• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 18 / 120 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 13:08

(Shanil Argus)

Egy mosoly kiséretével leül az asztalhoz.Direkt a dzsad nõ mellé ül le.
Várja az ebédjét vagy ha már kihozta,akkor elõször belekóstol majd lassan neki áll elfogyasztani azt mivel jobbat most úgy sem talál sehol.

-Hasonló helyzetben vagyunk.Amig nem mond el semmit sem az úgy nevezett feladatról,addig nem tudunk dönteni és amig nem döntöttünk,addig nincs szüksége,hogy ismerje a nevünket kedves...hogy is hvják...ja igen...Quorhel Maansta.

//
Yvet:
bocsi Dzsana hány évesnek néz ki?Elfelejtettem :oops: és hogy mivel úgy tartják,hogy lustaság félegészség igy a könyebb utat választom és megkérdezem tõled minthogy visszakeresem :P thx
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.19. 14:03

Flamm csak ül kedvesen és nézi ahogy az asztalnál társalognak. Kissé zavarja, hogy a ficsúr nem válaszolt a kérdésére, de végülis mindegy. Valahogy nem stimmel valami ezzel a Maastarral. Mikor Shanil is leül, leesik neki, hogy történt valami /van emberismerete :D/ azt gondolja, lesz még alkalama megkérdezni, kb 99% hogy Salina is benne van...

/bocs skacok, ma nemhiszem, hogy tudok lenni, nem mennyetek nagyon el a kalandban :)/
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.19. 15:38

(Quorhel Maastar)

-A nevem Quorhel Maastar, engedelmeddel. Látom, nem bíztok bennem. a küldetésrõl én sem tudok semmit, de ezt mintha már említettem volna párszor...ha jól emlékszem legalábbis...de ha nem akarják, akkor...

*Csalódottan, szomorú képpel csóválja a fejét. Látszik rajta, hogy szomorú, amiért így nem bíznak benne, amiért nem tud semmit a feladatról. Arcán a mosolynak nyoma sincs, csak néz maga elé.

//Sjanos Flammhoz hasonlóan én sem tok ma lenni, elõzetesen bejelentett netprobléma miatt (17:00-tól nincs netem, és csak hoonap reggel lesz, ha minden igaz :oops:) Bocs, de ez van...ne rohanjatok a kalanddal pls :wink: //
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.19. 16:23

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: mindenki

* trisha meglepõdve morfondírozik. Úgy tûnik, nem vette észre a kis ledermedést, de ki tudja..*
- Biztos hgy a konyha felõl? Ez nem sok információ... lehettek akár az inasok is, vagy maga a fogadós. Sõt, ez a legvalószínûbb... na mindegy, sokkal nem jutottam elõrébb.. csak gondoltam megkérdezem, ha már itt vagyok. Majd megérdeklõdöm a többiektõl is... jah, és a seb miatt ne aggódj. Most még gyengének érzed magad, de pár óra múlva kutya bajod se lesz. Nyugodtan el is jöhetsz este velünk, addigra már biztosan jól leszel... addigis hagylak pihenni... szólok a fogadósnak, hogy hozassa ide fel az ételt. Gondolom ilyen helyzetben nem... nem Shanil mellet szeretnéd tölteni az ebéded.
* trisha megjegyzi, mit is szeretne a lány, majd illedelmesen elköszönve kilépked. Lent a fogadósnak leadja Salina rendelését, majd komor arccal az asztalhoz támolyog. Flammot látva elmosolyodik.*
- Jaj Flamm... nem megmondtam hogy nyugodtan rendelj nekem is? Óh mindegy... ha megbocsátook, akkor megyek is vissza a pulthoz...
* A fogadós megleõdve lesi, hogy a lány iylen gyorsan visszaért.*
- Miben segíthetek megint?
- Egy tál szójapépet és két sült heringet seretnék... és egy kupa ale-t...
* pár percet vár a fogadósra, aki miután visszatér a tányér étellel, trisha az asztalhoz ül.*
- Szabad ide?
* Telepedik le Dszana oldalára. Mivel még Shanil kint gubbaszt, és még nagyban folyik a beszélgetés, õ is közbeszól a ficsúrnak.*
- Nos... úgy vélem, menjünk el mindnyájan arra a találkára. Ha nem tetszik, legroszabb esetben egy estét veszetttünk. Ha jó ajánlatot tesznek, megviatjuk és úgy döntünk... szerintem így korrekt.
* Mikor Shanil leül, inkább ételébe temetkezik.*
- Joet tegnap etse megtámadták. Valami történt vele... azt hiszem valami garázdálkodhat a környéken, mert megsebesítették az éjjel.. már ezen gondolkozom egy órája, vajon mi, vagy ki lehetett... ismerek egy történetet emberekrõl, akik valami kórban szenvedtek és meghaltak... vámpíroknak nevezték õket... hátborzongató, de azok akkor is éltek, amikor már meghaltak. Élõ holtak tudományos kifejezést használva... kísértetiesen hasonlít az õ esete ahhoz a történethez amit én ismerek... ugyanúgy lecsapolták az illetõ vérét, és ugyanúgy szinte leverte a lábáról az áldozatot a gyengeség... és valami furcsa nyom van a nyakán. Pontosan nem tudom, mit is csinál egy vámpír az áldozatával, de Joe nyakán valami seb is van... a másik elképzelhetõ magyarázat egy tharrita pap jelenléte itt. Ifinben dívik a Káosz Urának kultusza, mindenkép elkézzelhetõ... õk a vérmágia magasiskolájának tudorai... az õ kezük is lehet a dologban.. ha akárki.. valaki itt tud valamit, valami rendelleneset a tegnapi estrõl... akkor az mondja el nekem, mert talán megtehetjük az óvntézkedéseket, nehogy még egyszer lecsapjon... bár ezt kétlem... mindkét esetben az elköveõ odébbállhatott... de fennál a veszély, és illik elhárítani. Jobb félni, mint megijedni...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 16:45

