• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 97 / 300 • 1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 300

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.30. 21:24

Tévedsz... :wink:
Egyébként még nem tudom, majd ha elfogy egy-két kalandom

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.03.30. 21:27

Véleményem szerint az elf igen érdekes nép és nekem nagyon bejönnek a depisség és a zárkozotságuk.Ugyan akkor nem birom elnézni ha vki csak azért van egy elffel,mert kap +Cé értéket és brutál ijjászt lehet belőle faragni....

Nos ha vki oda jön,hogy ő szeretne egy elf varázslót szeretne azért 20k arany induló casht,mert 2k éven keresztül teremtgette az aranyat napi 20 mp ért akkor szimplán annyit mondanék neki valszeg,hogy nézzen egy másik kaszt és faj után...Már szimplán az hogy elf nem tenné meg nem beszélve a varázslóról...Aki ennyire pénzéhes azt valószinűleg elég hamar kitagadják maguk közül az elfek és nem valószinű,hogy kitudná tanulni a varázslás fortélyait...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.03.30. 22:52

Csak egy kérdés:
Miért lett törölve a 'Szomorú esetek' topicja?

Nem mintha sok közöm volna hozzá (mármint a miérthez), csak érdekelne...hogy mégis miért
Persze, ha az okok publikusak...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.03.30. 22:54

Quasse Limenel Umassyras írta:Na srácok. Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt veletek a ló. Azt hiszem, hogy a rasszista kérdések megvitatása nem tartozik az oldal témái közé. Senki sincs korlátozva a hovatartozását tekintve, de légyszives máshol vitassátok meg. A magusos fajokról szóló értekezés pedig nem ebbe a topicba való. Köszönöm a megértéseteket.

A topic amugy torolve lett by Con Larrodan.

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.31. 15:16

Igen, eléggé elfajultak a dolgok... de a fajkérdést szeretném majd msn-n megtárgyalni veled Yvett, pontosan mit is gondolsz róla... szerintem nagyon jó téma, ezért is javasoltam Con-nak, hogy az új oldalra kerüljön fel egy iylen topic, ahová hasonlókat lehet írni...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.31. 15:18

Ahhoz szerintem meg nekünk kell moderálni magunkat, ami azt illeti...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.03.31. 17:34

Tysson-lar írta:szerintem nagyon jó téma, ezért is javasoltam Con-nak, hogy az új oldalra kerüljön fel egy iylen topic, ahová hasonlókat lehet írni...

Ezt jó ötletnek tartom!
Mert attól függetlenül, hogy itt kizárólag a mágussal és azon belül is az online formájával foglalkozik az oldal, emberek vagyunk kiknek mindenféle dologról megvan a saját tapasztalása és véleménye. És néha jó másokkal megosztani. És kivel ha, nem azokkal kikkel jól érzi magát az ember (ez vonatkozik személyes ismeretségre és bármilyen más fajtárája is).
Legalább egymást is jobban megismerhessük általa.

Meridian írta:Ahhoz szerintem meg nekünk kell moderálni magunkat, ami azt illeti...

Én ahogyan vissza emlékszem mindenki a legjobban moderálta magát - asszem csak egy valaki volt aki leírta nyersen a véleményét....(ráadásul igencsak rasszista szövegezéssel...). És ez a véleménynyílvánítási forma nem elfogadható az interneten - meg persze sehol sem nyíltan...

De ez tényleg nem idevágó téma - de mégis jó ötletnek tartom Tysson-lar kezdeményezését, hogy legyen ilyesmi "beszélgetési" lehetőség is!
Szal, ha felmérés készülne az igényből engem már a támogatókhoz lehet sorolni! - de ez Con-on múlik!

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.03.31. 18:07

Az új oldalon lesz helye, ígérem ;)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.03.31. 18:15

Tysson-lar írta:szerintem nagyon jó téma, ezért is javasoltam Con-nak, hogy az új oldalra kerüljön fel egy iylen topic, ahová hasonlókat lehet írni...

Yvett de Crei:

Ezt jó ötletnek tartom!
Mert attól függetlenül, hogy itt kizárólag a mágussal és azon belül is az online formájával foglalkozik az oldal, emberek vagyunk kiknek mindenféle dologról megvan a saját tapasztalása és véleménye. És néha jó másokkal megosztani. És kivel ha, nem azokkal kikkel jól érzi magát az ember (ez vonatkozik személyes ismeretségre és bármilyen más fajtárája is).
Legalább egymást is jobban megismerhessük általa.

