lettek nevelve. Ha pedig lett volna élet vagy rend a jellemében akkor nem lett volna gond a dologból, bár nyilván jó indok kell a közös kalandozáshoz. A shadoniak tudtommal nem rasszisták, csak kicsit előítéletesek. Minenesetre én szinte akármire kapható vagyok, csak legyen annyi, hogy valami csapatot hozzunk össze, mert ha valaki randon karakterekből álló partiban szeretne játszani, bármikor megteheti egy zárt kalandban.
Csak abba gondoljunk bele hogy legközelebbi ork ismeröse-akár csak meséböl is- egy shadoninak legfeljebb a Dúlásból származhat. Lássuk be, ez azért nem egy hosszú és szép barátság alapja. De mondom, nem fix ez az ork, meggyözhetöek vagyunk sött, vasárnap még bármi kiderülhet. Bár legutóbb egy shadoni partyban(Domvik egyházi osztag) haltak ki de megkérdem majd hogy hátha van újra kedve egyhez.
Sajnos nekem még gözöm sincs hogy mivel is készüljek. Sokat segítene ha neketek lenne alternatívátok amihez a mienket tudnánk igazítani, hogy legalább összemesélhetöek legyenek. Ne legyen benne ilyen orkos malör pl.
Bár azt meg kell jegyeznem hogy lassan 6 éve nyugszik neki fiókban az orkja mert nem volt olyan Km/kaland ahova befért volna. Lehet hogy ez most post farm lessz, lehet most írsz épp Te is Orwen.