Régen volt ekkora punny...vagy volt egyáltalán?Na mind1 reméljük,hogy lassan mindenki végez a saját dolgaival és akkor ismét itt tud ülni a gép előtt és játszani...
Moderátor: Admin
Meridian írta:Nem akarok senkit bántani, vagy kritizálni,de ha ekkora a punny, akkor tökmind1, hogy KM vagy JK hiány van
reag úgy sincs...azért ha 4-ből 4 kaland áll, az...érdekes, no...![]()
Meridian
ui.: ha valakit megsértettem, vagy személyeskedésnek veszi, ezer bocs, nem annak ment
Gorden Harunn írta:Hát tudjátok hogy van ez :
"Rosszabbul élünk mint pár napja 50%-kal kevesebb reag"
de tényleg
Valaki dobjon fel egy érdekes témát amire mindenki felfigyel és nema faji kérdésről szól.Pl. Yneven van olyan hogy demokrácia?Ja és azt is szeretném kérdezni hogy, 8-10. TSZ között mennyi esélye van egy udvari ork harcosnak egy ember varázslóval szemben?
Meridian írta:hát...igen, ez némileg természetes is...de eddig ez ment,most meg nem tudom, mi van...az egész oldal maga lett a punny...sokan fenn vannak, van olyan, hogy 5-6 ember, de azok a kulcsemberek, akik miatt áll az oldal, ritkánbban reagolnak, mint kellene. Nem akarom őket elüldözni, de szerintem senki sem aka minden kalanddal nyárig várni (se arra, hogy vége legyen, vagy haéladjon tovább, esetleg beinduljon)...
Meridian
Quarion Galanodel írta:A demokráciáról annyit, hogy szvsz nem nagyon van, legalábbis most nem tudnék egy országot sem mondani, ahol demokratikus az államforma.
Meridian írta:A demokráciához meg egy idézet:
"Magyarország jelenleg szabad ország...mindenki azt csinál, amit szabad..."
Meridian
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó