Azt hittem, hogy az induló kalandom csökkenti a tumultust... bevallom tévedtem, éppe most jelentkezik egy Jk a kalandomra... amibe a helyek ugyebár "elkeltek". Szóval ne jelentkezzen már senki, mert már 3-an jelentkeztek azóta, hogy lezártam már...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nos igen.. olvastam a privátod. Valóban az egyik Jk távozott, mert karakteralkots terén gondok lépek fel... de még ígyis 6 JK-m van. És még rajtuk kívül szeretnék NJK-t is betenni, mert a kaland szempontjából muszály lenne, szóval összvissz 7 emberkét kellene kalauzolnom Ynev világában. Mindezt a két meglévõ kalandom, és Schinter Viharos modulja (JK vok ott) mellett... szóval nem szeretnék több embert fogadni már... nagyon bocsesz, de így alakult
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Kövi kland? Remélem rám is értetted, a jelentkezett JK-kat... Már nekem is elvonásaim vannak (kb. 2 éve) Ynev színes világa felé, fõleg úgy, hogy körülöttem minden hülye a D&D-t nyomatja, nekem meg nem tetszik!
M.A.G.U.S. után meg végképp nem!
Szal epekedve várom az új kalandokat, hogy elmém, s Magus világával kapcsolatos emlékeim felidézzem, finomítsam.
Információim szerint az idei könyv 7-nek lessz egy meglepetése magus téren, szóval aki teheti menjen el és keresse fel a TUAN kiadó standját, hogy az elsõk között lehessen akik megtudhatják mi is az! Engem hiába kérdeztek mert úgysemmondomelBIBÍÍÍÍÍ!
Légyszííí Siooon Nagyon kíváncsi vok rá, és szentem nem fogok elmenni... bár ki tudja De azért lécci lõdd már le a poént... léccilécciléccii Ha nem mondod el akkor... akkor... akkor még nemtom mi lesz, de majd kitalálok valamit
Ha nem mész el majd megtudod máshonnan. Tényleg nem akarom lelõni, de nézzetek el a kiadó honlapjára, hátha ott találtok valamit! (A hátha azt jelenti hogy nemtudom ott fenntvan-e)
Schinter:
Miért vagy te Schinter? Ha már így az accoknál tartunk... én azért vok Tysson-lar mert szent vok A szó többi része meg csak úgy jön rá, mert úgy jobban hangzik Schinter, neked?