• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az Ezüst Unikornis fogadó és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 23 / 25 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.09. 1:11

(Sab’dagham Ryen)

Mivel igen csak a többiek közt állok igy reménykedem,hogy nem esik le,hogy rám akart nézni :D

-És pontosabban milyen részekből áll?Ha jól hallom,akkor van egy fizikai része a dolognak...
Meg lehetne tudni a feladtokat?Arra gondolok,hogy pl ez a fizikai rész miből ll pontosan?Gondolom nem sziklákat kell tologatni...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.09. 22:39

// Mondta hogy nem akarja lemesélni. Akkor minek részletezni. Bevállaljuk oszt kész. Szerintem is kár rajta tökölni. //

- Részemről rendben. Már ha egy gyenge nőre is olyan felmérést tudnak kitalálni ami neki való. Mondjuk a fizikai megpróbáltatás nem tartozik az erősségeim közé. <... Hancúrban akármikor akárkit lenyomok, de verekedni, meg falat mászni nem fogok semmi pénzért. Na jó. azért tudnék mondani összeget. Meg mást is. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.10. 13:42

//Ryen: ha ezt nekem irtad, akkor: //
*Grebal gyilkos tekintete elol nincs menekves... :twisted: :twisted: :twisted: *

//Ne akard, hogy az elso kezebe akado targgyal (nini, egy kalapacs... hogy kerul ez ide?:P) hivja fel magara a figyelmedet...//

<... "egy varázsló egyedül pl. biztosan nem birkózna meg a fizikai részével" - es kozben Ryen-t meregeti... Nofene. Csak nem...? ...>
*Grebal megigazitja ruhajan az egyik csatacsakanyt. Majd jobban vegigmeri Ryen-t, immaron egy gladiator kutato szemevel.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wharadak 2005.12.11. 10:19-kor.
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.10. 15:25

(Sab’dagham Ryen)

Egy ideig nem szól amikor mérlegeli Grebal.Majd megunja a dolgot és megkérdezi:

-Talán tudok vmiben segiteni Grebal?Inkább hallgassuk meg mit akar még az úr ;)

//Mit irtam neked :?:
A szikla tologatásra gondolsz?Az nem személyeskedés volt :lol: //
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.12.11. 10:04

Nem mondtam hogy méregeti... Azt mondtam válasz közven rá néz. Ha úgy tetszik neki válaszol...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.12. 22:58

//
sztem tovább léphetünk a tesztre nem?
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2005.12.24. 10:51

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban
Időpont: egy kora nyári fagyos délutánon
Résztvevők: mindenki aszabad kőművesekben

/off/ Nos nagy vonalakban a tesztről: Shinter kérésére mindenkit külön teszteltek le, a tesztek pedig olyan feladatokból álltak, ami alapján fel lehet mérni, hogy ki mihez ért. Nem most csinálják először, szóval aki a varázsláshoz ért, az kénytelen lessz használni a mágiáját, anélkül egyszerűen nem felel meg. Egyébiránt ha ezt vállaltátok mindenki átment a "vizsgán", és most ismét a fogadó irodaszobájában vagytok./off/

-Nos üdvözlöm önöket ismét hajlékomban. Úgy hallottam hogy apróbb fennakadásoktól eltekintve mindannyian megfeleltek a próbákon, azonban képességeiknek magasabb szinten csak együttesen láthatom hasznát szóval először azt kellene megoldani, hogy csapatként dolgozzanak, gondolkozzanak! Ez alapján választottam ki az első feladatukat. Talán már hallottak róla, hogy a városban mostanában eltulajdonítottak néhány műtárgyat. A városőrség megkért hogy egy csapattal segítsem a nyomozást és én magukra gondoltam. Ha elvállalják megkapnak minden segítséget a hatóságok részéről, és természetesen a fizetségük sem marad el.
Egyenlőre ezt a munkát tudom felajánlani. Elfogadják vagy sem?

Sion
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.24. 11:03

(Sab’dagham Ryen)

Egy kicsit rossz kedvűnek látszik talán a próba miat lehetett...Ugy hogy most nincs is igazán kedve beszélni inkább a többiekre bizza a dolgot.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2005.12.24. 13:17

Flamm egykedvűen méregeti a többieket. Nem lesz nehéz dolga együtműködnie velük, egyedül Ryen úrfitól fél. Persze nem úgy...
-Ha a többiek benne vannak akkor énis...
Mondja és zsebrevágja a kezét. <itt se lesznek meg a keresett kristályaim...>
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.25. 17:21

// Azért nem tartom reálisnak, hogy mindenkit rákényszerítenek, hogy használja a mágiáját, mert nem tudják hogy kivel állnak szemben. Nem hiszem, hog ha Neelának csinálnak tesztet, akkor rögtön egy boszorkányra számítanak. De mindegy. Tényleg lépjünk túl rajta. //

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.12.25. 17:38

Wharadak: Valóban nem, de egy boszorkány a szintenként 4 Hm-jével nem biztos hogy ugyanúgy veszi az akadályokat a mágiája nélkül mint te 12-vel, harcorientált képeségekkel. Egyszerűen ugyanannak a dolognak a többféle megoldásáról van szó...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.30. 2:27

- Részemről rendben. Majd csak kitalálunk valamit.
<... Pár vacak műtárgy nem lehet gond. Ha meg már lesz pénz, akkor jöhet a második fázis. ...>
- Amúgy milyen műtárgyakat loptak el? Csak egyszerű műalkotásokat, vagy valami varázsos holmikat.
*A varázsos holmiknál szinte suttog, és teljesen áhítattal fejezi be a mondatot.*

//
szóval aki a varázsláshoz ért, az kénytelen lessz használni a mágiáját, anélkül egyszerűen nem felel meg.

