• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 31 / 120 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.01. 17:04

(Shanil Argus)

Még a fogadóba:
Mikor a csuklyás felnéz gyorsan a kajába temeti magát.Aztán felnéz mintha nem is vette volna észre,hogy vki szorakozott volna a csuklyával majd egy kisebb ökölcsapást mér az asztalra.

-Igaza van Kildarnak srácok.Ne szorakozzatok ilyesmivel.Még akkor sem,ha ez társaságban nem illik :x és baromira feltünõ és félreérthetik a városörök is.
Aztán Kildarra néz és mosolyogva bólint neki majd ismét a kajába temeti magát.Aztán mintha vmi hirtelen az eszébe jutna felnéz a csuklyásra.de majd ismét a kajára...

<nagyon hasonlit a megbizóra vagy kire,aki szorakozott velünk,de eléggé más is...vagy nagyon jártas az álcázásban vagy csak naon hasonlitanak egymásra ezek ketten...De elnézve,hogy milyen buta,hogy mindig csuklyát hord sztem inkább az elõbbi...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.01. 22:20

(Kyra)

*Shanil kérdésére elkezd bólogatni.*
- Én elmegyek veled vásárolni. Már úgyis régen voltam. Legalább kiélem magamat.
*Gyorsan eszik, hogy kész legyen mire Shanil lejön. Kldar kis közjátékán kiakad.*
- Ez most mire jó? Egyáltalán mi a francnak az a csuklya. Fõleg idebent. Elõlünk mi a francnak titkolod az arcodat. Ezen idõ alatt csak egymásra számíthatunk. Ha bennünk sem bízol meg, akkor kiben? Ráadásul minek itt kelteni a hangulatot. Unom már a szerencsétlen macsókat. Persze. Én vagyok a magányos farkas. a titokzatos idegen. Mindenki tartson ám tõlem. Aki meglátja az arcomat az halál fia. Szánalmas. Gyere Shanil. Inkább menjünk vásárolni.
*Azzal felpattan és kituszkolja a férfit a fogadóból. Elindulnak a városban, és pár perc után hozzászól a paphoz.*
- Egyáltalán mit is akarsz venni?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.01. 22:31

(Shanil Argus)

Salina besédjén elneveti magát és int a többieknek,hogy elmentek.
Salinának:
-Most akkor félnem kellene tõled?te magányos farkas :lol:
...
Hát lássuk csak...Kellene egy inget vennem,mert a tegnapi elszakadt és a mr csak ez van nekem...Mivel nemszeretek szakadt ingbe járni igy mindig van egy tartalékom és most ezt kell pótolnom.
...
te szeretnél vmit?

Közben a piac felé tartanak és az olcsóbb egyszerûbb ingeket keres.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2006.05.01. 23:03-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.01. 23:00

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend,reggel
Résztvevõk: mindenki

* A kis közjátékon Trisha igencsak meglepõdik. Az a hév, amivel a csuklyás Shanilra irányozza dühét végképp kiborítja. Mégis hogy képzeli egy idegen, hogy pappal így beszéljen? Mégis kicsoda õ, hogy így fel meri emelni a hangját? Trisha vonásai mekeményednek, szemöldöke felfelé áll... céltudatosan, kemény hangon szólal meg.*
- Ha még egyszer megpróbál kezet emelni akármelyikõnkre, Arelre esküszöm szétszaggatom magát. Miért nem marad meg a seggén? Miért kell mindig pattogni? Ha valami baja van mondja meg, de sohase várja el, hogy magasabb rendûként kezeljük magát. Lehet, hogy jól tud harcolni, de az biztos, hogy mind tudunk olyat mutatni, ami meglepheti magát... ezt jól vésse az eszébe. Van valakinek valami hozzászólnivalója? Jah és mellékesen jegyezném meg, hogy nem hiszem, hogy megfelelõ térképek, mászóeszközök, kötelek nélkül bejutunk abba a kúriába... és nem fogjuk magunk megvenni, mert sehol másutt nem vennénk hasznukat, és nem tellene mindenre amúgyse...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.01. 23:26

(Kyra)

- Ne légy már hülye - nevet Shanilra - csak elegem van az ilyen csuklyás barmokból. Önjelölt halálmadár.
Lehet, hogy én is magányos vagyok de annak megvan az oka.
*Látszik rajta, hogy ezt visszaszívná, ha tehetné, de próbál túljutni hamar a témán.*
- Szóval ruhát. Heheee. Könnyelmû kérdés. Egy nõtõl megkérdezni, hogy vehetsz e neki valamit. Jujj. Hát egy posztónadrág nem ártana nekem sem, meg egy új ing sem. Cserébe feladhatod rám.
*Küld egy huncut mosolyt Shanilnak. Mintha elfelejtette volna a nem is oly rég történteket. Teljesen fel van dobva és majd kicsattan az életerõtõl.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.01. 23:33

