//Limi:én úgy vettem,hogy lecsatoltam,de mind1 részlet kérdés...//
Úgy megy fel a szobában mint egy kis gyerek,aki vmi rosszat csinált.
Fent a szobában:
-Trisha mond nyugodtan,amit szeretnél...
Lent a fogadóban:
Odamegy a Dzsad nõhöz és a kezét nyujtja:
-Hölgyem szabad egy táncra?

ha igennel válaszol,akkor elmegy vele egyet táncolni.Ugyan nem táncol mint a legjobb nemesek ugyan akkor látszik rajta,hogy ért hozzá.A tánc után megköszöni neki majd látván,hgoy Trisha két "botlábú" közé szorult odamegy hozzájuk és lekéri a lányt tõlük.Táncol vele egyet és mikor a fogadós a végét kicsit elszomorkodik.
Dzsenának:
-Hát nekem az elõzõvel sem lenne kifogásom

-na jó emberek fekdjünk le aludni.Holnap találkozunk.
Elmegy még a fogadóshoz és kér tõle egy ágynemû készletet,amit felcipel magával.FElérve a szobába látva,hogy Salina már laszik ledobja az ágynemû készletet a földre és átkarolja Trishát és a fülébe súgja.
-A köztünk levõ kapcsolat soha sem fog megváltozni

Aztán elsimitja az ágynemûket a fölödön levetkõzik és készül az alvásra.
Szellemi energiáit felhasználja,hogy éjszaka 2 óra mulva ébredjen.Miután felébredt körbe néz,hogy Trisha mélyen alszik majd odasétál Salina mellé meztelenül.Legugol az ágy mellé majd felidézi elméébe,hogy Trisha hogyan is tanitotta az elméje hatalmával lerombolni mások által felépitett pajzsokat.Rövid ideig koncentrál majd utjára bocsáltja a pusztitó hatalmat.
//
stat bont 20E 10Yp
din bont 10E 5 Yp
//
Majd arelhez imádkozik,hogy Salina szemében sokkal vonzóbb legyen.
//
csábitás 12 mana 7E+3E
//
Aztán csak várja az eredményt.Ha Salina nem ébredt volna fel a pajzsok rombolása miatt felébreszti úgy,hogy benyúl a paplan alá és elkezdi simogatni az ágyékát illetve ha arra sem gyengéden felnyomja az egyik ujját.