jaaaaj...tysssooooon...ez rossz volt...egfeküdtem a gép elõtt... méghogy te szent...az én nevem vezetõt jelent (ez is nagyon igaz ) de legalább én nem vágok fel vele...különben is, valamely isten nevét kellett volna választanom...
jah és láttátok Limit ifinben? Színt visz a kalandba xDD Így tovább, Salina!!
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ó ne légy szerény Meridian.. legalább annyira vagyok szent, mint te vezetõ... akkor kitalálom mi az hogy Schinter... a szó azt jelenti hogy empatikus? Mert... de ezt majd máskor Szint visz hát.. megígérte hogy lila lesz, és olyan is lett... majd jön az én sárga reagom
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nos körbenéztem a neten és ott is fennt volt, szóval akkor mégis mond6om, hogy a könyvhét meglepetése az oly régen várt Keleti szél II lessz Gáspár András (Wayne Chapman) tollából, szóval pénztárca vállhoz, balra át, lépés indulj a könyvhét csataterére és mindenkit aki közétek és a könyv közé áll, hánnyatok kardélre!
Egyébként úgy emlékszem, hogy az író dedikálni is fogja, de ez lehet hogy már az átjárónap programja... Nemtudom biztosra sajnos...
ó én pont nem találtam meg az oldalon thx Viszont a kiadói terveket megnézegettem... azokat is érdemes átnyálazni, mert ah tényleg úgy lesz elég bíztató a helyzet... bár manapság semmi se biztos. Ha lenne spec pénzem, és a Keleti szél I-et olvstam volna...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Én is úgy tudtam, hogy Chapman az Csanád... de mivel Sion nem ezt mondta, lehet hogy rosszul tudom...
Jah egen... ma este elindítom a kalndot, szóval türelem...
Wayne Chapman nem Novák Csanád. Õ Gáspár András.
Jan van den Boomen (remépem jól írtam) Gáspár Péter. András öccse.
Raul Reiner Pálinkás Imre névre hallgat, de sajnos õ már nem fog Magus-t írni, ami nagy kár a Pokol és a Georciklus után.
A többi nem jut eszembe sajnos, pedig pl Allan o' Conort is tudom (õ egyébként Celsior is).
utána néztem:
Rauoul Renier: Kornya Zsolt
Wayne Chapman: Novák Csanád & Gáspár András--> A Halál Havában még közös termés, de Csanád a késõbbi regényekben egyre kevesebbet dolgozott...
Dale Avery. Nyulászi Zsolt
Alan O'Connor: Pálinkás Imre, alias Celsior
Booman Gáspár Péter írói álneve... a többiekét is érdekes lenne megtudakolni, majd nekik is utánanézhetek... Meghát egy író több írói álnevet is használhat szóval...
Szal Konya Renier, és õ írta a Pokol-t. Aki nem olvasta még annak nagyon ajánlom. Szerintem a valaha megjelent LEGJOBB magus regény! Igen még a renegátnál is!
Nekem spec az Acél és Oroszlán c. Raoul Renier regény a kedvencem, és a Renegátot egyáltalán nem magasztalom annyira, valamint szerintem is jobb nála a Pokol. Olyan baromságok vannak benne -a renegátban-ha szó szerint nézi az ember eme könyv sorait és nem elnézõen a szándékot veszi figyelembe, amihez nem kell harcmûvésznek, de még csak gyenge militarista beütésûnek sem kell lennie az írónak, hogy belássa mekkora idiótaságot ír, a józan paraszti ész elegendõ hozzá, mégpedig IQ-warriornak sem kell lenni. Persze ezektõl eltekintve a pocskondiás mellett azért hozzáteszem, hozzám is nagyon közeláll az a könyv.
Nnnah, mindegy. Egyébként megintcsak sorry mindenkitõl, hogy megállt a kalandom, ez a hetem még eléggé necces lesz, de folytatom. Bevallom, lusta voltam írni, meg asuli miatt hanyagoltam sokat, mivel azok a kalandok megálltak szintén amikben JK-ként részt veszek, kissé elment a kedvem a dologtól. Azonban ennek vége...
Jahm, valamint ha Joe Lyon olvasod eme sorokat te is, akkor kérlek írj egy hozzászólást, mivel mielõtt abbahagytam a mesélést két hétig vártam én is a reagot
Sion: Honnan tudod, hogy R. R. nem ír több M* könyvet, közzétette valahol? Az igazán nagy kár, ha így van.
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Javaslom mindenkinek, hogy az rpg.hu-n a reniernek fentartott vendégoldalt böngéssze végig, ha szereti a stílusát.. vannak ott kisebb-hosszabb cikkei, amiket érdemes megnézegetni, mert ténylgg jók...