(Shanil Argus)

-Azért vannak olyan csuhások,akik valóba veszélyesek.Ne becsüld õket.Biztosan ez a figura is ért a dolgokhoz,de talán kcisit tulzásba is viszi dolgokat.
...
Miért vagy magányos?Gyönyõrû vagy kedves,ugyan megviceled néha az embert,de hát ki nem szereti az ilyeneket? :P
...
Igen kezdek rájönni,hogy lehet,hogy nem kellet volna hisz annyira sok pénzem nincs.Hm...Rádadni...Igazán csábitó ajánlat :D Mit szólsz egy sikátrohoz :lol:

Közben az egyik standnál megállnak és nézegetnek egy kicsit.
-Szólj hogy melyik tetszik és nem kell az árát megnézhed elõször ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 0:04

(Kyra)

- Az, hogy hátulról le tud szúrni pár mezei õrt, attól még nincsen benne semmi tisztelnivaló. Biztos valami alja orvgyilkos, aki megszorult és rákényszerült erre a munkára, vagy õt is megzsarolták, mint minket. Na mindegy hagyjuk. Csak felbosszantom magam rajta.
<... Ha elmondanám, hogy miért vagyok magányos mindig, akkor rövif idõn belül megint arra a sorsra jutnék. Jó nekem veletek. ...>
- Mint már mondtam, nem vagyok egy otthon ülõs típus és ezt nem szokták elviselni a pasik. Meg a helyemet sem találom sehol és folyton vándorlok. Ennyi.
Áááááá. Az ott. Az a sötétkék selyeming. Jujjj.
*Odarohan és jól megfogdozza az inget.*
- Na ezt felpróbálom. Jössz segíteni?
*Azzal rákacsint Shanilra és el is tûnik a bolt próbafülkéjében.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 0:11

(Shanil Argus)

A vállánál fogva jól magához öleli Salinát és összekócolja a haját.

-Na ne boszantsd fel magad egy csuklyáson ;)
ráadásul egy olyanon,aki még rosszul is csinálja :lol:
...
Hogy, ez tetszik?Öö lehet,hogy jobb ha most kint maradok a fülke elõtt még a végén megint úgy gondolja vki,hogy megviccel :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 0:26

(Kyra)

- Ha nem hát nem.
*Kedvesen kiölti a nyelvét és elhúzza a függönyt. Gyorsan átvedlik és kijön a fülkébõl.*
- Látod, ha begombolom milyen bénán nézek ki benne. Sokkal jobb, ha összecsomózom a szárait.
*Azzal a bolt kellõs közepén kigombolja az inget és nagy ívbe tojva mindenkire összeköti ahogy szokta.*
- Egy erigowi bajvívó azt mondta, hogy gyönyörû formás a pocim, és ne takargassam, úgyhogy megfogadtam a tanácsát. Eddig sikerem volt.
*Küld Shanil felé egy ártatlannak nem nevezhetõ vigyort.*
- Ez nagyon kényelmes. Simogatja a testemet, mint az ilanori lágy szellõ.
*A közelben lévõ kis bácsika már szívinfarktus közelébe került és a vásárló házaspárok hölgytagjai is sietve távoznak valami megmagyarázhatatlan okból.*
- Akkor megkapom.
*Elõveszi Kyra a nagy csillogó szemeit, aminek nem lehet ellenállni.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 0:36

(Shanil Argus)

-Rendben van,akkor megvárlak kint.

Mikor Salina kijön végigméri a lányt.

-Valóban nagyon jól áll.És a bajvivónak is igaza volt.Tényleg csodás pocid van,de az egész testedre nem lehet panasz egy embernek sem ;)

Az eladó felé fordul és megkérdezi,hogy mennyiben kerül az az ing és amikor elmondja neki,hogy 7a-ba kerül majdnem leesik az álla a földre :shock:
Salina felé fordul:
-Õõõ tudom,hogy azt mondtam,hogy ne az árát nézd elõször a ruhának,de ennek a darabnak egy kicsit borsos az ára...Szerintem jobb lenne vmi mást nézni :oops:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 0:51

(Kyra)