Szerintem viszont ez nem jó ötlet. Aki szeretné, bizonyára talál más csatornát is erre, hogy továbbadja ilyen témájú gondolatait azoknak, akikkel jól érzi magát. Nem mondom, hogy nekem nem esne jól felvetni néha egy-egy ilyen témát, vagy hozzászólni egyhez. De ha annyira ilyenekről szeretnénk beszélni, megtehetjük ezt másik fórumokon is, akár közös megegyezéssel is látogathatunk egyet, ez részletkérdés, az oldalon megismerkedtek egymással, hogy hol beszéltek/beszélünk ilyesmikről, az már részletkérdés. Ez az oldal viszont véleményem szerint maradjon meg annak, ami: rpg-s oldalnak, mert ilyen alapon a sajnálatos esetek topik mellé bevehetnénk az örömködés részleget, vagy sportot, sőt, akármi mást is, egyszóval mindent; mégis, ezekben egy lenne a közös: Nem a szerepjátékhoz kapcsolódnak. Nos, aki másról szeretne beszélni, arra van ugyanígy más helyszín is, és semmi sem tart itt vissza attól senkit, hogy az itt megismert emberekkel ossza meg gondolatait... másutt. Egy PM-et írni, vagy egy röpke MSN-sort stb nem hiszem, hogy ne lehetne írni, vagy túlságosan nehéz lenne, ami tartalmazná a témját beszélgetéseteknek és a helyszínét. Ami meg nem extrém téma, arra itt is megvannak a megfelelő topikok, ahol nem csak a karaktereként beszélhet az ember.

Azt még inkább támogatnám,hogy egyetlen teljesen más témákra való topik legyen nyitva, de inkább az sem. Mert ha egy eset -vagy mi- topikként ki van emelve, akkor az előbb-utóbb csak másikat szül, mert ha egyszer ennek is lett topikja, hát másért miért ne lehetne alapon. Ez persze nem törvényszerű, ha mindenki ésszerűen áll a dolgokhoz, ám én mégis ellenzem. Ez persze csak az én szuverén véleményem... :)
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Dianne
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 77
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.03.31. 18:23

Egyébként most megint normalizálódtak nálam a dolgok, legalábbis egyelőre úgy néz ki, szal a mesélés részemről teljes gőzzel -vagy ahogy épp bírom- beindul megint... :D

Viszont mivel nem teljesen hiánytalan a nálam levő karakterlapok mindegyike, kérem azokat, akiknek hiányossága van, pótolja, azt hiszem volt rá ideje gondolkozni bőven, több is mint kellett volna. Valamint mivel kaptam pár levelet, és ezeknek meg egyéb MSN-es beszélgetéseknek köszönhetően elég nagy a kavarás, megkérem a nálam játszó karakterek tulajait, hogy ebbe a topikba petyegjék le, hogy igen, ők vannak nálam, mégpedig az X. Y. nevű karakterrel. Persze ez leginkább a még be nem mesélt karakterekre ill gazdájukra érvényes kérés. Előre is köszi! :)
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Dianne
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 77
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quarion Galanodel » 2006.03.31. 18:54

Igen, én vagyok nálad. Raluk Trat nevű karival. És nem vagyok még bemesélődve :)
Quarion Galanodel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.31. 19:50

Én sem vagyok bemesélődve, Ieldan nevű karakterem van :wink:

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.03.31. 21:33

Dianne írta:Nem mondom, hogy nekem nem esne jól felvetni néha egy-egy ilyen témát, vagy hozzászólni egyhez. De ha annyira ilyenekről szeretnénk beszélni, megtehetjük ezt másik fórumokon is, akár közös megegyezéssel is látogathatunk egyet...

Szia Dianne!

Teljesen egyet értek abban, hogy ezek nem rpg-s dolgok. DE!
Mint írtad te is, hogy jól esne beszélgetni ilyenekről - meg egyáltalán bármiről (bármi másról). Én nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretek sok helyre beregisztrálni....hogy mi az oka??? saját adatok, egy újabb felhasználóinév új jelszóval, és csak halmozódnának azoknak az oldalaknak a száma miket végig kellene látogatnom egy héten ki tudja hányszor.....
Megmagyarázom miért tartom ezt ITT jó ötletnek (bár lehet nem értetek egyet velem): ez egy kis családias közösség, őszintén szólva ide szeretek akár naponta többször is felnézni - persze ha engedi időbeosztásom... Mivel itt is emberek vannak a másik oldalon - miért ne beszélhetném meg velük a problémát ugyanitt. Nem szeretem a dolgokat megbonyolítani. (Ha a szomszéd gyerekekkel szeretnék beszélgetni, nehogymár felhívjam őket, hogy menjünk már el a presszóba csevegni... :P )
Szal, de ez is csak az én személyes véleményem és álláspontom.

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.03.31. 22:19

Van benne igazság, de lehet, hogy akkor egy külön részt kéne képezzen az oldalon a "Nem ynevi témák" csoport...vagy amennyiben a világi dolgokat fantasy szinten akarjuk megdumálni...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.03.31. 23:11

Faj kérdés alatt elf, törpe, gnóm, amund, dzsenn... stb...-t értettem. A törölt témához hasonló mégegy nem lesz.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 97 / 300 • 1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok