Csapat: IV. Csapat
Karakter neve: Kőfejű Beldor
Karakter kasztja: Tooma-pap
A karakter kinézeténél félvértezetet visel, melyet nem tudna megfizetni. A felszereléseknél ez sodronyingre szeídül.
Az előtörténet jó, egyszerű.
A közös előtörinél a feltételek kivágásával hosszabbította meg a "helyet", de a formázást emgtartotta. Én azt mondanám ez is belenyúlás, de kérlek ezt véleményezzétek, addig nem olvasom el, nem bírálom.
Stat:
A képzettségekre költött pontok feltüntetésének hiánya miatt nem tudom érdemben véglegesre lebírálni a statrészt ezzel majd kiegészítem a bírálatomat, ha a javított verzió megérkezik. Togarnak jeleztem a problémát a megbeszélésnél, azt válaszolta javít.
Felszerelésnél árak nincsennek feltüntetve. A kevés tárgy miatt becsülni tudom, hogy az elköltött pénz megfelel a felírtaknak.
Togar anno kérdezte a megbeszélésben:
Gyógital: A megbeszéléses topic alapján készíthető ingyen a megadott mennyiség.
Gyógyfüvek: Nem kell rá pénzt áldozni a karakter kiment a rétre és szedett 4.fokú herbalizmussal.

Kötszer: Ha az Ichigo által linkelt felszereléstáblázatokban sincs benne szerintem egy "adag" kötszer 5r, így a 20 adag összesen 1e.
Képzettségeknél a szakrális mágiánál Lélek szféra van feltüntetve Élet helyett. Tooma a Természet és Élet szférákat uralja.