*Mikor meghallja az árat, elborul az agya. Elkezd rikácsolni az eladónak.*
- Hát maga meghibbant. Van róla fogalma, hogy mit beszél egyáltalán? Egy sima dísztelen aránylag normális szabású selyemingért akar maga elkérni hét aranyat? Ez az egész kupleráj nem ér annyit. Maga azt hiszi, hogy mindenkit át lehet verni? Hát kisapám. Erigowban kaptam ennél szebb selyeminget három aranyért, és az klasszissal drágább hely. Szóval tudod mit? Rohadjon rád a selyeminged.
*Azzal lekapja magáról az inget és visszaveszi a sajátját és kézenfogva Shanilt kicsörtet az üzletbõl. Még útközben is magában puffog jó egy percig.*
- Megáll az ember esze. Ekkora sóher disznókat.
*Aztán mikor elég messze értek, Shanilhoz fordul. Nem szidalmazóan mondja neki, csak tanító hangnemben.*
- Te meg miért nem szóltál, hogy nincs pénzed selyemingre? Nem vagyok én egy lehúzós telhetetlen picsa. Nem akarlak tönkretenni. Tudom, hogy milyen ha az embernek nincsen pénze. Na mindegy. Most akkor mennyibõl is gazdálkodunk? Mert akkor úgy kell keresgélni meg maradunk a posztónál. De legalább abból jobb minõségút kapunk.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 0:56

(Shanil Argus)

Megvonaj a vállát aztán más ki is huzta Salina az üzletbõl.Végig maga elé néz,mert rosszul esett neki ami az imént történt.Azt mondta Salinának,hogy nem kell az árra figyelnie és úgy hozta a sors,hogy ilyen kellemetlen helyzetbe került...

-Hogy?Ja igen maradjunk egy jobb fajta posztó ingnél...Arra biztosan van elég pénzem :oops: :?

Aztán ismét amga elé tekint és kullog a lány után...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 1:06

(Kyra)

*Úgy 500 méter megtétele után észreveszi Shanil lelombozódottságát. Megáll és szembeáll a férfival, majd szomorkás mosolyt ereszt meg felé.*
- Ne legyél már így letörve. Jajjj. Mint a bili füle esküszöm. Figyelj rám. Nézd az én helyzetemet. Van összesen pár rezem, és már napok óta rajtatok élõsködöm. Inkább nekem lenne miért szégyellni a pofámat.
<... De nem szégyenlem, mert ez nagyon jó így. Meg tudnám szokni. ...>
- Most azért, mert nem vagy egy aranyakkal kitömött valaki, azért még nem nézek rád másképpen. Ilyen a világ. Nem születhet mindenki palotába. A mi fajtánk hol dúskál a pénzben, hol meg felkopik az álla. Az a lényeg, hogy együtt átvergõdünk mindenen és egy posztónadrágban is ugyanolyan szexi vagyok, mint egy bõrben.
*Azzal a kezei közé fogja Shanil arcát és belevigyorog. Utána odahajol hozzá és gyengéden szájoncsókolja.*
- Na nevess már egyet. Nem szeretem ha olyan vagy mint egy kifacsart citrom.
<... Ó te jó ég. Hogy ezeknek a pasiknak mennyi lelki bajuk van. Szörnyû. Kitehetem a lelkem, de nekik a testem kell. Hehehehe. Na mindegy. Asszem jól alakul a beilleszkedésem. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 1:12

(Shanil Argus)

Egy mosolyt erõltet az arcára és igen csak meglepõdik a csókon :shock: .

-Jól vagyok,csak rosszul eset,hogy igy beégtem egy nõ elõtt...Na mind1 hagyjuk...Felejtsük el úgy sem látta senki ugy hogy inkább nézzünk vmi ruhát és menjünk vissza a fogadóba.

<Ja persze csak a félváros...ilyen beégésem is rég volt... :( >

Sétálgatnak,amig találnak vmi nekik tetszõ starapabirobb ruhadarabot.Magának egy fekete szinû inget néz ki.Kifizeti a ruha darabokat és elindulnak közben visszafelé.

-Mi volt az a sok zacsko,amit tegnap hoztál magaddal?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 1:23

(Kyra)

- Akkor égtél volna be, hogyha elvártam volna, hogy ruhát vegyél nekem. Így egy egyszerû félreértésrõl van szó.
*Kézenfogja Shanilt és tovább sétálnak a piacon. Végül találnak megfelelõ ruhát mindkettõjüknek normális áron. Kyra egy két számmal kisebb posztónadrágot és egy vékony anyagú ugyancsak vagy két számal kisebb topot vetet meg Shanillal. Még helyben kell rá varratni pár gombot, hogy ne pattanjon szét Kyra keblein.
Visszafelé meglepõdik Shanil kérdésén, de megpróbál természetes hangnemben válaszolni.*

<... Nem fogok egy hazugsággal mindent elrontani. Lehet, hogy már meg is nézte, és az esti bevonulásom is viccesre sikerült. ...>
- Dzsad kábítoszerek. Két fajta. Néhanapján szoktam élni velük. Felpörgetik, vagy éppen ellazítják az embert. Eszméletlen jót lehet bulizni a hatásukra. Mivel nagyon drága dolog, ezért loptam. A tegnap esti raktárból. Igazatok volt tehát, és tényleg "anyag" raktár. Ennyi drog vagy másfél évre elég lesz és még másnak is tudok adni belõle.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 31 / 120 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...