• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 127 / 300 • 1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 300

HozzászólásSzerző: Skuld » 2006.05.15. 14:46

Sion írta:Nos üdv nálunk JENNA!

Yvettnek pedig mihamarabbi gyógyulást kívánunk! Hát ilyenek ezek a ronda vírusok... Már géprõl emberre is terjednek! :lol:

Sion

Tanusíthatom, hogy így van... Pár napja üvöltött a vírusirtóm, hogy trójai... Tegnap óta meg már én is fél lábbal egensúlyozok élet és halál között... -.- :wink:

Con: Persze, érthetõ, csak azért kérdeztem rá, hogy én vagyok-e a vak, és nem vettem-e észre vmit, és... Á, mindegy, ilyen állapotban nem tok fogalmazni... -.-
Skuld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.15. 20:12

Én is televagyok vírussal, de ez szinte megszokott állapot. Meg múlt hét vége felé én is a számon vettem a levegõt, úgyhogy lehet, hogy valami vírushullám volt. Amúgy fontos tagja vagy kis csapatunknak, úgyhogy meg ne halljak olyat, hogy: "Bár nem hiszem, hogy túlságosan valakinek és valahonnan is hiányoznék." :wink:
Szóval reszkess Ifin.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.05.16. 0:24

Quiasse Limenel Umassyras írta:Én is televagyok vírussal, de ez szinte megszokott állapot. Meg múlt hét vége felé én is a számon vettem a levegõt, úgyhogy lehet, hogy valami vírushullám volt.

Neked is javulást és vírusmentes napokat!

Amúgy fontos tagja vagy kis csapatunknak, úgyhogy meg ne halljak olyat, hogy: "Bár nem hiszem, hogy túlságosan valakinek és valahonnan is hiányoznék." :wink:
Szóval reszkess Ifin.

Ezt már kijavítottam egyel elõbb...tessék elébiggyeszteni egy "Egyenlõre" szót és olyanná válik amit akkor sikeresen nem gépeltem be :roll:

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syron Godvin » 2006.05.16. 10:46

Lehet egy rövid, ám szerintem lényeges, és lehet, fölösleges kérdésem?
A "Jó széllel a Quiron-tengeren" kaland miért nem fut?
Köszönettel:Syron Godvin
Syron Godvin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.16. 13:07

Syron Godvin:

Azért nem megy,mert Connak nincs ideje,de ezt már irtuk páran néhány hsszel korában ;)

Hát igen a csúnya virusok...Most nekem is fáj a torkom remélem az immunredszerem megemberli magát bár eddig nagyon még nem volt rá panaszom :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.17. 20:37

Télleg Schinter! Most, hogy 3 JK hiányzik Viharból, ugye nem állunk meg... Hakea elég...öhmm...régóta nincs fenn...egyszerûen kitetted õket? :P

Tysson: és Eldwyr Hakea karijával folytatja legalább?? :lol:

Jah, és Hart bel Laumel: szerintem ilyen témában, hogy kaland kihalása, a csevegõt olvasd, ott kapsz választ ezekre a krdésekre.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.17. 20:41

Eldwyr azt mondta, hogy egy elffel szeretne jönni... szóval kapsz egy társat az elfendeli kompániába. :wink: Hakkea karija ugyanúgy megmarad, ha megjön ismét majd becsatlakozik a játékba. Bár úgy egy hónapja feljött egyszer msn-re, és azt mondta a gépével hibák vannak, azért nem tud lenni. Így lehet, hogy valamikor megjelenik... számolni kell ezzel is. Nagyon jó haver volt, szóval nem szeretném kitenni, úgyhogy marad a karija. :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.17. 20:43

meridián:
ugye te sem gondoltad komolyan,hogy hakeara,desmondra és lochlanra várok?! :shock: -.-
hakea lelépett szó nélkül ergo ennyit róla...desmond és lochlannal meglett beszélve,hogy nem érnek rá ugy hogy róluk is ennyi...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.17. 20:46