Bocsi, hogy még mindig ezen vagyok fennakadva. Csak arról van szó, hogy amikor idejött Neela, akkor egy vajákoslánynak adta ki magát. Tehát a tesztet szerintem nem egy boszorkány mágiájának erejéhez kellett mérniük, hanem egy vajákoslány lehetséges tudásához. Azt pedig anélkül is teljesíteni tudja, hogy mágiához folyamodik. Csak ennyi. Az előbbiekben én voltam félreérthető. Remélem most már világos, hogy min problémáztam. Részemről le van zárva az ügy.
//

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.30. 19:45

(Grebal Winda)

- Kellemes napot maganak is. Csatlakoznek Neela-hoz, azaz, reszemrol is rendben van, bar a dijazasrol szeretnek negyszemkozt beszelni magaval...
<... A penzzel most nincs gondom, ellenben hatha tud egy-ket infot szolgaltatni a Felszemurol... Es ugyebar annak _nagyon_ orulnek. Meg a kalapacsaim is. Szegenyek kezdenek berozsdasodni... Aztan meg, nem akarok kijonni a formambol. ...>

*Hallgatja a tobbiek hozzaszolasait, kozben csendben gondolkodik.*
<... Erre a hohaju cingarra meg jobb lesz odafigyelni. Mar igy is a bogyomben van... ...>
*Flamme-ra pillant.*
<... Errol az "uj" sracrol meg keveset tudok... Nem mintha a tobbiekrol tobbet tudnek... Bar vannak egyesek, akiknek nem kell ajanlo. ...>
*Elmosolyodik, mikozben Neela-ra nez. Vegul turelmesen var, mit valaszolnak a kerdesere.*
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.06. 12:46

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezüst Unikornis fogadóban
Időpont: egy kora nyári fagyos délutánon
Résztvevők: mindenki aszabad kőművesekben

-Nos akkor ha jól értem, mindannyian elvállalják a feladatot. Nagy vonalakban akköl van szó hogy egy rejtélyes alak káoszkori régészeti leleteket kezdett lopkodni a városban. eddig nem nagyon tudta megállítani semmi, pedig többféle módon próbáltak védekezni ellene. Valószínüleg mágikus támogatás is van mögötte, mert a mágikus védműveket is sikerült kijátszania, de emellett az őrök sem bírtak vele. Tekintve hogy a tárgyak mind ugyanabból a korszakból származtak, jó eséllyel egy gyűjtőről van szó, akinek nem számít a pénz. Mindenesetre ennek a kiderítése már magukra vár, én csak támpontokat tudok adni.Természetesen a városőrség is nyomoz az ügyben és maguk elvi szinten hozzájuk tartoznak, így bejárásuk van a helyszínekre, de mint megbízójuknak, nekem tartoznak számadással. nemhivatalosan valószínüleg a megkárosított felek is folytatnak nyomozást, de hogy kik és hányan arról nincs információnk. Nos ezen a papíron rajta van az eddig eltulajdonított tárgyak listája a helyszínekkel ahonnan ellopták őket (a papírt Grebal-nak adja). Tegyenek belátásuk szerint, de vigyázzanak, ne kavarjanak túl nagy feltűnést. Előfordulhat hogy kapnak még erősítést, de próbáljanak meg együttműködni, mert anélkül nem hordott nég a hátán ynev eredményes és hosszuéletű kalandozócsapatot. És most ég önökkel... (Nem bunkó, ha kérdés van válaszol.)

A papíron a köv. tárgyak és helyszínek szerepelnek:
-1 db szertartási ezüsttál és 1 db ezüst áldozótőr - Magángyűjtemény, Roden cwa Rihamir, Kastélynegyed
-1 db szertartási kelengye és 1 db talár - Eleven történelem múzeum, Kastélynegyed
-1 db ismeretlem vésetekkel borított agyagtábla - Magángyűjtemény, Kereskedőnegyed

Sion
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.06. 13:44

(Neela)

<... Jó kis munka ez az én képességeimhez mérve. Csak amíg dolgozunk, hol fogok lakni? Már csak pár nap, és elfogy az összes pénzem. Még nem vagyunk annyira összegabalyodva Greballal sem, hogy ráakaszkodjak. Az utcáról meg nehezen fogok dolgozni. Meg pár nap és más fontos kérdésekkel is kell majd foglalkoznom. ...>
*Elgondolozik és kicsit el is komorodik, majd elkuncsorogja Grebaltól a papírt.*
- Gyerünk. Menjünk és dolgozzunk meg a pénzünkért. Sok helyet végig kell még járnunk.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
366 hozzászólás • Oldal: 23 / 25 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25

Vissza: Régi Kalandok...