Az tényleg nem ide való, ezt is túl későn távolítottam el... Természetesen priviben lehet véleményt cserélni, és ott van még az msn/icq/irc/skype/mail és még sorolhatnám...
javasolnám nektek,hogy regisztráljatok yahoot és ott nyissatok egy conferencia szobát aztán mindenki a szájához emelheti a micronját és mehet a tracs party...
Mellesleg sztem egy faji csopról szóló téma nem kell...Mindenkinek ugyis megvan a saját véleménye és nem kell a neten is szomorú esetekkel törödni....járjunk ide szorakozni és jól érezni magunkat és kiméljük meg magunkat attól,hogy feljönnek kevésbbé művelt emberek és elrontják a teljes napunkat vagy esténként...
Viszont egy Ynevi fajok szobáját csak támogatni tudnám
Hah Alapból Connak az elf-törp-ork-dzsen-amund témáról szóló fajokat vetettem fel. Sajnálatos félreértés, de fajok alatt nem a Földi rasszokat értettem... ezerbocsi ha félreértés volt... de nekem úgy tünt, mindenki erről beszél. Először is Joetól kérek bocsánatot, aki tényleg nagyon félreértette a dolgot. A szomorú esetekhez hasonló oldal újraindítása fel se merült bennem... csak a végén szó volt néhány elf-törp-ork kérdésről is, aztán erről jutott eszembe, hogy az Ynevi fajok kérdésének megvitatására lehetne egy külön topic...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
nem is gondoltam, hogy félreérti valaki... ezértse értettem, miért ellenzed... akartam is szólni valamikor, hogy egész jó kis beszélgeéseket lehetne belőle rendezni... sokszor volt már, hogy más topicokban faji/ kasztkérdés felvetődött a MAGUS világában, így szerintem nem lenne rossz dolog... de ha mostmár tisztáztuk...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Megjegyzem a másik topik sem arra irányult hogy a faji kérdéseket boncolgassuk... Egészen idáig nem is volt vele baj, de most elszaladt vele a ló... Ennyi, kész, vége...
Tényleg, az ezüst unikornis mióta áll? Talán már a manifot is megelőzi pedig az nagy szó... Nade a viccet félretéve ünnepélyesen bejelentem, hogy ha minden igaz, ma, avagy holnap este befejezem a Tiadlan-Lighan és környéke című kalandot. Ehhez azonban az kell, hogy mindenki irogasson oda Ha megjön Joe, akkor tudsz majd iroggatni Schinter? Hamarosan kikerültök a slamasztikából, aztán még kell egy lightosabb beszélgetés a Küldöttel... Szóval neked még lesz benne szereped, nem is kicsi. Uhhogy ha ráérsz, akkor majd irogass serényen
Hmm... most ezzel sejtetni akrtál valamit? Mert gondoom tőled kapott ki
Tysson-larnak:
Aham. És ez a folytatást tekintve milyen következményekkel jár? Holnap meg y tovább az Episode II-vel, vagy majd egy hónap múlva, néhyány szereplő reaghiánya miatt?
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Hát... amint befejezem, kifújom magam, és másnap indítom is az Episode II-t. Uhhogy nincs megállás... épphogy egy lélegzetvételnyi... kire céloztál reaghiány alatt?
Connak: mindjárt itt a 100. oldal a tavernában. Ez jubileumi esemény...