öhmm...ha jól látom, Tysson raegját akkor írta, amikor te gépeltél...Hakeanak a gépe szar, mint ahogy Tysson mondja //feltéve, hog igaz, amit Tysson mond :twisted: :P //, akkor szerintem kár így kihajítani. De igazad van, minek kérdeztem meg...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.17. 20:52

nézd nekem is azt mondta,hgoy a gépe/netje szar és hogy irjam be a többieknek...mondtam neki,hogy ha már fent vagy msn-n ird be te sokkal jobb nem?mondta ja...Erre másnap tysson irja be a reagot,mert hakea megkérte rá,hogy irja be ezt a hirt...nem tom számomra ez egy kcisit gáz...
másik,hogy mondta,hogy köv hét szerdára jön a szerelõ és akkor remélhetõleg már tud lenni és készüljünk fel stb. stb...azóta biztosan dugóba került a tisztelt szerelõ és nem ért még oda -.-

Mellesleg kicsit már belefásultam abba,hogy mindig szólok a jkmanak/jk társamnak,hogy irjon és mindig az a válasz jön,hogy majd,mindjárt,késõbb,holnap stb válaszok...és ha meg nem várják be az ember,akkor meg utólag jön/jönnek,hogy "hé ezt nem igy csináltam volna"...szóval inkább megvárom mig mindenki ir és utána nem lesz ebõbl para addig is tok tanulni...
nem beszélve arról,hogy egyesek szó nélkül lépnek le több napra...

na mind1 egyéni bajom.thx mindenkinek,hogy meghallgatot... :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.17. 20:54

Aham. Megértem az álláspontodat. Noha remélem nem rám célzol, mint akiket nyaggatni kell...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.17. 20:58

Sok téren osztom a véleményed Schinter, de kicsit humánusnak kell lenni. Merthát biztosan nyomós okra megy el az illetõ, és ha még csak nem is nyomós, nem tartozik a Km-re a Jk magánügye, hülyeség lenne magyarázkodnia. Különben is... mér kellene magyarázkodnia? Éppen ezért se vetem fel soha egy JK-mnak se hogy miért nem volt itt, miért nem írt vagy hasolnók... nem jó ha kötelességszerû légkör lenne, nem jó az ha a JK úgy érezné, ha muszájból kellene írnia. Kednek is kell lennie hozzá. Nekem is pl, ha már egy hete nap mint nap ugyanazt csinálom, szóval irogatok ide... szóval idõnközönként megcsömörlök, és olyankor egy kicsivel kevesebbet írok. Mert egyszerûen túlságosan is monoton tud lenni, ami nem jó. És ennek függvényében is veszem humánusan a dolgokat... és szerintem úgy is kell, de ez megintcsak egyéni probléma :)
// OFF: egybként sztem a mindjárt nekem jött :lol: Hát igen, néha szoktam úgy... :D //
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.17. 21:54

nem tom,de lehet,hogy csak én vok ilyen,de sztem 1 percet tud rá száni az ember,hogy beirja a forumra pl:"sry,de msotanába kevesebbet leszek" vagy vmi hasonlót...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.19. 16:27

Most olvastam a Tuan cikkét, amit Con az oldalra is beszúrt... hm...
elsõ hozzáfûznivalóm a Mr.X-es résznél lenne... nagyon szerettem volna, ha Renier felhagyott volna a személyes ellentétekkel, és folytatná az M* írását, mert nangyon szeretem a stílusát, de hát így... végülis nagyon örülök a dolognak... ami azt illeti, örülök hogy a Keleti szél folytatódik, bár azt pnt tegnap kaptam meg, szóval még nem olvastam... MÉG :) Bár ha Boomen részt fog venni az alkotói közösségben, akkor megírhatná a Sogron Lángjai II-t. :D
Elmagyarázná egyébbként valaki, hogy Reniernek mi gondja volt az... hm... Inomi-Tuan-Beholder és a többi... szóval mik is okozza azokat a személyes ellentéteket? Meg úgy egyébbként mit jelent az, hogy a jogdíjak , az M* emblémák, cím és egyebek másnál vannak? Akinek vannak infói, az írhat ide, mert engem kimondottan érdekel a dolog :wink:
// egybként ami azt illeti az a cikk nem mai termés, az rpg.hu-n olvastam már róla, csak nem volt kedvem átnyálazni azt a sok reagot... :?

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.19. 20:01

az a lényeg,hogy a magus emblémát meg a szerzõi jogot egyszer több embernek is eladták.És most arra megy a játék,hogy ki adhatja ki és ki használhatja a logót meg az egyébb hasonló neveket mint Krán,alyr arkhon meg Pyaron stb.
Azért csinálták ezt az új logót,mert ezzel mindenki tudja,hogy mirõl van szó és mégseem perelhetik be a tuant...igen jó lépés volt :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 127 / 300 • 1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok