• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Eladó M.A.G.U.S. könyvek

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
126 hozzászólás • Oldal: 2 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.04. 17:08

na hát a kamarillának lement az ára?
Az enyémen még 4500 Huf van irva :D
Igaz,hogy egy fillért nem fizettem érte...nem nem loptam...tombolán kaptam :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.01.04. 17:13

Thx, de engem az érdekelne h én mennyiért tudnám eladni őket tökéletes állapotban...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.04. 17:13

Az enyém meg 4500 forintos. És olyan 3800 körül szereztem. De együtt a maszkabállal, a szabbattal meg a mesélők könyvével.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.07. 2:55

Ha valakinek van eladó enoszuke kiege, az szóljon Ha jó állapotban van, akár adok érte 2000 forintot is. Csak viszonyításként újonnan 2200, csak nem tudtam felmenni érte pestre. THX.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.07. 23:46

Nemrég nézegettem árlistákat, és leesett az állam....
a Nagy Zöldet én 7000-rt vettem, mivel keményötéses, éshát Silverlndos, ugyhogy ennyi. Az UT-t karácsonykor vettem, 5000 Ft volt. És most jövök rá, mennyivel jobban jártam volna ha máshol veszem meg, mert olcsóbban kijövök szinte minden más bolttal... persze a Silverland a legobb, mer szinte minden megvan ott. A Gorduin könyvek uccsó két része, a Holdfényember és a másik az hol kapható?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.02.07. 23:52

Holdfényember? :lol: Na arra még kíváncsiak néhányan!

Komolyra fordíta a szót, sajnos nincs ilyen könyv. Még az előzmények sincsenek megírva. Ezért pl. ha a másik 2 uccsó könyve egyikén a keleti szél 2-t érted akkor szintén hiába keresgélsz mert még olyan sincs. Az uccó 2 a keleti szél 1 és a kétkötetes valhallás vagy az egykötetes inomis karnevál.

Ha mást keresel, írd meg a címét és megpróbálok segíteni...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.07. 23:58

Oksa, előre is thx....van egy inomis ismerősöm, aki az rpg.hu egyik...főarca. Nos ő irogatta ezeket a könyveket, én meg serényen keresgéltem. Leírta, hogy ezek a részei a ciklusnak....megvan valami bárd és démon vagy valami ilyesmi néven van könyv.... meg egy másik....nos az a lényeg, hogy én keresem nagy serényen a Karnevál után játszódóakat, de semmit sem találok. Vééégre megszabadulhatnék Tier Nan orduintól, de addig nem nyughatok, amig mindent nem tudok róla....akkor majd fikázhatom és is :D .
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.02.08. 0:02

Csak a Keleti szél első része jött ki azóta...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.08. 0:04

Jaaaaj :D Eszembe jutott! Ezek novellák! A bárd és démon me amikről mesélt, mind novella! Most jutott eszembe...
Akkor azért nem találom sehol.... na majd elkérem tőle, mer neki megvan....

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

apró.

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.03.29. 14:00

Ha már más is, én is. Érdekel néhány szerepjátékkönyv. Ugyan elméletileg megvan, de azért a Titkos fóliáns (harcosok, barbárok, gladiátorok kézikönyve), valamint 2. TK-kaprendszerestül. Esetleg még egy Útmutató a szabathoz (Vampire), valamint onnan a mesél?k könyve, és végül egy Hunters: the Reckonning - magyaul! Árat most nem mondok, de senki ne számoljon könyv/3k-nál többre (mert nagyon sokan el vagytok itt tévelyedve ami az árakat illeti), ám az nagyban függ a min?ségt?l.

mailto:guyverhome@freemail.hu

Ezen a cimen elérhet? vagyok, ide kérném az ajánlatokat, ha valakinek van. A könyvekért személyesen is elutazom, ha el?tte meg tudunk egyezni. További kellemes játékot mindenkinek.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.03.29. 14:04

Egy megjegyzés...el kell keserítselek, én Hunter alapkönyvről, ami magyar lenne, nem tudok, én is a netes verziót használom, és ahogy sejtem, jó ideig nem is lesz magyarul kiadva. Nekem ugyan megvan mind a kettő vampire könyv, amit keresel, de a világért se adnám el, mivel gyüjtöm őket, sorry :D
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.03.30. 15:25

Gróf Hart Bel Laumel írta:Egy megjegyzés...el kell keserítselek, én Hunter alapkönyvről, ami magyar lenne, nem tudok, én is a netes verziót használom, és ahogy sejtem, jó ideig nem is lesz magyarul kiadva.

Akkor most én keserítelek, mint hozzá nem értőt. Pedig van, méghozzá a Werevolves-ban, benne van a hunter kiegészítő is. Lehet, hogy kicsit hiányos - nem láttam még azt a könyvet kézközelből - de akkor is, elméletileg benne kell lennie. Egy ismerősöm már ide is ígérte, csak szerződéses honvéd az illető, és nagyon ritkán találkozom vele.

Egyébként köszönöm, jó magyar mentalitás szerint, nem arra voltam kíváncsi, hogy ki nem adja el a könyveit, hanem arra, hoyg ki az, aki igen. Ajánlom az általános iskola második osztályát, ott tanulható az értő olvasás.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.03.30. 18:59

A_Mandragóra írta: Akkor most én keserítelek, mint hozzá nem értőt. Pedig van, méghozzá a Werevolves-ban, benne van a hunter kiegészítő is. Lehet, hogy kicsit hiányos - nem láttam még azt a könyvet kézközelből - de akkor is, elméletileg benne kell lennie. Egy ismerősöm már ide is ígérte, csak szerződéses honvéd az illető, és nagyon ritkán találkozom vele.

Egyébként köszönöm, jó magyar mentalitás szerint, nem arra voltam kíváncsi, hogy ki nem adja el a könyveit, hanem arra, hoyg ki az, aki igen. Ajánlom az általános iskola második osztályát, ott tanulható az értő olvasás.

Nem értelek, valószínűleg félreértetted azt, amit én írtam, mert én, ellenben veled, sehol nem használtam sértő kifejezéseket, megjegyzéseket. A második osztály, köszönöm, régóta megvan, ellenben rólad, stílusod miatt, többet nem kívánok nyilatkozni.
Az meg, hogy van a werewolfban, nos, lehet, én azt a rendszert nem ismerem. Ha meg van, minek kérdezed? ááá.....és biztos fel sem tűnt neked a reagom végén az a mosolygó smiley, úgy látszik, szövegértelmezésből már látszik, ki bukott meg.
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.03.30. 19:05

"HÁNYSZOR TÁMADT TENFIAD SZÉP HAZÁM KEBLEDRE..."

ÉN CSAK ENNYIT TENNÉK HOZZÁ AZ EL?BBI PÁRBESZÉDHEZ.
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.03.30. 19:08

Tudod Gorden, egyetértek veled, bizonyos szintig, azaz majdnem egészen :)
Ha segíteni próbálsz, és leugatnak érte, majd megkérdőjelezik a szellemi képességeidet, és hozzáértésedet valamihez, hát nem tudom, lehet te is bepöccennél...vagy lehet csak én vagyok olyan, hogy ami a szívén, az a száján típusú ember. De sajnos ez van, majd igyekszem változtatni :D
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
126 hozzászólás • Oldal: 2 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

Vissza: Csevegõ