(Shanil Argus)

//khm...már bejöttem na most ezt ogy irjam meg :? //

Nem zavartatja magát Trisha miatt bár amikor az élõholtakra terelõdik a szó felnéz az elõtte levõ ételbõl és mintha furcsa csillogást lehetne látni a szemében...Régen hallot szó...óhhh élholtak 8) .Aztán egy pillanatra találkozik a tekintette Trisháéval.Ismét feltör benne a düh,amiért ártatlanul megvádolták,fõleg mert Trisha volt az, ugy hogy vissza hajol az étel fölé és lakmározik.Közben elgondolkodik a dolgon...

<Élõholt....harapás nyom...hm..kezd egyre érdekesebb lenni fel kell eleveniteni a régi tudásomat...Óhh a régis szép idõk..Khm..Na szóval most pap vagyok ebben igaza volt Trishának ugyh ogy egy kis önuralom kelleni fog...De akkor sem vallom be,hogy hibáztam.Nem hibáztam,mert nem erõszakoltam meg és nem is bosszú volt...Na de visszatérve...vámpirok...hm...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.19. 17:02

(Kyra)

*Jól betakarózik, aztán bánatos megtört tekintettel néz fel Trishára.*
- Köszönöm, amit értem teszel. Remélem igazad lesz és hamar rendbejövök. Ha te nem látsz el, akkor napokig feküdtem volna magatehetetlenül. Megpróbálom magam hamar összeszedni.
*Azzal hasra fekszik, átölelve a nagy párnát belefúrja az arcát és megpróbál aludni. A gondolatai azonban tornádóként kavarognak a fejében. Már azt tervezgeti, hogy legközelebb kit vadásszon le. Arra jön rá, hogy a csapatból ezentúl nem kellene senkit elkapni. Inkább majd elmegy az utcára vadászni. Shanilon is nagyon töri a fejét. Kétségek gyötrik, de magának nem hazudik. Még mindig vonzódik a férfihoz annak ellenére, hogy ezt tette vele. Saját magát látja benne. Egy vad minden pillanatban kitörni képes lényt, aki az érzelmeinek rabja. Ugyanolyan nyers ösztönök hajtják, mint õt. Ha Shanilt elítéli, akkor maga felett is ítéletet mond. Végülis ahogyan Shanil megerõszakolta õt, Õ meg Joet erõszakolta meg. De az önérzete még mindig erõs, és csapongó asztrálja miatt még mindig táplál egy kis gyûlöletet a férfi iránt.
Arra eszmél, hogy kopogtatnak. Hanyatt fordul és a nyakáig húzza a takarót, majd elmotyog egy - szabad -ot.
A szolgáló bejön és az ágy szélére teszi a tálcát az ebéddel. Látja hogy a lány meztelen a takaró alatt és körbenéz, hogy egyedül van e. Miután nem lát senkit, még megkérdezi, hogy a lánynak van e valamire szüksége, aztán a nemleges bólintás után kisétál a szobából. Kyra odakúszik a tálcához és hasonfekve elkezd szemezgetni a tányérból. Közben az oldalára fordul és széttárva a combjait elkezdi vizsgálgatni az ágyékát. Ujjaival kitapogatja a horzsolt sérülések helyét, majd mikor nem talál sebet, és nem is érzi a fájdalmat elmosolyodik. Visszafekszik és befejezi az ebédet, majd elnyúlik a puha ágyon és szétvetett kézzel-lábbal kezdi nézni a plafont és megint elmerül a gondolataiban. lehunyja a szemeit és beleveti magát a tervezgetésbe.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 17:18

