1 vari
1 domvik healer
1 bárd(legjobb lenne félelf és ijjász)
2 gladiátor/fejvad/harcos/toli
ideális csapat összeállitás főleg 8.tsz-n fejvad kieggel elég durva.Bár fejvad kieg nélkül sem gyenge már ennyi tápolos egység mellet...sztem egy ilyen banda már elég nagy ellenféllel is szembe nézhet,de azért hozzá kell tenni,hogy ha nagyon erős az ellen,akkor nem árt egy kisebb előkészület
Kötött szerepes Nem írnám ide be milyen kasztok, mert nem lenne jó tudni mindenkinek mindenről... aki meg már tud az tartsa a száját Msn-n sztem megbeszéljük...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
okok... felírtam azokat, akik jönnének... még 1 hely van ha minden igaz... szerintem az egyik csapat csak 4 fős lesz, tekintve a fölényüket bizonyos téren....de mint minden, ez is hakeára vár még. Schinter tudja, miről van szó...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Engem is érdekelne a dolog, amennyiben az nem haladja meg egy totálisan kezdő játékosjelölt képességeit.Ha szívesen láttok akkor valaki értesítsen MSN-sn.
Totálisan kezdő... sebaj, megbírkózunk vele... de napi 1 hz alap! Aki nem teljesíti az hamar NJk lesz... ha a Km nem jön, akkor is lesz valami fincsi szankció...
Ne légy szíves Meridian... ne folytassuk Most valahogy nincs kedvem hozzá... inkább meséld el, mikor akarsz végre KM is lenni. Csakmert megvan hozzá a tudásod, és úgy vélem némi mbíciód is van hozzá... avagy tévedek?