-Valóban? Szerintem Sophie tudja, merre járunk, ugye? -nézek társnőmre - Az előbb számoltál valamit, nem? És magabiztos is vagy...
"Még az is, aki igazából nem...Azt beszélik, egy lépésnyi területre több utcai csata és fegyvermenniség jut, mit Erionban...És hogy itt majd mindenki a fenekébe dugva is gyilokot tart...Ez valami vicc lehet."
-Valaki megmondaná nekem, hogy mért kellett ilyen messzire jönnünk? Ez a hely irtó messze esik Eriontól!-jajdulok fel, aztán Nabilhoz hajolok:
-Te, emlékszel még, milyen kárörvendőn néztek rád a kikötőben? Kétszer is rákérdeztek, nem tévedtél-e el, mert itt dzsadot reggeliznek az orgyilkos kurafik... Sophie, mit jelent az a kurafi?
Minden szövegelésem ellenére jól érzem magam. Viszonyom -pardon, kapcsolatom- Nabillal töretlen, bár bizonyos pozitúráról még nem sikerült leszoktatnom, és gyakran fáj a hajam...

Drin érdekes figura. Nem derült ki világosan, mivel is foglalkozik, de a szeme se áll jól a fickónak, pozitív értelemben. Sose tud egy helyben megmaradni, és párszor láttam, mazsolázza Sophie fenekét, meg egyéb domborulatait. Hozzánk csapódott utitársként, és meglepő, de partot érve se lécelt le. Csak nem négyen bandázunk ezután?
//Halál tudja, mit keres itt a karim -azaz mi vitte rá a hármas lelkét, hogy ide vergődjön-, HM segítséget kérek