(Shanil Argus)

Befejezi az ebédjét is nem tudja megemészteni magába,hogy Salinának ne magyarázza meg a dolgot és itt ülni a kellemetlen csendben trisha mellet...Felveszi a tányért odasétál a fogadóshoz megköszöni neki majd elindul felfelé.ha bárki le akarja szólitani nem törödik vele csak megy felfelé.Odasétál a szobája elé gondolkodik egy kicsit majd bekopog.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.19. 17:30

<Úgy néz ki érdekes esténk volt tegnap. Vámpírok mi? Hahh! Majd kinyírjuk, ha mégegyszer ide jön :D>
<Nocsak, Shanil felszalad? Megmonndtam, hogy benne van a lány...>

-Trisha, nemtudod mi van Shanillal? Nincs annyira jó kedvében... CSak nem Salina-val van valami, vagy talán rosszúl gondolom?

-Nade visszatérve, vámpírok... Tharriták? Mi dolguk lenne nekik Joe-val? Talán a hajózásaik miatt? Gondolkodjunk logikusan... Nem igazán láttam mozgolódást, az este. Rajtunk kívü más nem volt itt, ergo, ha az a valaki nem az ablakon keresztül mászott be Joe-hoz, akkor csakis az itt lakó emberek közül lehetett valaki... Ha az ablakon keresztül közlekedett akkor mindenképpen kell lennie valami nyomnak ott. Még egy zártörés sem megy nyomok nélkül. Majdcsak találunk valamit... Ha viszont nem az ablakon jött és a házból van valaki azt könnyen kideríthetjük... Thrisa? Ötlet?
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.19. 17:34

(Kyra)

*Azon kezd járni a feje, hogy milyen munkához kell egy ilyen vegyes társaság. Reméli, hogy nem szólítja el a munka õket a városon kívülre, mert akkor nagy nehézségbe fog ütközni a táplálkozása. Így is vékony kötélen táncol, és akármelyik pillanatban lebukhat, de úgy szinte biztos, hogy rájönnek a titkára. A szabadidõvel is lehet, hogy baja lesz. Ha a munka nem enged elég idõt neki a vadászathoz, akkor is bajba kerülhet. Egy-két naponta kell majd vért innia, hogy ne vegye el az eszét a szomjúság, és ne szívja túl az áldozatot. Szóval a lány fontos problémákon agyal, amikor kopogtatnak. Felül az ágyban, hallgatózik pár másodpercet, majd betakarózik és megszólal.*
- Tessék. Gyere be.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 17:40

(Shanil Argus)

Türelmesen vár,amig bentrõl válasz érkezik.Utána sem nyit be eygbõl hanem kicsit rendben szedi a gondolatait igy csak pár másodperccel késõbb nyit be.Leszegett fejjel lép be a szobába majd becsukja maga mögött az ajtót és rátámaszkodik.Szótlanul várja,hogy Salina mit akar tenni és ha felé vág vmit,akkor türi...Ha egy éles tárgy belé áll,akkor természetesen felnéz...Az arcáról bárki könnyen leolvashatja,hogy sajnálja a dolgot,ami történt.
Pár percig áll az ajtónál majd Salinára emeli a tekintetét és megszólal.

-Nézd tisztáznunk kell vmit.Nagyon sajnálom,ami megtörtént és nem akartam enynire durva lenni veled,de nem tudtam visszafogni magam.És amiket Trisha mondott az nem igaz.nem bosszúból csináltam...

aztán ismét csenbe burkolodzik.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.19. 18:07

(Kyra)

*Mikor meglátja Shanilt bejönni, megáll benne az ütõ. A döbbenet, és a felháborodás után gyorsan körbenéz, hogy mit vághatna hozzá a gyûlölt férfihoz. Elõször a bádogtányér, az evõeszközök, meg a fatálca repül. Ezt követi az ágy melletti két lovaglócsizma. Egy kis szünet után következik egy kisebb hátizsák, aztán egy kispárna és egy könyv. Ezután abbamarad a tárgyak röpködése. Kyra hasra fordul és megint a párnájába temetkezik. Alig hallatszik a mondandója a párna hangtompító hatása miatt, de Shanil azért kiveheti a "tûnj el a (sípszó)ba ... gyûlöllek ... te (sípszó) (sípszó) (sípszó)"
Utána abbamarad a szidás is és a lány a struccpolitikát alkalmazva próbál nem tudomást venni Shanilról. Körülbelül egy percre rá el is pityeredik, ami nemsokára zokogásba megy át*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.19. 19:05

(Shanil Argus)

azt renélte,hogy a lány nem fog semmit sem komolyan hozzávágni,de az elsõ találat után tudatosul benne az ösztön...A túlélés ösztöne.Igyekszik kitérni a felé repülõ tárgyak elõl,de akkor is el kell mondania azt amit szeretne.látván,hogy Salina nem akar figyelni rá,igy miután abba marad a hajigálás odasétál hozzá ,legugol az ágy oldalánál, megfogja a fejét és egyenesen a szemébe probál nézni majd elismételi,amit az elõbb mondott vagyis hát probált mondani...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.19. 20:02

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: mindenki

* Trisha felvonja Flamm szavain a szemöldökét.*
- Húh ez aztán a gyors észjárás... de van amiben nem értünk egyet. Ifinben óriási a Tharita követõk száma... és ki tudja, a kaotikus szertartásaikból én kinézném, hogy a vérmágia ezen fokú alkalmazása valami ceremónia lehet... a vámpír halott. Ha az a valami, ami elbánt Joeval vámpír volt, akkor biztos hogy nem közülükn való, merthát a legenda szerint azok nem tûrik valami módon a napfényt... nem vagyok bene biztos, de ennek így kell lennie... ezek alapján pedig nevetséges lenne embereket vádolni... egyébbként az ablakon át is jöhetett. Ezeket az egyszerû kis fakereteket nagyon könnyû feltörni... és az is lehet, hogy régebb óta várt ott. Az is lehet, hogy a tetõn át jött... elvégre Joe szobája felett már nincs semi. A zárat pedig még meg kell vizsgálni.. nem értek hozzá, de ha van valami árulkodó nyom, az már jó kiindulási pont... mit szólsz Flamm? Segítenél? Jah és Shanilal ne törõdj... megint valami marhaságot csinált... de ezt most hagyjuk... koncentráljunk Joe problémájára.
* A lány kitolja székét, majd feláll. A dzsad lány felé is biccent, de még megkérdi.*
- Nem akarsz te is velünk jönni? Talán a te tudásod is segítheti az ügyünk elõrehaladtát...
* A lány mögötte segítõivel felbaktat Joe szobájáig. Elõszõr benyit a férfihoz. Ha fenn van, még több pihenésre ösztönzi, és elmagyarázza miért is jöttek. Ha éppen alszik, akkor lepisszegi a társait, hogy csendben tegyék a dolguk.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.19. 20:06

-Hmm. Igazad van. Tényleg kissé gyorsan vettem le a következtetést. És mivel te biztos többet tudsz a vámpírokról bizonyára neked van igazad. Sztem a fogadós észrevette volna, ha egy halott akar szobát kivenni :D
Nah mindegy nézzük meg!

Azzal feláll õis és követi Thrisát, egészen a szobáig. Ott köszön Joe-nak és az ablakot kezdi el vizsgálgatni...
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.04.19. 20:16

( Joe Lyon )

* Felfigyel arra, hogy valaki, vagy valakik matatnak az ajtója elött. Magához veszi az ágya mellett heverõ csatabárdját, majd mikor Trisha belép a szobába megkönnyebbülve hanyatlik vissza az ágyra.*

- Már azt hittem, hogy jön az a valami! Üdv néktek Flamm! Mit kerestek itt? Ja nyomokat! Csak nyugodtan!* Figyeli érdeklõdve fektében a kutakodó társait.*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 18 / 120 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...